Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Compatibilitate in dragoste – Cifra destinului 3

Cifra destinului: 3 – 1

Aceasta combinatie aduce ceva util ambelor cifre. Atat nativii cu cifra destinului 1, cat si cei cu cifra destinului 3 sunt destul de egoisti si se gandesc, in primul rand, la propria persoana. Cifra 1 tinde spre independenta, iar cifra 3 doreste sa-si descopere calitatile, adica amandoua pun in prim plan preferintele personale, nu familia. Este un parteneriat foarte bun, o relatie plina de intelegere. In acest caz, exista multe motive pentru optimism. Relatia se caracterizeaza prin activitate, dinamism, spirit antreprenorial, dar iubirea adevarata este o raritate in aceasta combinatie. Partenerii nu sunt destul de afectuosi, sinceri si deschisi, sunt puternici impreuna, dar le va fi greu sa-si imagineze si imposibil sa traiasca o dragoste plina de caldura si devotament, care se poate naste intr-o alta combinatie de caractere.

Cifra destinului: 3 – 2

O combinatie foarte buna, echilibrata in toate privintele, cu perspective excelente, dar cu o singura conditie: barbatul trebuie sa fie guvernat de cifra 3. Cifra 2 cu firea moale si delicata si cifra 3, increzatoare, creativa si oarecun distanta pot avea o relatie trainica si puternica. Dar daca femeia are cifra destinului 3, iar barbatul este guvernat de 2, oricat de bland ar fi, partenerul nu va suporta presiunea la care va fi supus de ambitioasa cifra 3. Se va simti umilit, jignit, prost, incompetent si inutil alaturi de o femeie foarte puternica, inzestrata cu o multime de calitati. De aceea, aceasta relatie este condamnata de la bun inceput. Mai bine nu incerca!

Cifra destinului: 3 – 3

Doi de trei impreuna – este cam problematic… Ambii nativi sunt extrem de individualisti, foarte creativi si talentati . Pe de o parte, pot forma un cuplu minunat, pe de alta parte, faptul ca sunt amandoi tind spre independenta poate duce in scurt timp la racirea sentimentelor, distantare si in cele din urma – despartire. Persoanele cu cifra destinului 3 nu se pot bucura de succesele partenerului, decat daca obtin cota lor de succes, de aceea aceasta relatie depinde mai mult de factorii externi. Daca ambii nativi se bucura de succes in viata, ar putea convietui impreuna in armonie: ca amanti, sunt cam reci si n-ar putea avea o relatie plina de pasiune. Pentru a fi fericita si multumita, persoana cu cifra destinului 3 are nevoie de succese in plan profesional, nu in dragoste. Isi pierde increderea in sine de la prima infrangere, devine irascibila, deseori chiar si rea, de aceea este un partener dificil. In orice caz, a doua persoana guvernata de 3 nu va rezolva nimic in acest caz. E nevoie de o turnura neasteptata a evenimentelor ca relatia sa se imbunatateasca din nou si aceasta turnura nu depinde nicicum de comportamentul sau sentimentele partenerului. De aceea doua persoane cu cifra destinului 3 se inteleg mai bine ca prieteni decat ca parteneri de viata.

Cifra destinului: 3 – 4

Cifra 3 si cifra 4 pot forma un cuplu foarte simpatic. Persoana guvernata de cifra 4 va stabiliza impulsurile partenerului cu cifra destinului 3, il va sustine in toate si , cel mai important, ii va asigura o viata fara lipsuri. Va crea o baza materiala pentru viata cifrei 3 si pentru succes, iar aceasta la randul ei va face ceea ce-i place, fara sa fie nevoita sa se gandeasca la mijloace materiale necesare existentei. O combinatie buna cu mari sanse de reusita, daca sentimentele persoanei cu cifra destinului 3 sunt suficient de serioase. Dar intrebarea este daca cifra 3 va putea sa suporte mult timp privirea plina de adoratie a partenerului. Persoanele guvernate de cifra 3 nu au cel mai placut caracter si deseori pot reactiona la o adoratie sincera mai rau decat la o dusmanie deschisa.

Cifra destinului: 3 – 5

Cifra 3 si cifra 5 au mai multe in comun decat cifra 3 si cifra 4. Este o combinatie buna a unor caractere asemanatoare in multe privinte. Interesele comune ii ofera si mai multe sanse de reusita. Atat persoana cu cifra destinului 3, cat si cea cu cifra destinului 5, adora calatoriile si aventurile, iubesc sa faca descoperiri, sunt creative si sociabile si, cel mai important, se inteleg excelent in pat si viata lor sexuala este plina de pasiune. Dar si in aceasta relatie apar unele dificultati. Ambii parteneri sunt cam iresponsabili, de aceea nici cifra 3, nici cifra 5 nu-si vor asuma responsabilitati decat daca vor fi foarte presati. Persoana guvernata de 3 nu o va face pentru se iubeste mai mult pe ea decat pe partener, iar partenerul guvernat de cifra 5 pur si simplu nu iubeste sa-si asume raspunderi, sa se simta dator. Iese ceva de genul “Ne distram impreuna, dar problemele fiecare si le rezolva singur.” Bineinteles ca relatia nu va dura foarte mult daca nu se va ajunge la un acord.

Cifra destinului: 3 – 6

Cifra 3 si cifra 6 se potrivesc foarte bine. Este o combinatie minunata din toate punctele de vedere. Perspective excelente pentru o relatie durabila, trainica si profunda. Aceasta relatie se bazeaza pe respect reciproc privind sentimentele nativilor, egalitate in dragoste si interese. De aceea, acesti parteneri se cearta rar, preferand un dialog productiv in locul unui conflict. Harnica cifra 6 face totul pentru confortul partenerului, iar cifra 3, inteligenta si creativa, primeste cu bucurie loialitatea si grija persoanei iubite.

Cifra destinului: 3 – 7

Cifra 3 si cifra 7 sunt doua fete ale unei monede, dar asta nu inseamna ca nu se pot intelege. Ca amici se pot intelege foarte bine, dar ce cauta persoana guvernata de cifra 3 este foarte diferit de ce-si doreste nativul cu cifra destinului 7. Dorintele acestuia chiar o amuza. Sunt cam putine sanse ca aceasta combinatie sa fie reusita. De obicei, cifra 3, inteligenta si talentata, se enerveaza cand partenerul cu cifra 7 o streseaza cu materiile inalte, iar ciondanirile zilnice ii pot scoate din fire pe ambii nativi, pentru ca amandoi sunt incapatanati si nu cedeaza. Cam astea sunt problemele esentiale intr-o astfel de relatie. Aceste persoane se inteleg excelent la distanta, dar fereasca Dumnezeu sa stea sub acelasi acoperis. Si mai mult s-ar chinui daca ar intemeia totusi o familie si ar avea copii.

Cifra destinului: 3 – 8

Cifra 3 si cifra 8 – un caz mai special. Daca ar forma un cuplu, acesti nativi s-ar contrazice si s-ar certa in continuu. Prin urmare, nu prea exista perspective pentru o relatie. Persoana guvernata de cifra 3 apreciaza bunastarea nativului cu cifra destinului 8, firea lui descurcareata si capacitatea de a face bani din nimic, dar sunt si trasaturi de caracter pe care nu le suporta. Cifra 3 ar vrea ca banii sa pice singuri din cer, iar cifra 8 doar sa-i adune. Istorisirile prersoanei cu cifra destinului 8 despre cum a reusit s-o faca o scot din fire si ii provoaca dezgust. Cifra 8, la randul ei, se infurie cand isi vede partenerul nefacand nimic sau stand suparat. Iata de ce, intr-o relatie, acesti nativi se cearta mereu, ajungand la scandaluri de proportii pe care cifra 3 stie sa le organizeze. In aceste cazuri, cifra 8 porneste la atac – si rezultatul este evident!

Cifra destinului: 3 – 9

Acesti nativi au ceva in comun. Persoana guvernata de cifra 3 este talentata la vorba, iar cea guvernata de cifra 9 este inzestrata cu capacitatea de a prinde esenta lucrurilor din zbor. Aceste abilitati trezesc un interes reciproc, pentru ca deschid noi orizonturi intelectuale. Partenerii se inteleg foarte bine, pot sa faca planuri impreuna si sa le realizeze. O combinatie buna, cu obiective comune si cu posibilitatea de a le atinge prin cooperare. Pe langa acestea, nativii guvernati de cifrele 3 si 9 traiesc intr-un ritm asemanator, de aceea se obisnuiesc usor unul cu altul si isi pot crea un partener ideal cu care se pot mandri si relaxa. Partenerul cu cifra destinului 3, foarte agitat si activ, se simte bine langa cifra 9, care are asupra lui un efect calmant si care il ajuta sa pastreze o atitudine linistita fata de viata.

Alte articole interesante:

 • Ziua si noaptea
  Ziua si Noaptea

  Compatibilitati in dragoste in functie de “parintele” indepartat - Soarele sau Luna.

 • Cat de tolerante sunt semnele zodiacale?
  Ce spune data nasterii despre tine?

  Temperamentul si caracterul in functie de data nasterii.

 • Ce-si doresc femeile din semnele zodiacale in dragoste?
  Ce-si doresc femeile… in dragoste

  Profilul sentimental al femeii in functie de zodie.

 • Cum mint semnele zodiacale?
  Cum mint semnele zodiacale?

  Horoscopul mincinosilor. Cum si de ce mint semnele zodiacale?

 • Data primei intalniri
  Horoscopul primei intalniri

  Ziua de nastere si zodia relatiei de dragoste.

 • Zodiile si loviturile vietii
  Zodiile si loviturile vietii

  Cum face fata fiecare zodie unor perioade mai dificile.