Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Numerologia si Astrologia

Data, ziua si anul nasterii sunt concepte pur energetice, dar exista si un alt ritm legat de data nasterii care defineste personalitatea oamenilor. Acest ritm este legat de vibratia planetelor. Influenta plantelor asupra noastra se schimba in fiecare moment in timpul zilei, al lunii, al anului… Ritmul porneste in momentul in care ne nastem si ne insoteste pe tot parcursul vietii.

Numerologia sentimentelor

Pentru a “prinde” acest ritm, vom porni de la faptul ca fiecare planeta are vibratia ei numerica si ii inzestreaza pe cei guvernati de acel numar cu calitati pozitive si negative.


Cifra
 

Planeta corespunzatoareCaracteristici
1Soare

Forta, individualitate, creativitate. Persoanele cu cifra 1 sunt lideri innascuti. Sunt active, agresive si ambitioase, intotdeauna tind sa ocupe primele pozitii, pot fi total necrutatoare si sunt in stare sa sacrifice totul pentru cariera, inclusiv relatiile cu cei din jur. Este cifra invingatorilor si a tiranilor. Cea mai buna zi din saptamana pentru persoanele cu cifra destinului 1 este duminica.

2Luna

Persoanele cu cifra destinului 2 sunt, de regula, fermecatoare si creative, au un caracter moale si se adapteaza cu usurinta atat oamenilor cat si circumstantelor. Deseori, sunt pasive si detasate de ceea ce le inconjoara. Sunt inclinate mai mult spre gandire, nu spre actiune. Sunt inzestrate cu ingeniozitate si intuitie, dar rareori reusesc sa-si realizeze planurile. Persoanele cu cifra 2 sunt predispuse la depresie. Se inteleg foarte bine cu persoanele cu cifra destinului 1. Cea mai buna zi din saptamana pentru persoanele cu cifra destinului 2 este luni.

3Jupiter

Persoanele care au ca cifra a destinului cifra 3 sunt energice, talentate si disciplinate. Datorita acestor calitati, reusesc sa atinga succesul in domeniile de activitate pe care le aleg. De regula, nu se multumesc cu putin. Sunt mandre si independente, iubesc sa detina controlul asupra situatiei, sa comande si sa dea ordine. Se inteleg cel mai bine cu persoanele a caror cifra este multiplu de 3, adica 6 sau 9. Cea mai buna zi din saptamana pentru persoanele cu cifra destinului 3 este joi.

4Uranus

4 este cifra anotimpurilor, a elementelor astrologice, a punctelor cardinale. Persoanele care au ca cifra a destinului cifra 4 deseori au o viziune aparte asupra lucrurilor, ceea ce le permite sa descopere detalii pe care nu le observa cei din jur. In acelasi timp, acest lucru duce deseori la neintelegeri si conflicte in relatiile interumane. Persoanele cu cifra 4 rareori cauta sa atinga succes in plan financiar, nu sunt foarte prietenoase si deseori raman singure. Se inteleg mai bine cu persoanele cu cifra destinului 1, 2, 7 sau 8. Cea mai buna zi din saptamana pentru persoanele cu cifra destinului 4 este duminica.

5Mercur

5 este cifra sentimentelor. Persoanele cu cifra destinului 5 sunt foarte sensibile. De felul lor, sunt energice, impulsive, deseori actioneaza necugetat, sunt inclinate spre riscuri, adora distractia. De regula, actioneaza sub influenta primului impuls si sunt predispuse la tulburari nervoase. In afaceri, persoanele cu cifra 5 reusesc sa ajunga la succes si trec cu usurinta peste esecuri. Se inteleg cel mai bine cu persoanele cu aceeasi cifra a destinului. Cea mai buna zi din saptamana pentru persoanele cu cifra destinului 5 este miercuri.

6Venus

Aceasta cifra se considera a fi una dintre cele mai norocoase, pentru ca este suma divizorilor ei: 6 = 1 + 2 + 3. Persoanele cu cifra destinului 6 sunt armonioase si echilibrate, sunt de incredere desi uneori sunt prea incapatanate. Sunt persoane romantice si pasionale, iar interesele si atentia lor sunt indreptate, de regula, spre casa si familie. Au gusturi bune, sunt placute, se inteleg bine cu cei din jur. Cea mai buna zi din saptamana pentru persoanele cu cifra destinului 6 este vineri.

7Neptun

Cifra 7 este simbolul norocului si al cunostintelor oculte. Persoanele cu cifra destinului 7 devin, de obicei, filozofi si ganditori. De regula, sunt cufundate in propriile ganduri si din aceasta cauza se detaseaza oarecum de ceea ce se intampla in jur. Iubesc sa calatoreasca, reusesc sa-si atinga obiectivele. Cea mai buna zi din saptamana pentru persoanele cu cifra destinului 7 este luni.

8Saturn

Cea mai ciudata si dificila cifra. Pe de o parte, poate fi reprezentata ca suma a 4 + 4, ceea ce ne spune ca trasaturile persoanelor cu cifra 4 sunt de doua ori mai evidente in cazul persoanelor cu cifra destinului 8. Pe de alta parte, cifra 8 are caracteristicile ei proprii. De exemplu, poate sa insemne durere, tristete si, in acelasi timp, succes, de importanta mondiala uneori. Persoanele cu cifra 8 au o vointa de fier si o individualitate puternica, in comunicare par distante si reci, desi pot fi foarte sensibile si pasionale. Cea mai buna zi din saptamana pentru persoanele cu cifra destinului 8 este sambata.

9Marte

Cifra 9 deseori se considera a fi cifra principala in numerologie, cu o semnificatie speciala, uneori chiar sacra. Acest lucru se datoreaza faptului ca indiferent de cifra cu care este inmultita, cifra 9 se reproduce pe ea insasi. De exemplu, 9 x 5 = 45 => 4 + 5 = 9. Cei cu cifra destinului 9 sunt luptatori innascuti, activi, curajosi si ambitiosi si, datorita acestor calitati, devin invingatori. In acelasi timp, persoanele cu cifra 9 deseori nimeresc in tot felul de situatii neplacute. Sunt afectuoase si devotate familiei. Cea mai buna zi din saptamana pentru persoanele cu cifra destinului 9 este marti.


Editor: Alex Baleanu, 13.01.2012

Alte articole interesante:

 • Preferintele semnelor zodiacale, privind alcoolul.
  Alco Horoscop

  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce bautura preferi!

 • Yin si Yang in astrologia compatibilitatii
  Yin si Yang in astrologia compatibilitatii

  Compatibilitatea in functie de principiul masculin Yang si cel feminin Yin.

 • Cine este sufletul pereche?
  Sufletul pereche in Zodiac

  Cum iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche?

 • Ai stabilit data nuntii?
  Data nuntii in numerologie

  Afla cu ajutorul numerologiei cum iti influenteaza data nuntii casnicia.

 • Horoscop 2021
  Horoscop 2021 – Anul Bivolului Alb de Metal

  Previziuni pentru anul 2021 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

 • Cum ii captezi atentia?
  Cum ii captezi atentia, cum scapi de el si unde il gasesti

  Un horoscop amuzant despre barbatii din zodiac.