Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Compatibilitate in dragoste – Cifra destinului 2

Cifra destinului: 2 – 1

Cifra 2 este delicata, democratica, sensibila si binevoitoare, cifra 1 este dura, incapatanata si in unele privinte egoista. Cifra 2 trebuie sa aiba suficienta forta ca sa reziste presiunii cifrei 1. Daca presiunea nu este puternica, se poate crea o relatie armonioasa. Dar partenerul cu cifra 2 trebuie sa fie foarte energic, daca nu dispune de suficienta energie si are o fire prea moale si flexibila, cifra 1 il va suprima fara macar sa-si dea seama de acest lucru. Este putin probabil ca cifra 2 sa fie fericita intr-o astfel de relatie. Ea niciodata nu va fi egala cu 1, intotdeauna se va simti dependenta, va trebui sa se afle mereu pe plan secundar si sa urmeze calea aratata de cifra 1. Pentru majoritatea persoanelor guvernate de 2, aceste lucruri sunt aproape insuportabile. De aceea relatia poate dura mult, dar nu si vesnic.

Cifra destinului: 2 – 2

Doi de doi intr-un pat – este un nonsens. Pentru fiecare partener, senzatiile si trairile intime proprii sunt mai importante decat trairile persoanei iubite, de aceea acesti nativi cu firea moale vor tot incerca sa se apropie unul de altul si nu vor intelege de ce nu reusesc nicicum. Lipsa de intelegere reciproca face din aceasta combinatie una problematica in contextul unei relatii de lunga durata. Desi, daca e sa vorbim de prietenie sau parteneriat – aceasta este una dintre cele mai bune combinatii. In relatia de prietenie, persoanele cu cifra destinului 2 sunt generoase, de incredere, isi impartasesc problemele, se sustin si se ajuta reciproc. Dar in momentul in care incearca sa aplice afectiunea in relatia de familie, apar probleme mari. Mai ales daca ambii parteneri sunt pasivi, sau dimpotriva foarte energici. In primul caz, discutiile despre problemele si grijile fiecaruia ii obosesc, in cel de-al doilea caz se jignesc intre ei si se streseaza unul pe altul cu crize de gelozie. Nicicum nu iese bine. De cele mai multe ori, nativii guvernati de cifra 2 se despart, nemaisuportand certurile, lacrimile, reprosurile si insultele.

Cifra destinului: 2 – 3

O combinatie foarte buna, echilibrata in toate privintele, cu perspective excelente, dar cu o singura conditie: barbatul trebuie sa fie guvernat de cifra 3. Cifra 2 cu firea moale si delicata si cifra 3, increzatoare, creativa si oarecun distanta pot avea o relatie trainica si puternica. Dar daca femeia are cifra destinului 3, iar barbatul este guvernat de 2, oricat de bland ar fi, partenerul nu va suporta presiunea la care va fi supus de ambitioasa cifra 3. Se va simti umilit, jignit, prost, incompetent si inutil alaturi de o femeie foarte puternica, inzestrata cu o multime de calitati. De aceea, aceasta relatie este condamnata de la bun inceput. Mai bine nu incerca!

Cifra destinului: 2 – 4

Indiferent care dintre parteneri este guvernat de cifra 2 sau 4, se poate lega o relatie de dragoste. In orice caz, perspectivele sunt bune, dar problema in aceasta combinatie este faptul ca nici unul, nici altul nu indraznesc sa faca primul pas spre stabilirea relatiei. Ambii nativi sunt inerti si pasivi, adesea timizi, de aceea le este greu sa-si deschida sufletul, asteapta pana altcineva o face. Asadar, uneori trebuie sa astepte mult. Chiar si dupa ce intemeiaza o familie, ei se confrunta cu dificultati in comunicare, nu-si pot exprima pe deplin sentimentele. Ambii parteneri au o fire retinuta si un temperament calm, ceea ce nu aduce prea multa diversitate si placere in viata intima. Dar daca hotarasc sa fie impreuna, in ciuda dificultatilor psihologice, casnicie poate fi trainica, dar nu datorita pasiunii sau unor sentimente foarte profunde: pur si simplu, cifra 2 si cifra 4 nu iubesc sa-si schimbe obiceiurile. Deseori, casnicia lor rezista doar datorita acestor obiceiuri. Pe langa acestea, sunt persoane responsabile si nu-si doresc sa se desparta niciodata de copii.

Cifra destinului: 2 – 5

Doi cu cinci – este un cuplu interesant. Dar foarte problematic. Persoana guvernata de cifra 5 este obsedata de lucruri materiale, iubeste confortul si stabilitatea, detesta pretentiile nejustificate si detasarea de grijile cotidiene. Persoana cu cifra destinului 2 este o fire emotiva, sensibila, deseori sufera mult din cauza esecurilor, poate sa judece numai din punct de vedere personal, de aceea este putin probabil sa existe intelegere intr-un astfel de cuplu. La distanta, s-ar putea sa se inteleleaga bine, in familie in schimb vor fi multe suparari si conflicte. O astfel de relatie va fi cel mai degraba instabila emotional. Dar daca cifra 5 va dori sa construiasca o baza materiala solida, iar cifra 2 nu va mai face crize de isterie, relatia va avea sanse de reusita. Cel mai important este ca sunt perfect compatibili din punct de vedere sexual!

Cifra destinului: 2 – 6

Putem spune ca e un cuplu perfect. O combinatie armonioasa, stabila si trainica. Aceasta relatie promite dragoste pana la adanci batraneti. Partenerii se inteleg foarte bine si se completeaza reciproc, traiesc in acelasi ritm, au caractere asemanatoare, comunica cu usurinta, deseori nu au nevoie de cuvinte ca sa inteleaga starea partenerului. Copii confera o frumusete aparte acestei relatii, ambii parteneri adora sa stea cu copiii, se vad pe ei insisi in copii, de aceea ii inteleg pe deplin si-i iubesc. Este o familie buna si unita, cu interese si obiective comune. Impreuna, partenerii se simt mai puternici si se pot bucura de o viata fericita.

Cifra destinului: 2 – 7

Sunt putine sanse ca acesti nativi sa se inteleaga reciproc. Persoana cu cifra destinului 2 este prea sensibila si emotiva, pune in prim plan trairile sufletesti, iar persoana cu cifra destinului 7 este preocupata de probleme de importanta globala, apreciaza filosofia abstracta, iubeste sa mediteze. Zona ei de interes se afla in sfera sublimului. Intre acesti nativi, exista o prapastie intelectuala si ideologica. Se pot intelege ca prieteni. Pentru sentimente profunde, combinatia este mai putin buna, dar o relatie se poate lega. Daca cifra 2 isi va inconjura cu grija partenerul, scapandu-l de problemele casnice, tolerandu-i firea zapacita si prea detasata, se poate intemeia o familie, desi persoana guvernata de cifra 2 se va simti mereu ranita: este putin probabil ca partenerul cu cifra destinului 7 sa reactioneze adecvat la impulsurile ei sufletesti.

Cifra destinului: 2 – 8

Intre cifra 2 si cifra 8 exista mult mai multe diferente decat asemanari, desi ele uneori considera ca sunt compatibile. Dar abordarea destul de simpla a vietii si interesul fata de lucuri materiale ale persoanei cu cifra destinului 8 duc la neintelegeri. Cifra 8 nu stie sa traiasca cu indoieli, ea actioneaza. Cifra 2 nu poate sa inteleaga acest lucru.

Cifra 8 nu se confrunta cu problemele complicate ale partenerului, gandurile ei graviteaza in jurul posibilelor fluxuri de bani, ea isi traieste prezentul. Cifra 2 da mai multa importanta trairilor si problemelor sufletesti. Banii o atrag doar pentru ca-i ofera conditii decente de viata, dar atat. Persoana guvernata de cifra 2 isi poate dori o apropiere de nativul cu cifra destinului 8, admirandu-i puterea si capacitatea de a patrunde in secretele banilor, dar pe cifra 8 nu o intereseaza problemele cifrei 2, de aceea relatia intre acesti nativi nu tine mult. Totul se termina in momentul in care isi dau seama cat de mult difera interesele lor. Se poate forma un cuplu cu o singura conditie – partenerii sa nu traiasca sub acelasi acoperis. Ar putea fi amanti buni, dar n-ar putea intemeia o familie unita.

Cifra destinului: 2 – 9

Acesti nativi sunt, de asemenea, foarte diferiti. Persoana guvernata de cifra 2 are o fire sensibila si emotiva. Acorda o mare importanta emotiilor si trairilor interioare, iubeste sa traiasca in liniste si pace sufleteasca, este sensibila la starea celor din jur si foarte sociabila. Persoana nascuta sub semnul cifrei 9 este total altfel, incearca sa ascunda aspectele negative ale propriei firi, de aceea nici nu poate sa explice partenerului guvernat de 2 ce o nelinisteste sau enerveaza, si chiar daca incearca sa explice, nu se poate face inteleasa. In cele din urma, detasarea ei o supara pe cifra 2, iar cifra 9 ajunge sa nu mai suporte firea meticuloasa si sensibila a partenerului cu cifra destinului 2.

Alte articole interesante:

 • Care sunt anii importanti din viata?
  Numerologia zilei de nastere: anii importanti din viata

  Numerologie previzionala: afla care sunt cei mai importanti ani din viata ta!

 • Trasaturile predominante ale zodiilor.
  Trasaturile predominante ale zodiei tale

  Caracteristicile si trasaturile pronuntate ale semnelor zodiacale.

 • Horoscop medical
  Horoscop Medical

  Bolile la care esti predispus in functie de zodie.

 • Umbra semnului zodiacal
  “Umbra” semnului zodiacal

  Astrologia karmica: cat de bine ne indeplinim sarcinile karmice?

 • Numerologia sentimentelor
  Numerologia si Astrologia

  Influenta planetelor si vibratia lor numerica.

 • Ce sa faci in carantina?
  Zodiile si carantina

  Cum suporta semnele zodiacale carantina in pandemie?