Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Compatibilitate in dragoste – Cifra destinului 6

Cifra destinului: 6 – 1

Acest cuplu are mari sanse sa se bucure de o viata frumoasa si implinita. Cifra 1 este ambitioasa si independenta, iar cifra 6 este linistita si harnica, amandoua isi vor putea indeplini dorintele fara sa compromita interesele partenerului. Este un cuplu bun pentru ca ambitiile si pasiunile partenerilor difera mult: daca pentru cifra 1 este important sa-si arate valoarea si sa dovedeasca ca are dreptul la putere, cifra 6 nu este interesata deloc de aceasta putere, chiar ii place faptul ca cifra 1 este atat de independenta si sigura pe ea, cifra 6 se simte necesara si acest lucru o face sa se simta bine alaturi de cifra 1. Persoana guvernata de 6 isi va ajuta partenerul, va avea grija de el, va face ceea ce nu-i place lui, ii va asculta discursurile si nu va simti dorinta de a-i inchide gura in timpul urmatorului tril de privighetoare. Cifra 1 va indrazni chiar sa-si deschida sufletul, pentru ca nu se teme de cifra 6. Iar cifra 6 isi va linisti si isi va consola partenerul daca cineva il va supara.

Cifra destinului: 6 – 2

Putem spune ca e un cuplu perfect. O combinatie armonioasa, stabila si trainica. Aceasta relatie promite dragoste pana la adanci batraneti. Partenerii se inteleg foarte bine si se completeaza reciproc, traiesc in acelasi ritm, au caractere asemanatoare, comunica cu usurinta, deseori nu au nevoie de cuvinte ca sa inteleaga starea partenerului. Copii confera o frumusete aparte acestei relatii, ambii parteneri adora sa stea cu copiii, se vad pe ei insisi in copii, de aceea ii inteleg pe deplin si-i iubesc. Este o familie buna si unita, cu interese si obiective comune. Impreuna, partenerii se simt mai puternici si se pot bucura de o viata fericita.

Cifra destinului: 6 – 3

Cifra 3 si cifra 6 se potrivesc foarte bine. Este o combinatie minunata din toate punctele de vedere. Perspective excelente pentru o relatie durabila, trainica si profunda. Aceasta relatie se bazeaza pe respect reciproc privind sentimentele nativilor, egalitate in dragoste si interese. De aceea, acesti parteneri se cearta rar, preferand un dialog productiv in locul unui conflict. Harnica cifra 6 face totul pentru confortul partenerului, iar cifra 3, inteligenta si creativa, primeste cu bucurie loialitatea si grija persoanei iubite.

Cifra destinului: 6 – 4

Acesti nativi se inteleg bine si isi modeleaza relatia cu o atitudine similara fata de cuibul familial. De obicei, este un cuplu durabil si fericit. Relatia este armonioasa si lipsita de reprosuri, acuzatii si scandaluri. Partenerii au obiective s gusturi asemanatoare, isi iubesc casa, de aceea o fac confortabila si frumoasa, se bucura de compania celuilalt, dar au probleme care pot aduce dezamagiri mai tarziu. Cifra 4 si cifra 6 vor sa traiasca intr-o lume micuta si confortabila, dar in cele din urma creeaza o casa plictisitoare si neinteresanta, care nu aduce bucurii nici unuia dintre nativi. Lumea lor se limiteaza la treburi de rutina, partenerii nu prea mai ies din casa si considera ca nu este etic sa se distreze in afara vietii de familie, de aceea sufera amandoi, dar tac, incercand sa se prefaca ca nu exista nici o problema, ca totul merge bine.

Cifra destinului: 6 – 5

O combinatie a doua personalitati care trag in directii diferite. Persoana nascuta sub semnul cifrei 5 are nevoie de libertate si veselie, de multa distractie si mai putine treburi casnice de rutina. In cazul nativului cu cifra destinului 6, lucrurile stau exact invers – acesta isi doreste mai putine aventuri, mai multa stabilitate, o locuinta confortabila, mobila facuta cu propriile maini si o familie solida. Aceste lucruri o lasa rece pe cifra 5. Sunt sanse mici pentru o relatie de lunga durata, linistita si stabila. Cu toate acestea, ei pot fi impreuna daca sentimentele nu sunt prea exaltate, in caz contrar cifra 5 se va lasa dusa de val si nu va fi inteleasa de partener. In acest plan, nativul guvernat de cifra 6 este mai retinut si isi exprima cu prudenta sentimentele, strigatele romantice de dragoste il sperie si il enerveaza. Cifra 6 are o fire practica si simpla, si nu intelege poemele de dragoste. Asadar, o relatie se poate lega, dar numai daca femeia este guvernata de cifra 6. Varianta feminina a cifrei 5 il va scoate din minti pe partenerul cu cifra destinului 6.

Cifra destinului: 6 – 6

Nativii guvernati de cifra 6 se inteleg excelent, pentru ca interesele lor sunt identice, pacat doar ca nu sunt mai multilaterale. Principala grija a persoanelor cu cifra destinului 6 este sa aiba o casa buna, trainica si solida. In aceasta casa, partenerii se vor acomoda, vor face totul asa cum trebuie, si apoi… Perspectivele sunt bineinteles destul de bune, dar intr-o astfel de relatie sentimentele slabesc cu timpul. Partenerii isi pierd rapid interesul unul fata de celalalt, pentru ca se aseamana prea mult, in plus, ei depind prea mult de dorintele si sentimentele lor, de aceea se tot enerveaza unul pe altul. In cele din urma, amandoi ajung sa se plictiseasca de moarte, dar nu indraznesc sa puna capat relatiei. Si tot o intind, incercand sa devina o familie buna, asa cum trebuie.

Cifra destinului: 6 – 7

Cifra 6 si cifra 7 au foarte putine in comun – atat in plan emotional, cat si in cel intelectual. Toate lucrurile de care este atrasa persoana cu cifra destinului 7 sunt de neinteles si total straine pentru partenerul guvernat de cifra 6. Stilul si ritmul de viata ai cifrei 7 il sperie pe partenerul harnic, iar dupa un timp petrecut alaturi de cifra 7, el incepe sa se enerveze ca aceasta bate apa in piua, in loc sa se apuce sa faca ceva util. Persoana cu cifra destinului 7, la randul ei, se mira de dorintele partenerului de a sta ferm cu picioarele pe pamant. De un astfel de pamant, plin de treburi necesare de zi cu zi si plictiseala, ea cu siguranta nu are nevoie! Pe un astfel de pamant, certitudinea si previzibilitatea te pot scoate din minti! De aceea, numai un 6 indragostit poate suporta bazaconiile cifrei 7, si numai un 7 indragostit poate sa vada in partenerul guvernat de cifra 6 o raza de lumina in intuneric. Viitorul unui astfel de cuplu este total incert. Se poate ajunge atat la o familie fericita, cat si la despartire din cauza incapacitatii partenerilor de a intelege nevoile si interesele celuilalt.

Cifra destinului: 6 – 8

La prima vedere, cifra 6 si cifra 8 par sa se potriveasca foarte bine. Dar este doar o impresie. Persoana nascuta sub semnul cifrei 8 se foloseste de harnicia cifrei 6, iar aceasta, la randul ei, profita de abilitatea partenerului guvernat de 8 de a face bani. Pentru nativul cu cifra destinului 6, care percepe nasterea banilor din bani practic ca un incest financiar, acest fapt pare a fi o insulta grava la adresa omului muncitor, care intr-adevar lucreaza cu propriile maini, de aceea pretentiile cifrei 8 de a conduce o supara si chiar o jignesc. La randul lui, partenerul cu cifra 8 nu vrea sa faca nimanui nici un rau, el pur si simplu se ocupa de organizarea corecta a muncii cifrei 6, ca sa se poata scoate cat mai multi bani. Putem spune ca e o relatie intre un taran si un rechin in lumea afacerilor, foarte ciudata, daca nu chiar imorala. De aceea, exista doua variante posibile de evolutie a acestei relatii: persoana guvernata de 6 fie se va enerva si isi va trimite partenerul foarte departe ca sa nu se mai intoarca, fie va invata sa-l controleze subtil, simtind o atractie perfect explicabila pentru talentul lui de a face bani. Dar la o iubire profunda nu se va ajunge. Un parteneriat insa poate dura o lunga perioada de timp si ii poate bucura pe ambii nativi.

Cifra destinului: 6 – 9

Acesti nativi simt o atractie puternica unul pentru celalalt. Persoana guvernata de cifra 6, harnica si de incredere, ofera partenerului cu cifra destinului 9 stabilitate si siguranta, care il ajuta sa priveasca cu optimism spre viitor. Dar, de obicei, o astfel de combinatie este buna atunci cand sub semnul cifrei 6 este nascuta femeia. Daca barbatul este cel guvernat de cifra 6, acesta nu poate sa accepte fara suparare superioritatea morala si intelectuala a partenerei cu cifra destinului 9, aceste lucruri ii lezeaza demnitatea. Femeia guvernata de 6 va avea grija de partenerul ei si ii va asigura confortul, fapt care va atinge corzile lui sensibile si pentru care acesta ii va fi recunoscator. Asadar, exista perspective bune pentru o relatie durabila si trainica. Dar trebuie sa tinem cont de faptul ca ambii parteneri au nevoie de dovezi de afectiune manifestate in mod constant, si daca isi vor exprima constant sentimentele, perspectivele sunt minunate. Dar daca nu vor mai da semne de dragoste, viata lor va deveni seaca si persoana guvernata de cifra 9 va incerca sa puna punct relatiei.

Alte articole interesante:

 • Ce sa faci in carantina?
  Zodiile si carantina

  Cum suporta semnele zodiacale carantina in pandemie?

 • Cadouri Valentines Day
  Cadouri de Ziua Indragostitilor, in functie de zodie

  Alege cadoul perfect pentru Ziua Sfantului Valentin in functie de zodie.

 • Umbra semnului zodiacal
  “Umbra” semnului zodiacal

  Astrologia karmica: cat de bine ne indeplinim sarcinile karmice?

 • Data primei intalniri
  Horoscopul primei intalniri

  Ziua de nastere si zodia relatiei de dragoste.

 • Prietenia in Zodiac
  Prietenia in Zodiac

  O poveste amuzanta despre prietenia in Zodiac.

 • Clasament: de la cel mai bun la cel mai rau
  Ce fel de prieten esti in functie de zodie

  Clasament: de la cel mai bun la cel mai rau