Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Astrologia si Sexualitatea

Fiecare persoana este unica si acest lucru nu se datoreaza doar caracterului, gusturilor si obiceiurilor – stilul ei sexual este de asemenea unic. Toti ne comportam diferit in plan sexual si una dintre cauze este elementul astrologic: foc, pamant, apa sau aer. Prevalenta unuia dintre aceste patru elemente in horoscopul personal determina stilul tau sexual.

Astrologia si sexualitatea

Foc (Berbec, Leu, Sagetator)

Stilul sexual – pasional – Portret astrologic – sunt energici, pasionali si impulsivi. Se aprind foarte usor, dar se si racesc foarte repede… Aceasta este particularitatea temperamentului lor focos. Cu un nativ de Foc poti trai o multime de momente de neuitat, dar problema este ca se satura repede. Acesti nativi nu sunt foarte potriviti pentru relatii de durata. Cu toate acestea, relatia poate dura mai mult daca ne aducem aminte ca focul trebuie mentinut. Atunci, acesta va arde puternic. Trebuie sa fii o persoana la fel de pasionala si fierbinte, experimenteaza si nu uita ca serile plictisitoare petrecute in fata televizorului – nu sunt benefice pentru relatia voastra.

Aer (Gemeni, Balanta, Varsator)

Stilul sexual – romantic – Cea mai importanta zona erotica a acestor nativi este creierul. Pentru a atrage un semn de Aer, trebuie sa vorbesti mult si sa asculti mult. Nativii de Aer au un temperament moderat, pentru ca prefera intotdeauna sa se gandeasca inainte sa se avante “cu capul inainte”. Spune-ti gandurile, nu lasa partenerul sa se plictiseasca si sa inceapa sa se uite in jur. Nu putem spune ca nativii de Aer sunt predispusi spre inselaciune, pentru ca ei cauta apropierea intelectuala, nu fizica. Dar anume lipsa de intelegere ii poate impinge sa caute un alt partener de viata, care ii poate intelege. Nativii de Aer pot fi cu adevarat fermecatori datorita faptului ca sunt prietenosi si amabili. Sunt foarte sociabili, de aceea trebuie sa aiba posibilitatea de a comunica cu alte persoane. Putem spune ca au un stil sexual-intelectual, care nu necesita un contact fizic. Sexul virtual sau sexul la telefon a fost inventat probabil de reprezentantii semnelor de Aer.

Pamant (Capricorn, Taur, Fecioara)

Stilul sexual – conservator – Stilul lor sexual nu poate fi descris ca unul care “te da jos din picioare”. Ei nu se grabesc sa-si arate sentimentele si sexualitatea ascunsa daca nu sunt siguri ca relatia este trainica, de durata. Reprezentantii semnelor de Pamant sunt seriosi. Ei nu fac nimic in graba, isi arata rar emotiile, dar nu trebuie sa crezi ca sunt reci sau indiferenti. Pur si simplu, ei au nevoie de putin timp pentru a-si arata temperamentul puternic si firea pasionala. Sa nu ai dubii – un semn de Pamant iti poate satisface orice capriciu in pat, este un amant neobosit. Cu siguranta te vei simti exceptional. Spre deosebire de nativii de Aer, nativii de Pamant considera ca vorbele de dragoste sunt superficiale si inutile. Dupa parerea lor, modalitatea cea mai buna de a-si demonsta dragostea – este contactul fizic intim. Punctul slab al reprezentantilor semnelor de Pamant este conservatismul si practicismul in relatie. Dar, cu toate acestea, ei se considera a fi cei mai buni candidati pentru casnicie si relatii de durata.

Apa (Pesti, Scorpion, Rac)

Stilul sexual – tandru – Sexualitatea acestor nativi se manifesta prin emotii puternice, sensibilitate inalta… Ei au nevoie de un partener de incredere, care i-ar proteja. Au o fire foarte complexa, care trebuie sa fie inteleasa. Un aspect important al vietii sexuale a semnelor de Apa este cautarea unitatii trupului cu sufletul, cea mai mare dorinta a lor este sa se contopeasca cu partenerul iubit. Intelegerea reciproca, sinceritatea si increderea sunt cele mai importante pentru acesti nativi. Sunt persoane foarte atragatoare, cu un puternic sex-appeal, dar nu accepta usor o apropiere din cauza dorintei de a-si apara spatiul intim. Unii considera ca nativii de Apa sunt prea afectuosi si dependenti de parteneri, anume din aceasta cauza multi dintre ei nu sunt multumiti de relatia lor intima. In schimb, numai ei sunt capabili de sentimente profunde si de devotament si sacrificiu in relatie.


Editor: Alex Baleanu, 31.10.2011

Alte articole interesante:

 • Umbra semnului zodiacal
  “Umbra” semnului zodiacal

  Astrologia karmica: cat de bine ne indeplinim sarcinile karmice?

 • Trasaturile predominante ale zodiilor.
  Trasaturile predominante ale zodiei tale

  Caracteristicile si trasaturile pronuntate ale semnelor zodiacale.

 • Compatibilitatea calcul numerologic
  Compatibilitatea – calcul numerologic

  Vibratia numerologica a relatiei tale de cuplu.

 • Atitudinea semnelor zodiacale fata de vicii
  Horoscopul viciilor

  Atitudinea semnelor zodiacale fata de alcool, fumat si dulciuri.

 • Data primei intalniri
  Horoscopul primei intalniri

  Ziua de nastere si zodia relatiei de dragoste.

 • Numerologie 2022
  Horoscop Numerologic 2022

  Horoscop numerologic in functie de cifra destinului.