Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Ce spune cifra destinului despre persoana iubita

Cu ajutorul numerologiei, poti afla mai multe despre partenerul tau sau despre caracterul persoanei pe care o simpatizezi.

Cifra destinului se calculeaza foarte usor – trebuie sa stii doar data nasterii. Aduna cifrele lunii, zilei si ale anului nasterii. Redu totul la o singura cifra. De exemplu, te-ai nascut in 12 martie 1971. Trebuie sa aduni: 1+2+3+1+9+7+1=24=2+4=6. Cifra 6 este cifra destinului tau.

Ce spune cifra destinului despre persoana iubita?

Poate ca numerologia va va ajuta sa va intelegeti mai bine unul pe celalalt sau sa zambiti, patrunzand in secretele relatiei voastre. Asadar, ce ne spun cifrele destinului?

Cifra destinului 1. Persoanele cu cifra destinului 1 sunt foarte atragatoare si sexy, le este destul de greu sa se opreasca si sa-si aleaga un partener de viata, lucru care denota o oarecare frivolitate. Si totusi, atentia lor poate fi captata mai degraba de persoane serioase. Desi, cei cu cifra 1 uneori nu inteleg ca parteneriatul sau casnicia presupun egalitate nu doar in pat, ci si in afara lui. De fapt, odata ce si-au ales partenerul, ei de obicei devin parinti afectuosi si lideri grijulii.

Cifra destinului 2. Aceste persoane iubesc confortul si pacea, de aceea partenerii lor trebuie sa fie rationali si practici. Pasiunea s-ar putea sa treaca in plan secundar, cedand in fata respectului si dragostei. Si chiar daca nu va exista multa pasiune, viata familiala va fi la fel de frumoasa. Persoanele cu cifra 2 sunt foarte loiale si devotate relatiei.

Cifra destinului 3. Numai persoanele atragatoare de sex opus ar putea capta atentia celor cu cifra destinului 3. Fermecatoare la randul lor, aceste persoane atrag oamenii din jur. Dar farmecul nu este de ajuns, pentru o familie stabila este nevoie de mult mai mult, de aceea este important ca aceste persoane sa cunoasca bine natura umana. In tinerete, multi isi fac iluzii in ceea ce priveste casatoria. Idealismul tineresc si conceptiile gresite despre viata de familie pot duce la dezamagiri. Pentru a intensifica dragostea si respectul in cuplu, trebuie sa inteleaga ca garantia unei casnicii trainice sunt interesele comune si participarea la o activitate comuna.

Cifra destinului 4. Desi sunt oamni foarte inchisi si retinuti, aproapre toti au nevoie de o familie obisnuita, dragoste si fidelitate. Apreciaza mai mult decat altii valorile familiale. Flirtul si sexul nu-i intereseaza, importanta este numai dragostea, pe care o trateaza cu multa seriozitate, considerand ca scopul principal este casatoria. Se casatoresc cand iubesc cu adevarat. Dar in acelasi timp, sunt foarte rationali si lipsiti de romantism.

Cifra destinului 5. In cautarea unui partener, aceste persoane dau dovada de un curaj irational si s-ar putea sa aiba o multime de relatii inainte sa ia decizia finala. Iubesc sa experimenteze in acest domeniu. Cat de reusita sau nu le va fi casnicia sau relatia, depinde de cat de bine se inteleg partenerii unul pe celalalt si daca sunt pregatiti sa-si umple spiritual relatia. Desi, de obicei nu-si arata sentimentele, dau mai multa importanta cuvintelor, decat mangaierilor, saruturilor, iar uneori, chiar si sexului. Cu timpul, isi dau seama ca pentru o armonie deplina numai cuvintele nu sunt suficiente.

Cifra destinului 6. Desi sunt foarte sexy, cand isi aleg partenerul, persoanele cu cifra destinului 6 pun in prim plan aspectul material. Dar daca sotii nu vor fi compatibili din punct de vedere sexual si nu se vor iubi reciproc, se va ajunge la ruperea relatiei. Aceste persoane trebuie sa-si exprime mai deschis sentimentele si afectiunea. Astfel, vor permite partenerilor lor sa le inteleaga si sa le iubeasca asa cum sunt.

Cifra destinului 7. Este destul de dificil sa mentii armonia in relatia cu persoana cu cifra destinului 7. Poate avea o casnicie fericita doar cu un partener de viata fidel si responsabil, trebuie sa aiba interese comune si sa dea dovada de seriozitate in procesul de educatie a copiilor.

Cifra destinului 8. Daca aceste persoane se vor casatori devreme, partenerii lor vor avea nevoie de foarte multa rabdare, pentru ca in aceasta perioada persoanele cu cifra 8 sunt concentrate in totalitate asupra muncii si ard de nerabdare sa isi atinga obiectivele. In acest caz, s-ar putea sa-si distruga relatia, de aceea ar fi mai bine sa se casatoreasca mai tarziu – in momentul in care vor avea o viata mai stabila. Daca si-au ales bine partenerii, persoanele cu cifra destinului 8 raman fidele si afectuoase. Apropo, multe persoane din aceasta categorie sunt dispuse sa-si sacrifice casnicia pentru cariera.

Cifra destinului 9. Aceste persoane se dedica dragostei in totalitate si isi doresc sa fie iubite. Setea de dragoste este atat de mare, incat sunt dispuse sa faca orice, chiar sa se umileasca, dar isi pierd repede interesul fata de persoana simpatizata, daca aceasta nu le acorda atentie. In multe cazuri, casnicia cu aceste persoane este frumoasa macar pentru ca sunt fermecatoare. Valorile familiale si moralitatea sunt importante pentru persoanele cu cifra 9, dar la un moment dat s-ar putea totusi sa-si reanalizeze relatia, chiar daca familia este fericita si sotii se iubesc, dorind sa afle ce este dragostea si de ce se iubesc reciproc.

Este putin probabil ca in viata reala cineva dintre noi sa se bazeze exclusiv pe numerologie in alegerea partenerului. Asadar, nu te ingrijora daca cifra ta nu este compatibila cu cifra persoanei de care-ti place. Datorita simpatiei, dragostei si patrunderii in lumea partenerului, se pot rezolva multe probleme. Iar numerologia te ajuta doar sa descoperi trasaturile de caracter ale persoanei iubite.


Editor: Alex Baleanu, 3.12.2011

Alte articole interesante:

 • Yin si Yang in astrologia compatibilitatii
  Yin si Yang in astrologia compatibilitatii

  Compatibilitatea in functie de principiul masculin Yang si cel feminin Yin.

 • Numerologia sentimentelor
  Numerologia si Astrologia

  Influenta planetelor si vibratia lor numerica.

 • Cum mint semnele zodiacale?
  Cum mint semnele zodiacale?

  Horoscopul mincinosilor. Cum si de ce mint semnele zodiacale?

 • Cine este sufletul pereche?
  Sufletul pereche in Zodiac

  Cum iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche?

 • Cum ii captezi atentia?
  Cum ii captezi atentia, cum scapi de el si unde il gasesti

  Un horoscop amuzant despre barbatii din zodiac.

 • Atitudinea semnelor zodiacale fata de vicii
  Horoscopul viciilor

  Atitudinea semnelor zodiacale fata de alcool, fumat si dulciuri.