Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Data nuntii in numerologie

Majoritatea cuplurilor care doresc sa se casatoreasca aleg cu mare atentie data casatoriei, tinand cont nu numai de posibilitatile de organizare a nuntii in ziua planificata, dar si de semnificatia cifrelor care compun data casatoriei. Toti vor sa stie ce le vor aduce aceste cifre in viata lor familiala in viitor, multi incearca sa evite ziua de vineri 13 in alegerea datei nuntii si, intr-adevar, in aceasta zi exista mult mai putini doritori de a se casatori, iar altii, dimpotriva, se duc cu curaj in aceasta zi la starea civila.

Ai stabilit data nuntii?

Numerologia este stiinta cu ajutorul careia, prin calcule simple, putem afla care este semnificatia zilei alese pentru casatorie. Sa luam, de exemplu, data de 6 august 2016. Pentru a afla cifra casatoriei, trebuie sa adunam toate cifrele corespunzatoare zile, lunii si anului, si sa reducem suma obtinuta la o singura cifra: 06.08.2016 = 0 + 6 + 0 + 8 + 2 + 0 + 1 + 6 = 23 = 2 + 3 = 5, aceasta cifra va fi importanta pentru viitorii soti, fie ca le place sau nu, la nivel matriceal, cifra 5 va avea mereu un rol semnificativ.

Semnificatia Cifrelor Casatoriei:

Cifra casatoriei 1. Casatoria incheiata in ziua cifrei 1 promite sa fie trainica si stabila. Totusi, nu va fi foarte usor. Tinerii casatoriti vor avea nevoie de ceva timp pentru a se adapta, pentru ca fiecare dintre ei va aspira la pozitia de lider, punandu-si interesele mai presus de dorintele si nevoile jumatatii sale. Cu toate acestea, dupa un timp, “furtuna” se va potoli, sotii vor dezvolta o strategie desteapta de comportament, vor invata sa cedeze unul altuia. Important este ca dragostea sa se pastreze pana atunci. In plus, intr-un astfel de cuplu, partenerii se vor ajuta reciproc in cariera, considerand dezvoltarea profesionala a partenerului a fi inclusiv meritul lor. Totodata, pentru cuplul cu cifra casatoriei 1, plictiseala este dezastruoasa, pentru ca duce fie la distantare, fie la infidelitate.

Cifra casatoriei 2. Viata familiala, inceputa sub influenta cifrei 2, intotdeauna se bazeaza pe incredere maxima si dragoste tandra si duioasa. Intr-o astfel de casnicie, romantismul nu dispare, sotii continua sa-si faca unul altuia surprize, cadouri si declaratii timp de multi ani. In acelasi timp, si cel mai mic semn de infidelitate poate fi un dezastru pentru cel inselat – este putin probabil ca sotul sau sotia sa ierte infidelitatea. Din acest motiv, partenerii de viata va trebui sa lucreze tot timpul asupra relatiei lor, pentru a nu rani persoana iubita si pentru a o feri de dezamagiri. In plus, intr-un astfel de cuplu, tot timpul va aparea nevoia de aprobare. Asadar, daca cifra casatoriei tale este 2, lauda-ti mai des jumatatea.

Cifra casatoriei 3. Unii numerologi nu cred ca treiul este o cifra buna, dar nu este asa. Treiul este o cifra creativa, care necesita autoexprimare si sustinere reciproca. Cifra 3 provoaca aversiune fata de rutina vietii de zi cu zi, de aceea multe cupluri nu vor gasi in familie persoana care sa fie dispusa sa faca tot timpul curat in casa sau sa spele vasele. Ajutorul poate veni din partea cuiva tanar, e bine cand unul dintre parteneri, de exemplu, sotul, are cifra destinului 3, iar sotia – 4, in acest caz sotia va prelua toate treburile casnice si felul in care o sa inceapa sa mearga lucrurile va starni invidia oricui, desi invidia este o trasatura negativa.

Cifra casatoriei 4. Cifra 4 raspunde pentru ordine si stabilitate. Relatia cuplului cu cifra casatoriei 4 va fi mai degraba de afaceri, decat familiala. Intr-o astfel de familie, se va elabora o planificare stricta a bugetului, fiecare va avea responsabilitatile lui. Este important ca partenerii sa nu se incurce unul pe altul in realizarea obiectivelor, facand compromisuri. Aceasta cifra cere echilibru si cantarirea deciziilor, in acest caz e bine sa masori de sapte ori si sa tai o data. In cadrul acestui cuplu, dezvoltarea laturii creative a partenerilor va fi un proces dificil de realizat, in schimb va fi ordine desavarsita.

Cifra casatoriei 5. Cifra 5 aduce actiune si diversitate in viata partenerilor de cuplu. Deseori, sotii prefera totusi sa capete experiente noi separat, adica fiecare traieste in propriul sau univers. Cu toate acestea, partenerii care de la bun inceput au privit in aceeasi directie, nu cad sub influenta negativa a cifrei 5. Ei descopera lumea, calatoresc si fac afaceri impreuna. Data corespunzatoare cifrei casatoriei 5 poate fi recomandata celor, care din primele zile de cunostinta, au avut in comun nu numai sentimentele nutrite unul fata de altul, dar si munca si hobby-ul, atunci casnicia lor va fi cu adevarata reusita. Mai mult de atat, acest cuplu va avea multi prieteni comuni. In plus, sotii vor imparti intre ei cu placere treburile casnice si vor alege sa se odihneasca exclusiv cu partenerul, primind uneori in compania lor alte persoane care le sunt dragi.

Cifra casatoriei 6. Data corespunzatoare cifrei 6 este o data excelenta pentru nunta. Cuplul aflat sub influenta cifrei 6 va avea de toate din belsug – si dragoste, si bunastare materiala, si un interes sincer pentru succesele persoanei iubite. Partenerii cu cifra casatoriei 6 au toate sansele “sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti”. Important este ca fiecare dintre soti sa fie rasplatit pe deplin de catre partenerul sau de viata pentru tot ceea ce face pentru fericirea familiei. In cazul cifrei 6, “jocul la o singura poarta” nu poate fi o norma. Afectiunea si aprecierea sunt indispensabile pentru o coexistenta armonioasa. De fapt, partenerii de cuplu inteleg perfect acest lucru si, de regula, rasplatesc orice actiune a persoanei iubite cu aceeasi moneda.

Cifra casatoriei 7. Aceasta cifra se potriveste doar persoanelor inzestrate cu un calm innascut si o fidelitate absoluta. Cifra 7 contribuie la dezvoltarea abilitatii analitice, de intelegere a ceea ce se intampla cu persoana apropiata, de aceea si cea mai mica suspiciune de infidelitate devine deodata un motiv serios pentru o investigatie minutioasa. Si daca unul dintre soti a incalcat fidelitatea conjugala, acest fapt practic deodata inceteaza a fi un secret pentru celalalt sot. In plus, cifra 7 duce intr-o oarecare masura la izolare, lipsa unui anturaj numeros, si daca partenerii de cuplu nu s-au obisnuit cu o astfel de viata, relatia se destrama. In schimb, cuplurilor, a caror lume incape fara probleme in relatia familiala, cifra 7 le daruieste o casnicie stabila si de durata.

Cifra casatoriei 8. Casatoria incheiata in ziua cifrei 8 deseori se bazeaza pe interes financiar. Aceasta cifra este recomandata celor care, intr-un fel sau altul, se casatoresc din interes. Atunci fiecare dintre soti intelege clar ce ofera si ce primeste in schimb. Cifra 8 este favorabila pentru cuplurile in care mirele si mireasa lucreaza in domeniul bancar, amandoi ocupa functii de conducere si lupta pentru avansare rapida in plan profesional. In acest caz, casnicia va fi durabila si implinitoare. Sotii vor reusi sa combine perfect dragostea cu grija zilei de maine. Persoanelor cu o fire romantica, cifra 8, ca cifra a casatoriei, poate aduce dezamagiri, pentru ca banii vor deveni prioritari si vor rani sufletele sensibile, obligandu-le sa se gandeasca in permanenta la bunastarea materiala a familiei.

Cifra casatoriei 9. 9 este cifra potrivita pentru cuplurile, in care partenerii nu au ambitii personale. Doar atunci viata lor familiala va fi una fericita. Sotii se vor “servi” cu placere unul pe altul si vor servi interesele familiei. Vor avea grija de partenerul lor fara sa astepte ceva in schimb si simtindu-se totodata fericiti, pentru ca oricum vor fi rasplatiti pe deplin. Iar daca unul dintre parteneri va incepe sa se dezvolte activ pe plan profesional, iar celalalt nu se va realiza in cariera, acesta din urma va trebui sa-si ajute partenerul mai norocos. Si rolul secundar nu-i revine de fiecare data femeii. Exista multi barbati “casnici”, care au grija de copii, fac mancare, spala, in timp ce sotiile lor fac bani. Si acest lucru nu aduce armonie si echilibru in relatia de cuplu. Asadar, daca nu sunteti dispusi sa traiti exclusiv pentru familie, alegeti o alta zi pentru nunta.

In cele din urma, trebuie sa intelegeti ca numerologia reprezinta doar o tendinta, iar in realitate, felul in care merg lucrurile intr-o relatie depinde doar de partenerii de cuplu. Asadar, sa nu credeti ca totul va merge exclusiv conform scenariului numerologic. Exista exceptii la fiecare regula. Iar daca v-ati casatorit deja intr-o zi, care, conform numerologiei, va pare a fi nepotrivita, incercati pur si simplu sa evitati varianta sus-mentionata de desfasurare a lucrurilor. Pana la urma, o relatie trebuie cultivata si intretinuta incontinuu, si doar acest fapt constituie, in final, cheia pentru o casnicie lunga si fericita.


Editor: Alex Baleanu, 29.12.2015

Alte articole interesante:

 • Trasaturile predominante ale zodiilor.
  Trasaturile predominante ale zodiei tale

  Caracteristicile si trasaturile pronuntate ale semnelor zodiacale.

 • Test numerologic: Ce te face fericit?
  Test numerologic: Ce te face fericit?

  Afla ce te face cu adevarat fericit.

 • Dragostea dupa reguli zodiacale
  Dragostea dupa reguli zodiacale

  Influenta constelatiilor Zodiacului asupra preferintelor in dragoste.

 • Yin si Yang in astrologia compatibilitatii
  Yin si Yang in astrologia compatibilitatii

  Compatibilitatea in functie de principiul masculin Yang si cel feminin Yin.

 • Umbra semnului zodiacal
  “Umbra” semnului zodiacal

  Astrologia karmica: cat de bine ne indeplinim sarcinile karmice?

 • Ziua si noaptea
  Ziua si Noaptea

  Compatibilitati in dragoste in functie de “parintele” indepartat - Soarele sau Luna.