Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Mistret Horoscop Mistret Zodiac Chinezesc Mistret

Horoscop Chinezesc 2021 Mistret

Anul 2021 va fi o perioada favorabila pentru cei nascuti in zodia Mistret, pentru ca principalele calitati si preferinte ale Mistretului coincid in mare parte cu dorintele Bivolului Alb de Metal. Ambii sunt conservatori, emotivi, pretuiesc confortul si stabilitatea. Pe de o parte, Mistretul va aprecia resursele oferite de Bivol, iar pe de alta parte, asta il poate impiedica sa faca schimbarile necesare, pentru ca Bivolul il va tine strans si nu-l va lasa sa iasa din zona de confort pe care a creat-o pentru el cu grjia.

Cariera

In ceea ce priveste cariera, Mistretului ii este greu sa ia decizii, Bivolul, de asemenea, deseori ezita, desi iubeste munca. Cu toate acestea, in anul 2021 Mistretul nu se va confrunta cu mari dificultati pe plan profesional si financiar. Circumstantele se vor dezvolta in favoarea voastra, chiar daca in jur nimic nu va merge (desi asa ceva nu prea este posibil in anul guvernat de Bivol). S-ar putea sa aveti parte de ajutor neasteptat din partea unor persoane influente si sa va atingeti astfel obiectivele fara mari sacrificii. Fiti politicosi si delicati in munca, si va veti bucura in anul 2021 de multe realizari.

Dragoste si relatii

Bivolul ii va permite Mistretului sa se bucure in continuare de relatia calda si armonioasa, cu care s-a obisnuit, pe tot parcursul anului 2021. Singurele lucruri care-l pot nemultumi pe Mistret sunt senzatia interioara de stagnare, dorinta de schimbari si imposibilitatea de a o realiza la moment. Totusi, daca va veti ocupa de extinderea cercului de cunostinte si relatii, veti reusi sa obtineti rezultate bune. Dar avand in vedere firea lenesa si schimbatoare a Mistretului, sunt putine sanse ca nativii din aceasta zodie sa se apuce de ceva nou si serios, cel mai degraba, se vor bucura pur si simplu de liniste si pace.

Sanatate

In anul 2021 Mistretul nu va avea probleme serioase de sanatate: Bivolul Alb de Metal il va asigura cu energie si vitalitate. Probleme poate crea numai inclinatia Mistretului spre melancolie, care poate afecta considerabil si starea generala de sanatate, si starea de spirit. Drept consecinta, se poate ajunge la raceli frecvente si stari depresive, iar solutia e una singura: nu va lasati descurajati de nimic si va veti simti excelent pe tot parcursul anului.