Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Mistret Horoscop Mistret Zodiac Chinezesc Mistret

Temperament si Caracter Mistret

(Nascuti in: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031…)

Mistretii sunt persoane pasnice si blande, care nu-si doresc nimic in afara de o viata linistita. Sunt materialisi si iubesc viata frumoasa. In astrologia chineza, Mistretul simbolizeaza sinceritatea, este cel mai cinstit semn zodiacal. Acesti nativi se nasc cu o multime de emotii si intotdeauna raman in urma cu moda. Sunt altruisti, toleranti si aspira mereu la armonie. Sunt foarte optimisti si au incredere in virtutile umane.

Mistretii sunt cavaleri galanti. Incearca sa fie corecti si sinceri in orice situatie. Desigur, Mistretii pot fi si pradatori. De indata ce observa o prada usoara, se napustesc asupra ei si o mananca cu o pofta de invidiat. Dar oricum raman foarte naivi si creduli. Mistretii sunt sinceri, au incerede in cei din jur, pentru ca s-au obisnuit sa vada partile bune ale omului. Si nimeni nu poate vedea defectele mai bine decat ei. Dar ei traiesc mereu intr-o alta lume, pe care s-au obisnuit sa o sustina si sa o apere.

Mistretii au cea mai rara calitate – ei pot trai intr-o lume rea, aratand compasiune, fara sa traga concluzii categorice. Mistretii nu ii pot judeca pe altii, se opun disputelor si conflictelor. Aceste persoane intotdeauna accepta compromisuri. Probabil, din aceasta cauza oamenii considera ca sunt slabi, dar Mistretilor nu le pasa. Ei intotdeauna cred in existenta lucrurilor mai bune si au dreptate. Cu toate ca rabdarea lor nelimitata induce uneori in eroare. Mistretii sunt in stare sa ofere adapost chiar si unui infractor. Acest lucru ii face sa fie fanatici, in astfel de momente ei sunt foarte periculosi, dar in acelasi timp au un suflet bun.

Mistretii exista pentru a face lucruri bune. Ei dau impresia unor persoane perseverente si cumpatate. Isi dau seama de situatia altora si se obisnuiesc repede cu mediul. Sunt foarte sociabili, iubesc companiile vesele, dar nu suporta laudarosenia. In societate, s-au obisnuit sa taca din frica de a comite vreo greseala. Mistretii nu-si pot exprima cu exactitate gandurile, dar vorbesc vesel despre orice in discutii individuale.

Ca si Maimuta, Mistretul iubeste sa stie multe. Citeste mult, insa haotic. Da impresia unei persoane foarte inteligente, desi cunostintele lui sunt destul de superficiale. Un proverb chinezesc spune ca Mistretul este lat din fata si ingust in spate. Uneori, nativii din aceasta zodie fac mai multe lucruri in acelasi timp si asta ii impiedica sa patrunda in esenta problemei si sa se concentreze asupra unui singur fapt. Sunt foarte incapatanati, iar daca au luat vreo decizie – sunt de neoprit. Mistretii incearca sa nu preia initiativa si conteaza intotdeauna pe ajutorul oamenilor. De regula, nimeni nu refuza sa-i ajute, deoarece considera ca ei nu-si pot indeplini singuri scopurile. Dar lumea se inseala in aceasta privinta. Dupa ce vor primi ajutorul adecvat, Mistretii vor continua calm ce-au inceput sa faca.

Mistretul poate fi mintit cu usurinta. Se intampla sa fie chiar si victima propriei sale amabilitati. Unii Mistreti devin cu timpul suspiciosi, evitand astfel capcanele altora in viitor. Inteleptii chinezi afirma totusi ca Mistretul este unul dintre cele mai sirete animale, care poate sa-l intreaca chiar si pe Sarpe.

Aceste fiinte pasnice si sensibile – sunt prieteni buni, binevoitori si dornici sa fie utili. Dar sunt dezarmati in fata furiei si a ipocriziei. Daca au gresit o data, o tin minte toata viata. Ai grija, daca sunt furioase, aceste animale salbatice pot distruge totul in calea lor! Dar poti sa ai incredere in Mistreti si acestia nu te vor parasi niciodata.

Mistretii au un caaracter placut pentru ca urasc disputele, intotdeauna cedeaza si isi schimba opinia la momentul potrivit ca sa evite conflictele. Situatiile in care Mistretii incep sa se certe sunt o raritate. Deseori, impulsivitatea si sinceritatea acestor persoane se intoarce impotriva lor.