Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Mistret Horoscop Mistret Zodiac Chinezesc Mistret

Horoscop Erotic Chinezesc Mistret

(Nascuti in: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019…)

Nativul din zodia Mistret este foarte pasional in sex. In acelasi timp, el stie sa faca o distinctie clara intre o relatie sexuala si relatia serioasa de casnicie.

Mistretul isi alege partenerii sexuali, urmand cu totul alte principii, decat cele pe care le urmeaza cand isi alege obiectul adoratiei. Este compatibil aproape cu toate semnele zodiacale, dar femeia-Mistret se potriveste cel mai bine cu barbatul-Maimuta, barbatul-Mistret, barbatul-Capra.

Mistretul isi incepe viata sexuala la o varsta destul de frageda. Femeia-Mistret o incepe chiar prea devreme. Necunoscutul o atrage si ea cauta sa cunoasca mai repede partea senzuala a relatiilor intre sexe.

Tanarul Mistret se grabeste sa experimenteze pe plan sexual tot ce este se poate. El poate avea cativa parteneri simultan si va tine mult la fiecare dintre acestia, fiind constient totusi ca partenerul sexual s-ar putea sa nu devina si unul de casnicie.

In sex, Mistretul este creativ si energic, se considera a fi cel mai bun amant, se poate adapta la orice cerinte si este gata sa indeplineasca aproape orice dorinta a partenerului. Persoana nascuta in acest an, considera ca experienta sexuala bogata o va ajuta sa-si aleaga partenerul ideal pentru viata in doi, de aceea ea incearca sa capete cat mai multa experienta in aceasta privinta.

Mistretul accepta cu placere toate lucrurile noi in sex, dar niciodata nu va depasi limitele admisului. Avand un aspect fizic placut, el atrage persoanele de sex opus si nu le inseala asteptarile. O femeie-Mistret reuseste sa fie sexy chiar si fara sa depuna mult efort.

Fiind constienta de acest lucru, ea prefera sa aleaga singura partenerul, fara sa astepte sa fie aleasa. Avand intuitia dezvoltata, fiind compatibila practic cu toate zodiile, ea poate sa satisfaca aproape toate dorintele oricarui partener sexual si acest lucru este, fara indoiala, un mare avantaj.