Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Mistret Horoscop Mistret Zodiac Chinezesc Mistret

Mistret de Apa

Mistret de apa

Anii Mistretului de Apa:

16 februarie 1923 – 4 februarie 1924;

13 februarie 1983 – 1 februarie 1984.


Culorile Mistretului de Apa: negru.

Reprezentantii acestei zodii pot fi descrisi, fara exagerare, drept oameni cu inima de aur. Generozitatea lor nu cunoaste limite, Mistretii de Apa incearca sa pastreze o relatie amicala armonioasa cu toata lumea din jur. Sunt naivi, de aceea sufera periodic din cauza rauvoitorilor.

Persoanele nascute in anii Mistretului de Apa prefera sa aiba o viata modesta si linistita. Cu toate acestea, iubesc sa-si petreaca timpul in societate: Mistretii de Apa sunt adesea sufletul companiei. Acesti nativi au interese variate si, in majoritatea cazurilor, se bucura de realizari importante pe plan profesional, datorita perseverentei si harniciei lor.

Pentru a-si imbunatati viata, Mistretul de Apa trebuie sa invete sa faca diferenta intre alb si negru, sa acorde mai multa atentie propriilor interese, sa dea dovada de mai multa fermitate.

Personalitati nascute in anii Mistretului de Apa: Carrie Underwood, Smiley, Mila Kunis, Chris Hemsworth, Alina Puscas, Doinita Oancea, Cheryl Cole, Amy Winehouse, Diana Dumitrescu, Jonah Hill, Henry Cavill, Bradley James, Emily Blunt, Amanda Righetti, Kate Mara, Matt Lanter, Adrianne Palicki.