Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Mistret Horoscop Mistret Zodiac Chinezesc Mistret

Horoscop Chinezesc Compatibilitati Mistret

(Nascuti in: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031…)

Compatibilitati Mistret – Sobolan

Ambii sunt fiinte pasionale si sexy, ii uneste dorinta de satisfactii. Acesta este probabil singurul lucru care ii tine impreuna. Si nu le pare rau, ei se bucura de clipe minuntate impreuna. Este adevarat ca naivitatea Mistretului enerveaza uneori Sobolanul, mai ales cand este vorba de familie si afaceri. Dar cand Sobolanul este cuprins de pasiune, atentia si afectiunea Mistretului il incanta. Sobolanul va trece prin foc si apa pentru el. Mistretul poate invata multe de la el, mai ales cum sa-si gestioneze banii.

Compatibilitati Mistret – Bivol

Mistretul vrea sa fie cel mai smecher, in realitate insa se vede ca nu este: el poate sa iasa in evidenta numai datorita neseriozitatii sale. De aceea, Bivolul trebuie sa fie intotdeauna in alerta. Ei se plac foarte mult si apreciaza, in mod deosebit, sinceritatea partenerului. Mistretul joaca intotdeauna rolul de luptator, iar Bivolul este persoana calma si pasnica, aceasta este puterea lor. Dar este imposibil sa nu existe si neintelegeri in aceasta relatie, pentru ca Mistretul este un gurmand, iar Bivolul nu admite risipirea banilor. Ii bucura lucruri diferite – unul se multumeste cu putin, iar altul vrea sa aiba de toate in abundenta. Bivolul incearca sa economiseasca cat mai mult, iar Mistretul este risipitor si nu poate sa traiasca fara confort. De regula, aceste lucruri duc la acuzatii reciproce. Dar putem spune ca tot aici se si termina neintelegerile dintre ei, pentru ca Mistretul cunoaste foarte bine masura, si daca va intelege ca Bivolul s-a saturat de el, o sa-si inchida gura instant.

Compatibilitati Mistret – Tigru

Loialitatea este elementul care ii uneste pe acesti doi nativi. Sunt prieteni buni, stiu sa iubeasca, noptile lor sunt pline de pasiune si ei stiu ce inseamna onoarea. Tigrul este mult mai istet decat Mistretul, de aceea il ajuta sa se apere. El il invata pe Mistret sa gaseasca slabiciunile adversarului, astfel adaptandu-l la viata. Partenerii ofera libertate unul celuilalt, relatia lor se bazeaza pe rabdare si incredere. Din cand in cand, Tigrul isi scoate din fire partenerul, dar o face mai degraba din curiozitate, nu din rautate. In afaceri, totul merge perfect, ei se completeaza reciproc.

Compatibilitati Mistret – Iepure

Este cea mai buna combinatie. Aceste semne se respecta, pentru ca apreciaza calitatile pozitive, pe care le au in abundenta. Mistretul isi doreste uneori sa ramana singur si Iepurele nu va avea nimic impotriva, el stie sa se adapteze si s-a obisnuit sa ii faca partenerului pe plac. Iepurele foloseste tot timpul liber pentru imbunatatirea conditiilor din casa. Ambii parteneri incearca sa evite tot ce le poate genera probleme in viata personala. Iepurele il va retine pe Mistret de la fapte necugetate. Ei vor preveni intotdeauna problemele. Dar orice relatie are si neajunsurile ei. Mistretul este prea senzual, iar Iepurele este retinut si ramane timid chiar si in cele mai pasionale momente. Acest fapt il amuza pe Mistret, iar Iepurele nu intelege de ce rade partenerul.

Compatibilitati Mistret – Dragon

O combinatie foarte favorabila pentru Dragon, dar nu si pentru Mistret. Mistretul cade in capcana Dragonului, acesta poate sa-i ia mintile instant. Mistretul va fi ocupat tot timpul cu Dragonul, nu ii va mai ramane timp pentru el insusi. Admiratia partenerului sclipitor il va umple de energie, el va deveni mai dezghetat si va incepe sa iasa in societate singur. Dragonul nu se va supara deloc si nu va uita sa-i dea cateva sfaturi intelepte partenerului. Mistretul ii va fi recunoscator pentru sfaturi, deoarece vorbele Dragonului au intotdeauna valoare.

Compatibilitati Mistret – Sarpe

In aceasta combinatie, exista unele paradoxuri. Fiind vrajit de Sarpe, Mistretul se indragosteste de acesta instant – si face o greseala mare. Pentru ca Sarpele il va duce de nas ca si pe altii. Sinceritatea nu il caracterizeaza, iar sinceritatea Mistretului chiar il irita. Sarpele considera ca Mistretul este incredibil de prost si naiv. Poate ca exista si un dram de adevar in opinia lui, pentru ca Mistretul accepta cu usurinta compromisurile. In ciuda acestor dificultati, sentimentele s-ar putea sa ii tina impreuna, cu toate ca si acestea se exprima in feluri diferite. Dar exista pericolul ca in curand Sarpele o sa vrea sa-l manance pe Mistret. Este putin probabil sa reuseasca totusi, pentru ca Mistretul reactioneaza foarte rapid. Mistretul se poate elibera cu usurinta, el stie sa-i reziste Sarpelui. Desigur, s-ar putea sa sufere unele pierderi in aceasta lupta, dar Sarpele nu trebuie sa creada ca are de a face cu un prost. In caz contrar, il asteapta surprize neplacute.

Compatibilitati Mistret – Cal

Ambii nativi sunt sinceri si iubesc viata usoara si placuta. Mistretul este prea naiv si nu vede nimic egoist in actiunile Calului. El isi trateaza partenerul interesant cu rabdare, filozofic. Ambii sunt sensibili si creativi. Cucerit de Mistret, Calul incearca sa-l tina langa el. Dar in aceasta relatie vor exista si dificultati, deoarece Calul are nevoie de plimbari in singuratate, iar Mistretul nu intelege acest lucru. Pe langa acestea, cum am mai spus, Calul este un egoist innascut, el isi doreste ca totul sa-i apartina numai lui. Daca Mistretul isi va demonstra independenta si simplitatea, Calul va deveni gelos si le va fi foarte greu sa se adapteze unul cu altul.

Compatibilitati Mistret – Capra

O combinatie favorabila pentru ambele semne. Mistretul intruchipeaza luxul si generozitatea, iar Capra nu poate rezista luxului si generozitatii. Dar exista o conditie: Capra nu poate fi inchisa intr-o cusca de aur, ea trebuie sa ramana libera. Mistretul nu are nimic impotriva, el o lasa sa se plimbe pe unde isi doreste. Capra poate aduce mai multa diversitate si frumusete in viata Mistretului, ii poate transforma palatul in galerii de arta de elita. Ei vor trai linistiti in povestea lor, fiecare va accepta sa lase de la el daca va fi cazul. Ambii nativi nu suporta conflictele si satisfac cu placere capriciile partenerului. Dar Capra nu trebuie sa faca abuz de atentia Mistretului, pentru ca acesta s-ar putea schimba dintr-o persoana tandra si grijulie in una rece si distanta. Se stie ca Mistretul poate fi si agresiv, asadar, ultimul cuvant ii ramane lui.

Compatibilitati Mistret – Maimuta

Mistretul este, probabil, singurul semn zodiacal, capabil sa manipuleze instinctele Maimutei si sa o dezarmeze astfel. Mistretii sunt atat de loiali, incat dau dovada de o rabdare regala. Actiunile Maimutei nu ii mira deloc. Ei isi doresc din partea ei doar intelegere si cred in sentimente inalte. Uneori, Mistretul totusi incepe sa aiba dubii: Maimuta este inteleapta sau pur si simplu nebuna? In aceasta relatie, Maimuta este ca intr-o capcana. Ea nu inceteaza sa se intrebe daca Mistretul este sincer si de ce este atat de generos. Maimuta nu-l va putea rani pe Mistret si va deveni o persoana mult mai buna langa el. Il va analiza tot mai atent si, in final, va hotara ca este un om destul de bun. In realitate, Mistretul nu este atat de naiv, el stie ce vrea si isi urmareste scopurile cu perseverenta.

Compatibilitati Mistret – Cocos

Mistretul calm si cumpatat nu va baga in seama intepaturile Cocosului. Mistretii stiu sa aprecieze bunatatea si generozitatea Cocosului, cu care acesta nici nu prea se lauda. Mistretul reuseste sa potoleasca agresivitatea prietenului pestrit si sa-l calmeze la timp. Cocosul, la randul lui, niciodata nu-l va injosi pe Mistret si nu va incerca sa-l exploateze. Aceste persoane se inteleg de minune, se creeaza o relatie de prietenie, bazata pe intelegere reciproca si sociabilitate. Relatia se bazeaza mai mult pe intelect, decat pe pasiune si dragoste. Chiar si atunci cand este vorba de probleme mici, ei se grabesc sa se ajute unul pe altul.

Compatibilitati Mistret – Caine

Acesti nativi se inteleg perfect de la bun inceput. Relatia este benefica pentru ambii parteneri. Mistretul poate invata Cainele sa fie mai nepasator si optimist, si acesta chiar are nevoie de aceste calitati. Ambii parteneri sunt generosi, sinceri, compatimitori si se respecta reciproc. Ei stiu sa creeze o atmosfera placuta in casa si sa-si consolideze relatia. Ei stiu ce inseamna dragostea adevarata si o viata buna, restul – nu conteaza. Cainele va fi fericit si linistit, il va asculta cu placere pe Mistret si ii va urma sfaturile. Stangacia si neindemanarea Mistretului nu il vor jena deloc, desi uneori Cainele este prea suspicios. Dar, cand va fi nevoie, isi va apara partenerul cu indarjire. Grija excesiva a Cainelui poate enerva uneori Mistretul. Dar Cainele nu se va mai simti singur langa Mistret si, in sfarsit, se va relaxa.

Compatibilitati Mistret – Mistret

O combinatie foarte buna. Ei sunt indulgenti cu slabiciunile partenerului si au o baza pentru dezvoltarea aceste relatii. Este foarte bine daca au aceleasi interese in munca, acest lucru i-ar lega si mai mult. In caz contrar, exista pericolul sa se desparta. Neintelegerea le poate umbri viata, totul se poate termina foarte urat. Astfel de Mistreti vor gasi motiv pentru cearta. De regula, educatia copiilor devine piatra de poticnire. Pana cand parintii se contrazic, odraslele risca sa creasca. Aceste persoane iubesc sa stea acasa cu familia si nu suporta schimbari. Viata lor nu este posibila fara munca. Ar fi de dorit ca ambii parteneri sa lucreze, ca sa nu existe reprosuri si acuzatii reciproce.