Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Capricorn Horoscop Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Dieta zodiacala pentru Capricorn

Nativul din zodia Capricorn adora sa faca experimente. Deseori le face pe sanatatea proprie si nu in mod intentionat: omul este ocupat zile intregi cu chestiuni importante, uita chiar si sa manance, iar dupa aceea cateva zile la rand recupereaza. Aceasta alimentatie haotica se reflecta, de cele mai multe ori, in forme rotunjite. E bine ca nativii din aceasta zodie sunt necrutatori cu kilogramele in plus – de cum le observa, iau toate masurile necesare pentru a scapa de ele.

Astrele sugereaza urmatoarele: o strategie corecta pentru a va mentine in forma este detoxifierea regulata a organismului. Puteti sa primiti si placere din asta, facand baie cu ierburi sau mergand la sauna, de exemplu.

Capricornii reusesc sa slabeasca manati de incapatanare si o ambitie puternica. O fac mai degraba cu ajutorul efortului fizic, decat cu diete de slabire stricte. Baietii din zodia Capricorn ar putea merge la sala (fara sa se suprasolicite), iar fetele din Capricorn nu vor avea probleme cu greutatea daca vor face in fiecare zi exercitii.

Cura de slabire astrologica pentru Capricorn: preparate din carne de miel. Legumele recomandate sunt sfecla si vinetele, fructele recomandate – pepenii verzi si pepenii galbeni.