Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Capricorn


(22 Decembrie - 19 Ianuarie)


Dieta Zodiacala pentru Capricorn

Nativul din zodia Capricorn adora sa faca experimente. Deseori pe sanatatea proprie. Si n-o face intentionat: omul este ocupat zile intregi cu o chestiune importanta, uita chiar si sa manance, iar dupa aceea cateva zile la rand recupereaza. Si aceasta alimentatie nesistematica se reflecta, de cele mai multe ori, in formele extinse. Un lucru bucura: Capricornii sunt necrutatori cu kilogramele in plus, imediat dupa ce le observa, iau toate masurile necesare pentru a scapa de ele.

Astrele sugereaza urmatorul lucru: o strategie corecta pentru a va mentine in forma este detoxifierea regulata a organismului. Puteti sa o faceti chiar si cu placere, de exemplu, facand baie cu ierburi sau mergand la sauna.

Capricornii reusesc sa slabeasca manati de incapatanare si o ambitie puternica. Si o fac mai degraba cu ajutorul efortului fizic, decat cu diete de slabire severe. Baietii din zodia Capricorn ar putea merge la sala (fara sa se suprasolicite), iar fetele din Capricorn nu vor avea probleme cu greutatea daca vor face exercitii fizice in fiecare zi.

Cura de slabire astrologica pentru Capricorn: preparate din carne de miel. Legumele recomandate sunt sfecla si vinetele, fructele – pepenii verzi si pepenii galbeni.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...