Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Capricorn Horoscop Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Caracter si Temperament Capricorn

Capricornii rareori se bucura de noroc. Pentru a-si realiza dorintele, persoanele nascute in aceasta zodie trebuie sa depaseasca obstacolele si dificultatile vietii. Sunt mai mult respectati de cei din jur, decat iubiti. Nativii din zodia Capricorn sunt sinceri, corecti, loiali, responsabili, harnici, nu suporta singuratatea, dar isi fac prieteni greu. Trebuie mentionat faptul ca sunt suspiciosi, nu iubesc schimbarile, acorda o mare importanta propriei reputatii, sunt prudenti, razbunatori, intotdeauna reusesc sa gaseasca solutii pentru rezolvarea situatiilor dificile. Cu toate ca se pot controla foarte bine, Capricornii sunt deseori indispusi. Dorinta de a obtine recunoastere publica si faima ii determina sa mearga inainte. Nu le pasa ce cred altii despre ei, nu iubesc sa discute despre viata personala si considera ca utilizarea propriului sarm pentru indeplinirea obiectivelor stabilite duce la pierderea respectului de sine. Capricornii sunt secretosi, nu le sta in fire sa-si arate calitatile si din aceasta cauza fie nu produc o impresie prea buna, fie nu lasa in general nici o impresie.

Una dintre cele mai remarcabile si minunate calitati ale Capricornului este perseverenta cu care merge spre succes. Dar cu toate ca aceasta zodie este inzestrata cu o vointa de fier, exista totusi nativi care nu au rabdarea si energia necesara pentru a inlatura toate obstacolele din calea lor. O parte din Capricorni rezista neplacerilor si dificultatilor aparute in viata, cealalta parte cauta cu incapatanare solutii rapide pentru rezolvarea problemelor.

Stapanirea de sine si rezistenta permit Capricornilor sa incheie intelegeri si contracte profitabile in comert si politica. Persoanele din acest semn zodiacal suporta cu stoicism suferinta, durerea si disconfortul, sunt impartiale, exigente si isi ascund bine sentimentele. Exteriorul lor calm ascunde o lupta continua intre lacomie si sacrificiu, diavol si Dumnezeu. O dovada a faptului ca nativii din zodia Capricorn ignora calitati precum frumusetea si farmecul, este tinuta lor modesta. Cauzele acestei atitudini sunt tendinta spre naturalete, retinerea si lipsa de imaginatie. In majoritatea cazurilor, Capricornii ignora moda si considera ca nu merita sa-si cheltuie banii pe haine. Exista un singur lucru care ii forteaza sa acorde ceva timp tinutei si acesta este stima de sine.