Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Capricorn Horoscop Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Barbatul Capricorn

Barbatul Capricorn a ridicat o bariera de nepatruns intre el si cei din jur. Este timid, are o vointa puternica, este incredibil de rezistent, tanjeste dupa faima si onoruri. Poate sa para ca barbatul Capricorn iubeste singuratatea, dar este o impresie gresita, mai exact, aproape gresita. Daca ai fi o persoana destul de priceputa si capabila sa-l faci pe acest barbat neinduplecat si ferm sa se deschida in fata ta, ai descoperi ca este sensibil, plin de viata si romantic. Cu toate acestea, spre necazul nostru, aceste calitati minunate sunt ascunse adanc in interiorul barbatului Capricorn, iar in viata de zi cu zi il vedem incapatanat si foarte serios.

Barbatii Capricorn incearca sa-i convinga pe cei din jur ca nu au nevoie de laude, dar nu este adevarat. In sufletul lor ei isi doresc ca lumea din jur sa le aprecieze calitatile si sa vada utilitatea actiunilor lor. Barbatii Capricorn sunt retinuti, dar se pierd cand aud complimente la adresa lor. Este un lucru extrem de placut pentru ei cu toate ca rareori isi arata emotiile.

Barbatul Capricorn ajunge la maturitate mai tarziu decat cei de seama lui, dar imbatraneste foarte incet, corpul si sufletul lui raman tinere mult timp. Fenomenul de conservare pe termen lung a prospetimii si frumusetii poate trezi suspiciuni privind fidelitatea lui. Nu putem spune ca n-ar fi in stare sa insele, pentru ca nu este exclus. Cu toate acestea, barbatul Capricorn isi respecta mult familia, iar relatia cu el include mai putine suferinte si suparari decat relatiile cu reprezentantii altor semne zodiacale. Interesul trecator fata de sexul opus niciodata nu va fi mai important decat familia, sotia sau copiii. Capricornul respecta obligatiile matrimoniale.

Barbatul Capricorn nu face parte dintre oamenii care se casatoresc in graba si mai tarziu regreta ca au facut-o. Va cantari totul cu atentie si daca va considera ca trebuie sa se desparta, o va face fara mila si compasiune. Este foarte atent si exigent in alegerea sotiei, uneori acest lucru ii ia destul de mult timp. Aleasa trebuie sa intruchipeze imaginea sotiei perfecte: sa fie rabdatoare, afectuoasa, desteapta, fidela si o gospodina excelenta. Abia dupa ce se asigura ca are toate aceste calitati, Capricornul se intreaba daca este atras de ea si daca o place cu adevarat.

Barbatul Capricorn este un parinte adevarat in sensul tipic al acestui termen. Insista ca urmasii lui sa respecte normele si standardele de conduita. La randul lui, este un tata devotat si iubitor, dispus sa-si sacrifice interesele de dragul copiilor. Barbatul Capricorn nu baga in seama capriciile lor si nu dauneaza educatiei lor oferindu-le libertate deplina. Un motiv de repros poate fi doar severitatea lui excesiva. Totusi, cu cat mai maturi devin Capricornii, cu atat devin mai putin exigenti.

Desi in viata barbatilor din aceasta zodie totul este subordonat regulilor, incepand cu cheltuielile financiare si pana la sentimente, doar cu ei poti sa te simti in siguranta, departe de orice surpriza neplacuta din partea vietii.