Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Capricorn


(22 Decembrie - 19 Ianuarie)


Barbatul Capricorn

Barbatul Capricorn a ridicat o bariera de nepatruns intre el si cei din jur. Este timid, are o vointa puternica, este incredibil de rezistent, tanjeste dupa faima si onoruri. Poate sa para ca barbatul Capricorn iubeste singuratatea, dar este o impresie gresita, mai precis, aproape gresita. Daca ai fi o persoana destul de priceputa si capabila sa-l faci pe acest barbat neinduplecat si ferm sa se deschida in fata ta, ai descoperi ca este sensibil, plin de viata si romantic. Cu toate acestea, spre necazul nostru, aceste calitati minunate vor fi ascunse adanc in interiorul barbatului Capricorn, iar in viata de zi cu zi vom vedea un barbat incapatanat si serios.

Barbatii Capricorn incearca sa-i convinga pe oamenii din jur ca nu simt nevoia sa fie laudati, dar nu este adevarat. In suflet, ei isi doresc ca cei din jur sa le vada calitatile si sa observe utilitatea actiunilor lor. Barbatii Capricorn sunt retinuti, dar se pierd cand aud complimente la adresa lor. Este un lucru extrem de placut pentru ei, dar barbatii din aceasta zodie fac parte din persoanele retinute care rareori isi arata emotiile.

Barbatul Capricorn ajunge la maturitate mai tarziu decat cei de seama lui, dar imbatraneste foarte incet, corpul si sufletul lui raman tineri mult timp. Fenomenul de conservare pe termen lung a prospetimii si a frumusetii poate trezi suspiciuni privind fidelitatea lui. Nu se poate sustine ca nu ar fi in stare de asa ceva, pentru ca nu este exclus. Cu toate acestea, barbatul Capricorn isi respecta mult familia, relatia cu el include mai putine suferinte si suparari decat relatiile cu barbatii din alte semne zodiacale. Interesul trecator fata de sexul opus niciodata nu va fi mai important decat caminul, sotia sau copiii. Capricornul respecta obligatiile matrimoniale.

Barbatul Capricorn nu face parte din oamenii care se casatoresc in graba si mai tarziu regreta ca au facut-o. El va cantari totul cu atentie si daca va considera ca trebuie sa se desparta, o va face fara mila si compasiune. Este foarte atent si exigent in alegerea sotiei, uneori acest lucru dureaza destul de mult timp. Aleasa trebuie sa intruchipeze imaginea sotiei perfecte: rabdatoare, afectuoasa, desteapta, fidela si o gospodina excelenta. Si dupa toate acestea, Capricornul se intreaba daca este atras de ea si daca o place cu adevarat.

Barbatul Capricorn este un parinte adevarat, in sensul tipic al acestui termen. El insista ca urmasii lui sa respecte normele si standardele de conduita. La randul lui, barbatul Capricorn este un tata devotat si iubitor, fiind dispus sa-si sacrifice interesele de dragul copiilor. Barbatul Capricorn nu baga in seama capriciile lor si nu dauneaza educatiei lor oferindu-le libertate deplina de actiune. Un motiv de repros poate fi doar severitatea lui excesiva. Dar cu cat mai maturi devin Capricornii, cu atat devin mai putin exigenti.

Desi in viata barbatilor din aceasta zodie totul este subordonat regulilor, incepand cu cheltuielile financiare si pana la sentimente, doar cu ei poti sa te simti in siguranta, departe de tot felul de surprize neplacute din partea vietii.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...