Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Taur Horoscop Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Horoscop 2023 Taur

Previziuni generale

Anul 2023 al Iepurelui de Apa le va aduce Taurilor noroc in afaceri, multe evenimente interesante, numeroase realizari si progrese. In aceasta perioada acesti nativi ar trebui sa fie cat mai atenti si sa profite de orice oportunitate pentru a nu rata ceva important.

In noul an Taurii pot juca pe mize mari, pentru ca Fortuna va fi alaturi de ei si le va sprijini initiativele.

Trebuie sa se concentreze, sa lase deoparte nehotararea si lentoarea, si sa mearga inainte spre obiectivele stabilite – astrele le vor lumina calea, ajutandu-i sa obtina succes in toate domeniile.

Nativii din zodia Taur vor incepe anul cu energie si determinare, si vor fi capabili sa duca orice sarcina la bun sfarsit. In aceasta perioada se recomanda sa nu va fixati pe maruntisuri. Proverbul cu vrabia din mana nu este pentru anul Iepurelui – e cazul sa va uitati la cioara.

Vor aparea multe propuneri in toate domeniile, nu va grabiti sa le acceptati pe toate deodata. Astrele va recomanda sa va ganditi bine, sa cantariti toate argumentele pro si contra, si sa alegeti ofertele cele mai bune.

In anul 2023 iesirea din zona de confort este o modalitate de a extinde aceasta zona, reprezentantii zodiei Taur pot accepta cu incredere tot ceea ce le poate imbunatati viata, chiar daca nu va fi usor.

Taurii se vor bucura de sustinerea Iepurelui si toate dificultatile vor fi depasite, iar rezultatele muncii nu vor intarzia sa apara.

Cariera

Succesul in munca, avansarile, dezvoltarea afacerii, veniturile din proiecte mai vechi – toata munca depusa in anii anteriori va aduce castiguri in anul Iepurelui.

Este foarte posibil sa primiti oferte profesionale tentante. Astrele va recomanda sa nu le refuzati, dar sa acordati atentie doar contractelor cu adevarat profitabile, sa ignorati propunerile de afaceri marunte si sa nu va implicati in afaceri dubioase.

Iepurele nu va tolera nici un fel de riscuri – sarcinile neclare si veniturile fantoma nu vor fi decat o risipa de energie si resurse.

Anul 2023 ii va ajuta pe Tauri sa se afirme, sa gaseasca noi surse de inspiratie si sa-si atinga potentialul maxim. Ramane doar sa gaseasca directia potrivita, in care sa-si poata investi toata energia.

Taurii vor reusi sa gaseasca solutii pentru orice problema, isi vor implementa cu succes ideile si planurile. Nu este indicat sa-si schimbe domeniul de activitate sau sa o ia de la zero in cariera.

Pe plan profesional cel mai bine ar fi sa ramana acolo unde sunt si sa-si consolideze pozitiile in atmosfera deja familiara. Noi afaceri si proiecte ar trebui planificate din toamna, cand in anturajul Taurilor vor aparea persoane, care le vor sustine ideile si le vor oferi o alta perspectiva asupra lucrurilor.

Finante

In anul 2023 partea financiara a lucrurilor va fi legata de munca. Pentru a-si indeplini obiectivele Taurii vor trebui sa munceasca, concentrarea si determinarea vor da roade. Taurii vor analiza totul cu atentie, isi vor seta prioritatile, si vor cantari toate argumentele pro si contra inainte sa ia o decizie. Nativii din aceasta zodie trebuie sa se focuseze pe proiecte mari si perspective pe termen lung – doar asa isi vor realiza marea parte a planurilor financiare.

In anul Iepurelui multi reprezentanti ai zodiei Taur vor avea posibilitatea sa obtina venituri suplimentare din activitati ocazionale, unii isi vor monetiza cu succes hobby-urile. Sunt sanse mari sa avanseze si la locul de munca si sa obtina o majorare salariala.

Banii vor veni din mai multe directii – se vor returna datorii mai vechi, se vor da premii la serviciu, vor exista castiguri ocazionale. Totusi, chiar daca o vor duce bine din punct de vedere financiar, Taurii trebuie sa ramana cumpatati cu cheltuielile.

Astrele le recomanda sa evite achizitiile majore care nu sunt necesare, sa nu faca investitii si afaceri riscante.

Dragoste

Venus, planeta guvernatoare a anului 2023 le va oferi Taurilor o perioada plina de romantism si emotii intense. Reprezentantii zodiei se vor bucura de un mare succes in randul persoanelor de sex opus. Taurii singuri au toate sansele sa-si intalneasca jumatatea.

Cuplurile casatorite ar trebui insa sa aiba grija, cei nascuti in zodia Taurului ar trebui sa fie mai retinuti si sa nu dea motive de gelozie partenerului de viata pentru a nu-si strica relatia de cuplu. Toata energia romantica si amoroasa ar trebui folosita pentru consolidarea casniciei.

Venus va influenta puternic sfera sentimentala si va umple relatia cu noi nuante si o noua gama de sentimente. Viata Taurilor va capata culori de curcubeu, se anunta intalniri si momente de neuitat, care le pot schimba complet viziunea asupra lumii.

Cea mai favorabila perioada este a doua jumatate a anului 2023. In aceasta perioada, nativii care inca nu si-au gasit jumatatea pot intalni persoana care va aduce bucurie si fericire in viata lor. Taurii casatoriti vor aduce un suflu nou in viata de cuplu, vor reaprinde pasiunea in relatia cu partenerul si isi vor consolida casnicia.

Anul Iepurelui este o perioada favorabila pentru casatorie si intemeierea familiei, cei nascuti in acest an vor fi fericiti si puternici.