Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Taur Horoscop Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Femeia Taur

Femeia Taur este intruchiparea acelor trasaturi de caracter, la care vizeaza si pe care le cauta mereu sexul puternic. Poate avea accese de furie, dar asa ceva se intampla foarte rar, pentru ca se enerveaza foarte greu. Daca rezistenta nu-i este pusa la incercare, femeia Taur este echilibrata, calma si tandra. Fiind sincera si corecta de felul ei, detesta vrajeala si minciunile.

Femeia Taur ii fascineaza pe oameni cu atitudinea ei, nu se asteapta de la ei la ceva deosebit, acceptandu-i asa cum sunt. Nu o intereseaza prea mult cine sunt prietenii ei. Pot fi oameni cu caractere si conceptii foarte diferite, uneori prea excentrici, insa toti sunt foarte energici si plini de viata. Femeia Taur isi trateaza cu indiferenta dusmanii, nici nu-i baga in seama daca trec unul pe langa altul. De dragul persoanelor apropiate, femeia din aceasta zodie poate renunta la multe in viata. Nu-si va lasa prietenul la greu si nu-l va judeca, dar se asteapta sa fie tratata la fel. Daca nu vei fi cu ea sincer, corect si deshis, se va supara si se va inchide in sine. De regula, femeia Taur nu este geloasa. Dar daca va afla ca partenerul a inselat-o, nu-l va ierta. Asadar, astfel de probleme trebuie evitate.

Femeia din zodia Taur nu poate fi impresionata cu tot felul de acte care atesta absolvirea unor studii superioare si obtinerea unor titluri stiintifice. Considera ca e de ajuns sa ai o singura diploma. Mult mai important pentru ea este ca omul sa fie rational si descurcaret.

Majoritatea femeilor din aceasta zodie gatesc extraordinar de bine. Dupa ce o vei intelege pe femeia Taur mai bine, iti vei da seama cat de minunata, echilibrata, calma si puternica este, si te vei simti intotdeauna confortabil alaturi de ea.

Sa nu uiti ca Taurul nu suporta sa fie contrazis, mai ales de fata cu lumea. In plus, tine minte ca femeia Taur poate fi uneori prea inceata si incearca sa nu o grabesti, daca nu vrei sa ti-o iei.

Fiind foarte calma si linistita, femeia Taur se descurca foarte bine in rolul de mama. Are multa grija de copii, dar cu cei mai mari este uneori prea dura si exigenta. Inflexibilitatea si intransigenta femeii din zodia Taur au un caracter nedorit in aceasta situatie. Mama Taur nu suporta sa nu fie ascultata si se obisnuieste destul de greu cu ideea ca copiii s-ar putea sa nu-i sustina deciziile.

Femeia din zodia Taur nu face parte dintre persoane rasfatate. Daca apar probleme cu banii sau cu altceva, nu incepe sa planga si sa ofteze, se apuca de lucru calm si fara isterii, si face tot ceea ce se poate pentru a le rezolva. Taurii sunt foarte harnici, dar muncesc fara graba, cu multe pauze.

Avand o vointa de fier, femeia Taur considera ca cei slabi de caracter nu merita respect, mai ales daca este vorba de reprezentanti ai sexului puternic.