Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Taur


(20 Aprilie - 20 Mai)


Femeia Taur

Femeia Taur este intruchiparea acelor trasaturi de caracter, la care vizeaza si pe care le cauta mereu sexul puternic. Se intampla ca femeia Taur sa aiba accese de furie, dar acestea sunt foarte rare, pentru ca trebuie sa depui foarte mult efort ca s-o enervezi. In cazul in care nu incerci insistent sa-i testezi rezistenta, femeia Taur este mereu echilibrata, calma si tandra. Sinceritatea innascuta a persoanelor din zodia Taur este incompatibila cu vrajeala si inselaciunile.

Femeia Taur fascineaza omul cu atitudinea ei, ea nu se asteapta de la el la ceva deosebit, ci il accepta asa cum este el. Nu o intereseaza prea mult cine sunt amicii ei. Pot fi oameni cu caractere si conceptii foarte diferite, uneori prea originali, insa toti dispun de energia vitala. Femeia Taur este in totalitate indiferenta fata de dusmanii ei si daca va trece pe langa ei, nici nu-i va baga in seama. De dragul persoanelor apropiate, femeia din aceasta zodie poate renunta la multe in viata. Femeia Taur nu-si va lasa prietenul la greu si nu-l va judeca, dar asteapta sa fie tratata la fel. Daca nu vei fi sincer, corect si deshis cu ea, se va supara si se va inchide in sine. De regula, femeia Taur nu este geloasa. Dar daca va afla ca iubitul a tradat-o, nu-l va ajuta nici o scuza. Asadar, o astlfel de situatie trebuie neaparat evitata.

Numeroase acte, care atesta absolvirea unei institutii de invatamant superior si obtinerea titlurilor stiintifice, n-o vor impresiona deloc pe femeia Taur. Ea considera ca e de ajuns sa ai o diploma in viata. Mult mai important pentru ea este ca omul sa fie rational si capabil sa patrunda in esenta evenimentelor.

In majoritatea cazurilor, femeia Taur gateste extraordinar de bine. Dupa ce o vei intelege mai bine, iti vei da seama ce persoana minunata, echilibrata, calma si puternica este, in prezenta ei intotdeauna te simti confortabil.

Sa nu uiti ca zodia Taur nu suporta sa fie contrazisa, mai ales de fata cu lumea. Prin urmare, incearca sa nu o contrazici. Tine minte faptul ca femeia Taur poate fi inceata uneori, si nu trebuie sa o grabesti, daca nu vrei sa ti-o iei.

Maternitatea este in armonie perfecta cu firea calma si linistita a femeii Taur. Ingrijeste cu placere un copil, se ocupa de el, dar cu cei mai mari este uneori prea dura si exigenta. Inflexibilitatea si intransigenta femeii din zodia Taur are un caracter nedorit in aceasta situatie. Ea nu suporta sa nu fie ascultata si se obisnuieste destul de greu cu ideea ca fiicele sau fiii s-ar putea sa nu-i sustina deciziile.

Femeia din zodia Taur nu poate fi pusa in categoria persoanelor rasfatate. Daca vor aparea probleme cu banii sau altceva, ea nu va incepe sa planga si sa suspine, ci va incepe sa munceasca calm, fara isterii, pana cand problemele se vor rezolva. Taurii sunt foarte harnici, dar muncesc fara graba, facand mai multe pauze.

Avand o vointa de fier, femeia Taur considera ca cei slabi de caracter nu merita sa fie respectati, mai ales daca este vorba de reprezentantii sexului puternic.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...