Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Taur


(20 Aprilie - 20 Mai)


Cum il cuceresti pe Taur?


N-ai unde sa te grabesti

Pentru ca barbatul Taur sa ajunga la concluzia ca este necesar sa se insoare, este nevoie de mult efort si perseverenta din partea ta. Deseori, Taurul este un om sentimental si senzual. Deoarece casatoria este un pas important, Taurul trebuie sa analizeze totul si sa inteleaga ca aceasta o sa-i aduca avantaje.

Aleasa Taurului trebuie sa fie o buna gospodina, mama, trebuie sa fie buna la pat, deoarece sexul este foarte important pentru Tauri si ar fi de preferat sa stie sa gateasca.

Condus de Venus, Taurul este interesat de lucruri frumoase, are cerinte estetice, de aceea este usor sa gasesti limbaj comun cu el in discutiile despre arta.

Urmatoarea etapa ar trebui sa fie o cina romantica cu lumanari si muzica, care se poate termina in dormitor. Trebuie sa tii minte ca Taurul este serios si punctual, de aceea nu trebuie sa-l grabesti in pat, amintindu-i ca nu ai timp. Dupa prima experienta sexuala, Taurul se obisnuieste cu anturajul. Acum este necesar sa demonstrezi calitatile feminine cele mai bune, ca sa te apropii de el cat mai mult pe parcursul relatiei. Este posibil ca in cel mai scurt timp el sa inceapa sa vorbeasca despre intemeierea unei familii.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...