Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Taur Horoscop Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Cum il cuceresti pe Taur?


N-ai unde sa te grabesti

Pentru ca barbatul Taur sa ajunga la concluzia ca trebuie sa se insoare, din partea ta este nevoie de mult efort si perseverenta. Taurul este de regula un om sentimental si senzual. Intrucat casatoria este un pas important, Taurul trebuie sa analizeze totul si sa se convinga ca aceasta o sa-i aduca avantaje.

Aleasa Taurului trebuie sa fie o gospodina buna, o mama grijulie, o partenera buna la pat, pentru ca sexul este foarte important pentru Tauri si ar fi de preferat sa stie sa gateasca.

Fiind influentat de Venus, Taurul manifesta un interes crescut pentru lucruri frumoase, estetica si arta, si intotdeauna discuta cu placere despre aceste subiecte.

Urmatoarea etapa ar trebui sa fie o cina romantica cu lumanari si muzica, care se poate termina in dormitor. Trebuie sa tii cont de faptul ca Taurul este serios si punctual, si sa nu-l grabesti, spunandu-i ca nu ai timp. Dupa prima experienta sexuala, Taurul se va obisnui cu ambianta si va trebui sa incepi sa-ti arati calitatile feminine cele mai bune pentru a te apropia de el cat mai mult pe parcursul relatiei. Este posibil ca in cel mai scurt timp sa aduca in discutie si ideea casatoriei.