Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Taur


(20 Aprilie - 20 Mai)


Dieta Zodiacala pentru Taur

Taurul iubeste sa manance bine si meniul lui deseori nu include doar alimente sanatoase. O cura de slabire insa dauneaza. Nu sanatatii, ci dispozitiei. Taurul flamand devine irascibil, iritabil, se enerveaza din orice fleac si strica viata celor din jur. Pana cand este hranit.

In acelasi timp, n-ar fi rau ca acest nativ sa mai tina din cand in cand diete de slabire (in cazul in care infometarea nu ii este contraindicata din motive de sanatate), dar Taurii nu pot sa stea flamanzi o perioada indelungata. Dieta de slabire astrologica pentru Tauri este un regim strict: trebuie sa ia masa la ore exacte, sa evite alimentele grele pana la pranz si sa se abtina sa manance cu sase ore inainte de culcare. Astrele sunt sigure ca Taurul ar reusi mai degraba sa urmeze un grafic, decat sa renunte la mancarea preferata, dar nu prea sanatoasa.

Este recomandat sa-si petreaca timpul liber la sala. Ii este indicat sportul dinamic: fotbalul, inotul, tenisul. Alimentele recomandate in dieta de slabire a Taurului: preparate din carne de vita si oaie; diverse fructe: mere, piersici, cirese, visine, afine, prune, banane, avocado.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...