Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Taur Horoscop Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Dieta zodiacala pentru Taur

Taurii iubesc sa manance bine si meniul lor deseori nu include doar alimente sanatoase. O cura de slabire insa dauneaza. Nu sanatatii, ci dispozitiei. Un Taur flamand este irascibil, iritabil, se enerveaza din orice si le strica viata celor din jur. Pana cand este hranit.

In acelasi timp, n-ar fi rau ca acest nativ sa mai tina din cand in cand niste diete de slabire (in cazul in care infometarea nu ii este contraindicata din motive de sanatate), dar Taurii nu pot sa stea flamanzi o perioada indelungata. Dieta de slabire astrologica pentru Tauri consta intr-un regim strict: trebuie sa ia masa la ore exacte, sa evite alimentele grele pana la pranz si sa ia cina cu sase ore inainte de culcare. Astrele sunt sigure ca Taurul ar reusi mai degraba sa urmeze un grafic, decat sa renunte la mancarea preferata, dar nu prea sanatoasa.

Este recomandat sa-si petreaca timpul liber la sala si sa practice sportul dinamic: fotbalul, inotul, tenisul. Alimentele recomandate in dieta de slabire a Taurului sunt: preparatele din carne de vita si oaie; diverse fructe: mere, piersici, cirese, visine, afine, prune, banane, avocado.