Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Taur


(20 Aprilie - 20 Mai)


Barbatul Taur

Barbatul Taur este prudent, echilibrat, rational, practic, sincer si emotional.

Inainte sa decida sa inceapa o relatie de dragoste cu o femeie, barbatul Taur se gandeste foarte bine. Nu este o persoana frivola si nu se va arunca intr-un vartej de evenimente fara sa cantareasca in prealabil toate “pro” si “contra”. Si atunci cand barbatul Taur isi va da seama ca esti femeia de care are nevoie, nici un alt admirator nu se va putea compara cu el. Este bland, atent si afectuos. Te va admira mereu. Poate ca nu te va coplesi cu complimente si vorbe dulci, dar va gasi o cale sa-si exprime admiratia.

Barbatul Taur incearca sa nu risipeasca banii, dar iubeste cand aleasa lui arata excelent, de aceea nu ii va parea rau de banii dati pe haine stilate, bijuterii si alte chestii. De felul lui, Taurul este o persoana foarte sensibila.

Nu vei regreta daca vei deveni sotia lui. Nu vei avea pentru ce sa-ti faci griji, te va ajuta in toate.

Barbatul Taur rareori se confrunta cu probleme financiare. Stiind atitudinea lui fata de bani, putem spune cu certitudine ca daca nu va fi foarte bogat, va avea mereu un venit stabil, care ii va asigura o viata buna. Barbatul Taur ajunge la bogatie si succes muncind, treptat, fara sa se bazeze pe noroc. Si cand obtine rezultate bune si castiga aprecierea celor din jur, acestea sunt adevarate si meritate.

Barbatul Taur nu suporta domnisoarele stresante si needucate. De aceea, trebuie sa inveti sa fii generoasa, amabila si calma. Nu-ti exprima in public opinia si nu te baga in discutiile altora in prezenta lui. In intimitate, barbatul din aceasta zodie este mereu dispus sa-ti asculte punctul de vedere, dar in nici un caz sa nu iti exprimi gandurile in prezenta celor din jur. Un astfel de comportament poate duce la neplaceri si, oricat de mult vei incerca, va fi destul de greu sa-ti binedispui iarasi partenerul. Un Taur furios are nevoie de mult timp sa se calmeze.

Barbatul Taur are o trasatura de caracter uimitoare. In momentul in care este atras puternic de o persoana, uita in totalitate de prudenta si ratiune. Nu-si asculta nici prietenii, nici rudele si nici un argument privind faptul ca aleasa lui nu i se potriveste, nu ii schimba intentiile.

Barbatul din zodia Taur este un adevarat reprezentant al sexului puternic in toate privintele. Iubeste mancarea delicioasa, nu suporta conservele si produsele gata preparate. Dar sa nu crezi ca o sa vrea sa faca din tine o bucatareasa. El te va invita cu placere la un restaurant bun sau alt local, in care se serveste mancare buna.

Un tata Taur este un parinte afectuos si sensibil. El incearca sa-i faca pe copii sa aprecieze de mici tot ceea ce au. Este destul de rabdator, in nici un caz nu-si va certa copiii pentru note mici luate la scoala. Pentru barbatul din zodia Taur, important este ca copiii lui sa urmeze calea corecta in viata.

Asadar, barbatul Taur este o alegere exelenta pentru orice femeie, daca nu bagam in seama acele momente in care se supara, dar asta nu se intampla des.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...