Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Taur Horoscop Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Barbatul Taur

Barbatul Taur este prudent, echilibrat, rational, practic, sincer si emotional.

Inainte de a incepe o relatie de dragoste, barbatul Taur se gandeste foarte bine. Nu este o persoana frivola si nu se va arunca intr-un vartej de evenimente fara sa cantareasca in prealabil toate “pro” si “contra”. Si atunci cand isi va da seama ca esti femeia de care are nevoie, nici un alt admirator nu se va putea compara cu el. Este bland, atent si afectuos. Te va admira mereu. Chiar daca nu te va coplesi cu complimente si vorbe dulci, va gasi o cale sa-si exprime admiratia.

Barbatul Taur nu este risipitor, dar iubeste cand aleasa lui arata excelent, de aceea nu ii va parea rau de banii cheltuiti pe haine frumoase, bijuterii si accesorii. Este foarte sensibil si atent.

Daca te vei casatori cu el, nu vei regreta. Te va ajuta in toate si nu vei avea pentru ce sa-ti faci griji.

Barbatul Taur rareori se confrunta cu probleme financiare. Stiind care este atitudinea lui fata de bani, putem spune cu certitudine ca si daca nu va fi foarte bogat, va avea mereu un venit stabil, care ii va asigura o viata buna. Barbatul Taur ajunge la bogatie si succes muncind, treptat, fara sa se bazeze pe noroc. Aprecierea celor din jur si rezultatele bune pe care le obtine sunt intotdeauna adevarate si bine meritate.

Barbatul Taur nu suporta femeile stresante si needucate. Daca vrei sa fii cu el, trebuie sa inveti sa fii generoasa, amabila si calma. Nu-ti exprima in public opinia si nu te baga in discutiile altora in prezenta lui. In intimitate, barbatul din aceasta zodie este mereu dispus sa-ti asculte punctul de vedere, dar in nici un caz sa nu iti exprimi gandurile in prezenta altora. Un astfel de comportament poate duce la neplaceri si, oricat de mult vei incerca, va fi destul de greu sa-ti binedispui iarasi partenerul. Un Taur furios are nevoie de mult timp pentru a se calma.

Barbatul Taur are o trasatura de caracter uimitoare. In momentul in care este atras puternic de o persoana, uita in totalitate de prudenta si ratiune. Nu-si asculta nici prietenii, nici rudele si nici un argument privind faptul ca aleasa lui nu i se potriveste nu ii schimba intentiile.

Barbatul din zodia Taur este un adevarat reprezentant al sexului puternic in toate privintele. Iubeste mancarea delicioasa, nu suporta conservele si produsele gata preparate. Cu toate acestea, sa nu crezi ca o sa vrea sa faca din tine o bucatareasa. Te va invita cu placere la un restaurant sau un local bun, in care se serveste mancare gustoasa.

Un tata Taur este un parinte afectuos si sensibil. Incearca sa-si invete copiii sa aprecieze de mici tot ceea ce au. Este destul de rabdator, in nici un caz nu-si va certa copiii pentru notele mici luate la scoala. Pentru barbatul din zodia Taur important este ca copiii lui sa urmeze calea corecta in viata.

In concluzie, barbatul Taur este o alegere excelenta pentru orice femeie, daca nu bagam in seama acele momente in care se supara, dar asta nu se intampla des.