Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022
Zodia Taur Horoscop Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Horoscopul Miliardarului pentru Taur

Taurul este pasionat de rearanjarea, renumararea si impartirea bancnotelor de cateva ori pe zi. In general, acesta este semnul zodiacal cel mai profitabil, numai ca este important sa nu ajungeti sa venerati banii. Taurul – este constelatia camataii, va puteti deschide o banca proprie acasa. Totusi, ar fi indicat sa recititi din cand in cand “Crima si pedeapsa” a lui Dostoievski, asa, pentru a va reimprospata memoria… Este evident si talentul de a face rost de bani, adica capacitatea de a convinge oamenii in necesitatea de a investi in afacerea voastra sau a altcuiva. Taurul poate trai pe dobanda castigata din astfel de afaceri – dupa cativa ani de “antrenament” , o afacere va aduce un venit lunar egal cu cel de jumatate de an.

Astrele si banii

Dati-i omului un peste – si el va fi satul o zi. Invatati-l sa prinda peste – si el va fi satul o viata intreaga.

Toti cei nascuti in aceasta zodie, stiu foarte bine valoarea banilor si nu-si imagineaza existenta in lipsa acestora. Nu vom gresi daca vom sustine ca printre ei deseori pot fi intalniti daca nu oameni bogati, atunci oameni destul de instariti. In rezolvarea chestiunilor financiare Taurii sunt prospectivi si prudenti. Ei pot lucra mult si perseverent, dar numai daca vor vedea ca activitatea lor aduce beneficii vizibile. Ei reusesc sa adune banii mai bine decat nativii din alte zodii, dar facand acest lucru, ei nu renunta la confort si la placerile vietii. Taurii prefera sa tina fondurile acumulate acasa si nu in banca. Le place sa simta material bogatia. In unele cazuri pasiunea pentru acumulare se apropie de o manie.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt iunie si decembrie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 11 iunie 2012 – 26 iunie 2013; 8 noiembrie 2018 – 2 decembrie 2019.