Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Taur Horoscop Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Taurul la Serviciu

Seful-Taur pare sa fie o persoana calma, previzibila si de incredere. Niciodata nu vei auzi ca i-a facut cuiva vreo observatie. El nu te va certa pentru faptul ca ai intarziat la lucru sau pentru ca iti iei liber in fiecare saptamana. Crezi ca e atat de concentrat pe munca lui, incat nu observa nimic? Nici sa nu visezi! Trezirea ta la realitate va fi groaznica.

Un superior Taur vede tot si are obiceiul sa asculte ce vorbesc angajatii lui. El se asteapta ca vei lucra la fel de mult ca si el, cu toate ca esti un simplu angajat si se imbogatesc de fapt altii. Sefii-Tauri adora sa organizeze petreceri de Revelion si sa anunte cresterea salariului. Numai ca aceasta crestere va fi minima, iar petrecerea va fi plictisitoare si ieftina. Nu te astepta la nimic stralucit. Cel mai probabil, totul se va termina cu bomboane mentolate si felicitari de doi bani.

Niciodata sa nu iti lasi cana pe masa sefului si sa nu te asezi in scaunul lui sau al ei. Taurii – sunt dictatori innascuti si seful tau – nu este o exceptie. Timpul inseamna bani, timpul tau – banii lui. Mai devreme sau mai tarziu, vei primi un raport detaliat asupra orelor si minutelor in care ai lenevit si acestea vor fi scoase din ultimul tau salariu inainte sa fii dat afara.

Sa concurezi cu rechinii corporativi – este un lucru periculos, nu merita. Sa concurezi cu Taurii nu este cu nimic mai bun. Daca Taurul incapatanat, recalcitrant si perseverent iti va dori postul, sper ca esti un nativ destept din Gemeni sau o Fecioara prudenta. Altfel, pierderea in alergarea maratonului pentru premiu iti este asigurata. Cu toate acestea, Taurii, care incearca sa avanseze in cariera, nu sunt atat de cruzi cum sunt Capricornii sau Scorpionii, care te vor strivi fara mila daca apari in calea lor. Taurii sunt doar incapatanati, consecventi si perseverenti.

Taurii angajati nu sunt apreciati la valoarea lor, pentru ca ei nu ies cu nimic in evidenta. Nu sunt cei mai straluciti si insistenti vanzatori, nu sunt cei mai buni oratori. In general, nu au ideile lor si obisnuiesc sa faca acelasi lucru in fiecare zi. Ii privesc pe toti cu superioritate, dar nu barfesc. Ei doar analizeaza si judeca, cautand beneficii pentru propria persoana din convorbirile nevinovate ale altora, si ii spioneaza pe toti. Uneori, te urmaresc pentru ca sunt pusi de sef, dar, cel mai degraba, te urmaresc si pe tine si pe sef.

Daca vreunul dintre ei va hotara sa-ti ocupe postul, iar tu esti o persoana neatenta si naiva, atunci cu siguranta Taurul va reusi. Pentru a te linisti putin, voi adauga ca mai devreme sau mai tarziu, Taurul va ocupa oricum postul de sef.

Pentru a nu-i lasa pe acesti nemernici sa iti bage un cutit in spate, incuie biroul si ascunde actele cand pleci de la lucru. Nu lasa nimic pe masa. Schimba-ti cat mai des parola la calculator: ei pot veni in week-end sa se uite la bazele tale de date sau sa caute alte informatii. Foloseste un telefon cu casti pentru a vorbi mai incet decat la unul obisnuit.

Pentru a-l enerva putin pe Taur, ia discheta sau pixul lui preferat. Fara sa-i ceri voie. Vino la lucru mai devreme si foloseste-i telefonul. Cand va vedea ce faci, continua sa vorbesti, zambeste misterios si ignora privirea lui iritata. Plimba-te cu agenda prin biroul lui si sterge in ea ceva cu pixul cand ajungi la masa lui.

Si acum, lucrul cel mai important: sa nu ai incredere in nici un nenorocit cu care lucrezi. Niciodata nu stii care dintre ei asteapta postul Taurului sau al Vacii, dupa ce il ocupa pe al tau.