Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022
Zodia Taur Horoscop Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Horoscop Sexual Taur

Pe langa faptul ca au o fire pasionala, Taurii sunt dispusi si spre sacrificiu. Astfel de parteneri trebuie sa se lase luati ostatici si invinsi de partener, unindu-se cu el intr-un extaz unic! Luand loc pe pat, intr-o pozitie comoda, poti ruga persoana iubita sa se puna in spatele tau si sa-ti maseze senzual spatele. Acest semn zodiacal, in general, prefera sa faca sex cu partenerul pe la spate imbratisandu-l, mangaindu-i umerii, pieptul, abdomenul. Lasandu-te dus de val de un partener atat de priceput, simti placerea care creste treptat de la miscari lente, dar destul de puternice.

Pozitia Orhideea preferata de nativii zodiei Taur

In sex, ca si in orice alt domeniu al vietii, Taurii urasc graba. Este important sa se alinte, sa simta toata profunzimea placerii primite pana la ultima picatura, si abia apoi sa se aproprie incet, dar sigur, de culmea placerii sexuale. In plus, Taurii au o piele extrem de sensibila care raspunde chiar si la cele mai usoare atingeri. Cu toate ca se aprind greu, odata ce prind incredere in partener, Taurii nu se mai opresc si actioneaza cu incredere!

Putini barbati pot concura cu Taurii in ceea ce tine de arta seductiei. Acesti nativi se pricep la mangaieri ca nimeni altul, si daca partenerul are nevoie de o anumita senzatie, sunt dispusi sa-i indeplineasca orice dorinta. Cele mai sensibile zone erogene ale Taurului sunt gatul si mai ales partea din spate a capului. Poti sa-l innebunesti pe nativul din aceasta zodie atingandu-l cu limba in aceste zone.

Pozitia Passiflora preferata de nativii zodiei Taur

In ceea ce tine de pozitii sexuale, Taurilor li se potrivesc aceleasi pozitii ca si altor semne de pamant – Capricornilor si Fecioarelor. Pozitia “Passiflora” le va oferi senzatii fantastice, iar “Orhideea” – o satisfactie de neuitat. Trebuie mentionat si faptul ca o lenjerie intima senzuala are un efect extrem de excitant asupra Taurilor. Asadar, daca ai norocul sa ajungi in pat cu un astfel de partener, nu te grabi sa te dezbraci complet! Nu o sa-ti para rau daca in timpul preludiului vei pastra un mic element de imbracaminte. Cu alte cuvinte, in sex Taurii sunt niste adevarati gurmanzi!


Zone erogene Taur

Zona sensibila a Taurului este gatul. Atinge-l si mangaie-l delicat cu degetele in zona cefei, coborand treptat spre gat. Continua sa-l saruti pe gat si Taurul se va aprinde intr-un timp foarte scurt. Il poti atinge deseori “intamplator”. De exemplu, in momentul in care-i aranjezi cravata, poti sa-l mangai pe gat sau sa-l atingi usor cu unghiile. O sa te uimeasca cat de repede va reactiona.

Daca sunteti pe plaja, atinge delicat gatul descoperit al femeii Taur, indeparteaza nisipul de pe el si ii vei da astfel un semnal. In momentul in care veti ramane intr-un cadru intim doar voi doi, gatul trebuie sa fie in centrul atentiei. Saruturile gingase si muscaturile usoare vor excita la maxim persoana nascuta in zodia Taur. Totodata, sa nu uiti ca Taurul apreciaza naturaletea si nu suporta graba. Asadar, nu grabi lucrurile.