Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Taur Horoscop Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Horoscop 2022 Taur

Previziuni generale

In anul Tigrului, pentru nativii din zodia Taur lucrurile se vor misca intr-un ritm alert. Cu toate acestea, Taurii se vor descurca foarte bine cu toate si peste tot. Astrele le recomanda sa-si urmareasca cu perseverenta obiectivele, sa fie mai hotarati, mai harnici si mai perseverenti.

In anul 2022 Taurii trebuie sa-si dedice toate fortele pentru realizarea planurilor si atingerea scopurilor propuse. Instinctele lor se vor intensifica si ar fi bine sa-si asculte mai des intuitia. Daca vor face un efort in plus, anul 2022 s-ar putea sa devina unul dintre cei mai de succes ani din viata lor. Astrele ii sfatuiesc pe reprezentantii zodiei sa nu amane lucrurile pe alta data, sa se ocupe imediat de orice problema care apare si sa inlature orice obstacol din drumul lor. Daca vor avea incredere in ei, succesul nu va intarzia sa apara.

La inceputul anului, Taurii ar trebui sa-si directioneze vointa si energia spre cariera. Daca doresc sa-si schimbe locul de munca sau profesia, nu exista un moment mai potrivit pentru asta. In aceasta perioada trebuie, de asemenea, sa evite cheltuielile inutile.

De o perioada de liniste si pace vor avea parte la sfarsitul primaverii si vara. Atunci ar fi indicat sa acorde atentie sanatatii si sa urmeze o cura pentru cresterea imunitatii. Toamna Taurii se vor bucura de stabilitate si armonie in familie, va fi o perioada favorabila pentru calatorii.

Horoscop 2022 Taur: Cariera

De la inceputul anului 2022, Taurii vor fi practic bantuiti de gandul ca nu fac ceea ce trebuie, ca nu se dezvolta si ca, in general, au stat prea mult pe acelasi post. Multi reprezentanti ai zodiei o vor percepe ca pe un semnal ca trebuie sa actioneze si nu vor regreta decizia luata. Astrele le promit celor hotarati sanse mari de a evolua pe plan profesional.

Daca vor reusi sa profite de oportunitatile aparute, in anul 2022 Taurii se vor bucura de numeroase realizari si schimbari favorabile. Vor intalni oameni noi si vor culege multe informatii utile. Este posibil ca multi nativi din aceasta zodie sa-si schimbe radical anturajul.

Situatia poate evolua in mai multe directii, este important ca Taurii sa dea dovada de maxima seriozitate si responsabilitate in alegerea obiectivelor, sa se concentreze asupra realizarii lor si sa nu-si risipeasca timpul si energia pe alte lucruri. Primavara si vara Taurii vor urma deja cu hotarare o directie clara, va ramane numai sa tina totul sub control.

Horoscop 2022 Taur: Bani

In anul Tigrului, majoritatea Taurilor nu se vor confrunta cu mari dificultati financiare. Banii se vor face destul de usor si, daca vor fi pe faza, nativii din aceasta zodie isi vor asigura venituri suplimentare semnificative din surse posibil complet diferite.

Astrele le recomanda Taurilor sa fie mai prudenti in ceea ce tine de finante, sa nu-si cheltuie banii pe capricii de moment, si sa-i gestioneze rational. Anul Tigrului le ofera Taurilor oportunitatea de a-si asigura un buget considerabil pentru viitor.

Toamna multi reprezentanti ai zodiei Taur s-ar putea sa intre in posesia unei sume mari de bani. Intr-o asemenea situatie, va fi important sa-i gestioneze cu cap, sa finanteze un proiect de afaceri, sa faca investitii de viitor. Cheltuielile inutile trebuie evitate, altfel sigur se va ajunge la regrete.

Horoscop 2022 Taur: Dragoste

Taurii casatoriti vor avea parte de un an bun si linistit. Chiar si cele mai neplacute situatii se vor rezolva cu bine.

Nu este exclus ca multi reprezentanti ai zodiei sa-si faca cunostinte si relatii noi, ingrijorandu-si partenerii de viata. Totusi, nu se va ajunge la nimic serios si motive de cearta nu vor exista.

Taurii vor ramane fideli familiei si nici un fel de ispita nu le va zdruncina casnicia. Decizia de a face un copil insa trebuie temporar amanata pana la anul urmator, anul Tigrului nu este cea mai favorabila perioada in acest scop.

In anul 2022 al Tigrului Negru, exista putine sanse ca Taurii singuri sa aiba parte de momente romantice speciale sau de o dragoste ca in povesti. Pot avea loc cateva aventuri, insa acestea nu vor fi memorabile si nu vor duce la o relatie de durata.

Astrele le recomanda Taurilor sa-si analizeze mai bine anturajul, persoana pe care o cauta si la care viseaza s-ar putea sa fie foarte aproape.