Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Taur Horoscop Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Pietrele norocoase ale zodiei Taur

Cele mai norocoase talismane ale zodiei Taur sunt turcoazul si safirul.

Pietrele norocoase ale zodiei Taur

Turcoazul este una dintre cele mai vechi pietre semipretioase, apreciata pentru culoarea intensa care variaza de la albastru deschis la albastru pal al cerului, la albastru-verzui sau la verde pal. Turcoazul aduce succes in dragoste, prosperitate, liniste si noroc, restabileste armonia si pacea in relatiile cu membrii familiei si cu persoanele din jur; este simbolul stabilitatii si al fidelitatii. In viata persoanelor lipsite de moralitate si rauvoitoare, turcoazul aduce necazuri si ghinion.

Turcoazul are o mare putere de atractie si acest lucru este valabil mai ales in cazul barbatilor. Pentru a atrage un barbat, femeia trebuie sa ascunda prin hainele lui o bucatica din aceasta piatra.

Femeile cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani ar trebui sa evite sa poarte turcoazul.

Turcoazul are efecte curative puternice: incadrat intr-o rama de argint, el lupta cu cosmarurile si alunga insomniile, contribuie la vindecarea ranilor, reduce durerile celor bolnavi de hepatita, restabileste vederea.

Daca turcoazul isi pierde din intensitatea culorilor si din stralucire, sanatatea nativului este in pericol.

Pietrele norocoase ale zodiei Taur

Safirul este cunoscut ca fiind varietatea albastra de corindon, ce cuprinde nuante de albastru inchis (safirul masculin) pana la nuante de albastru deschis, transparent (safirul feminin). Aceasta piatra pretioasa simbolizeaza loialitatea, bunatatea, puritatea si echilibrul.

Safirul imbunatateste memoria, aduce ratiune si intelepciune, protejeaza de calomnii, viclenie si invidie, vindeca melancolia si depresia, atrage bunavointa sortii, produce si atrage emotii pozitive. De asemenea, safirul calmeaza suferintele si ajuta la vindecarea rapida a persoanelor care sufera de boli de inima sau astm.