Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Taur


(20 Aprilie - 20 Mai)


Taurul la volan

Gradul riscului de a face accident: Soferul-Taur raspunde pentru 6,2% din totalul accidentelor rutiere. Dar nici unul dintre acestea nu se produce inainte de ora 11.00 dimineata! Asa ca fii deosebit de atent in restul zilei, cand pietonii par sa vrea sa se bage sub roata!

Problema Taurilor (locul 6 in raitingul gradului de risc pentru a face accident) – consta in incapatinarea lor si in dorinta mai puternica decat a celorlalte zodii, de a trece pe rosu.

Stilul de a conduce: Ar fi bun pentru curse. El priveste fiecare autostrada ca pe un traseu de cursa. Semafoarele si semnele “Stop”, reprezinta drapelul rosu pentru un Taur. E un miracol ca dupa un drum el vine doar cu niste zgarieturi usoare.

Recomandari pentru cel care “sta langa” sofer: Da-i din cand in cand cate un cot sa-si revina. El se va cumpata un pic, iar tu vei fi mai linistit.

Automobil: Taurii ar face bine sa aleaga un ‘Ford’: o masinuta care ofera siguranta, utila in gospodarie. Si asta e esentialul! De fapt, Taurii in general prefera un ‘Opel’ dragut si de incredere sau un ‘Saab’. Un Taur adevarat isi spala masina cu grija si se agita pentru cea mai mica zgarietura. Modelul il alege asa cum isi alege sotia – unul pentru toata viata. Deseori transporta cu ea (cu masina, nu cu sotia) materiale de constructii sau alte lucruri din gospodarie.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...