Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Taur Horoscop Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Taurul la volan

Gradul riscului de a face accident: Soferul Taur raspunde pentru 6,2% din totalul accidentelor rutiere. Dar nici unul dintre acestea nu se produce inainte de ora 11.00 dimineata! Asa ca fii deosebit de atent in restul zilei, cand pietonii par sa vrea sa se bage sub roata!

Problema Taurilor (locul 6 in raitingul gradului de risc de a face accident) consta in incapatanarea lor si in dorinta mai puternica decat a celorlalte zodii de a trece pe rosu.

Modelul automobilului preferat de zodia Taur

Stilul de a conduce: Ar fi bun pentru competitii. Priveste fiecare autostrada ca pe un traseu de cursa. Semafoarele si semnele “Stop” sunt niste drapele rosii pentru un Taur. E un miracol ca apare dupa un drum mai lung cu numai cateva zgarieturi usoare.

Recomandari pentru cel de langa sofer: Da-i din cand in cand cate un cot sa-si revina. Se va cumpata un pic si vei sta mai linistit.

Automobil: O masina buna pentru nativii din zodia Taur ar fi un Ford: o masinuta care ofera siguranta si este totodata utila in gospodarie – asta e cel mai important! Pot opta si pentru un Saab sau un Opel dragut si de nadejde. Un Taur adevarat isi spala masina cu grija si se agita si pentru cele mai mici zgarieturi. Isi alege marca la fel cum isi alege sotia – una singura pentru toata viata. Deseori transporta cu masina materiale de constructii sau alte lucruri de gospodarie.