Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022
Zodia Taur Horoscop Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Horoscop Erotic Taur

Femeia Taur

Femeia Taur este foarte atragatoare, sensibila si capricioasa. Cauta sa fie inconjurata mereu de lucruri frumoase si barbati atragatori. Barbatii isi doresc sa fie cu ea, pentru ca este o partenera ideala, capabila sa ofere senzatii deosebite pe plan sexual. Reuseste sa evite problemele in viata, are o atitudine optimista si transmite aceasta stare si partenerului.

Bucuria insa poate sa nu dureze mult si dupa un timp, partenerul s-ar putea sa o vada in bratele altuia. Este foarte naturala in pat, se lasa dusa de val si este mereu in cautarea unor senzatii noi cu un alt partener. Este o femeie care atrage barbatii, dar cere cheltuieli maxime din partea lor. Deseori are o viata familiala instabila.


Barbatul Taur

Multe femei isi doresc sa se casatoreasca cu barbatul Taur. Ii admira increderea in sine, mandria si comportamentul corect si respectuos fata de partenera. Nu putem spune ca este amantul perfect, dar este extrem de pasional si prin asta isi excita foarte mult partenera. In pat, tinde mai mult spre egalitate intre parteneri.

Este deschis pe plan erotic si cauta femei cu aceeasi atitudine. Este gelos, dar nu considera asta o slabiciune. In alegerea femeii este, ca si in orice alt caz, foarte independent si se bazeaza numai pe experientele proprii. Este aproape imposibil de “sedus”, orice ar incerca femeile.

Barbatul Taur este destept si reuseste sa se mentina intr-o forma fizica de invidiat pana la batranete. In majoritatea cazurilor, se bucura de o casnicie fericita si trainica fara sa depuna prea mult efort pentru asta.


Compatibilitate perfecta cu: Fecioara, Capricorn, Rac, Pesti

Compatibilitate medie cu: Gemeni

Incompatibili cu: Leu, Varsator, Scorpion, Berbec