Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Taur


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop Erotic Taur

Femeia

Femeia din zodia Taur este foarte atragatoare, sensibila si capricioasa. Cauta sa fie inconjurata mereu de lucruri frumoase si de barbati atragatori. Intelegand perfect aceste lucruri, barbatii oricum isi doresc o apropiere cu ea, deoarece este o partenera ideala, capabila sa ofere senzatii deosebite in pat. Reuseste sa evite problemele in viata, are o atitudine optimista si acest sentiment se transmite si partenerului.

Dar bucuria nu dureaza mult. Dupa un timp, acesta o vede in bratele altuia. Este foarte naturala in pat, se lasa dusa de val si este mereu in cautarea unor senzatii noi cu un alt partener. Este o femeie care atrage barbatii, dar cere cheltuieli maxime din partea lor. Viata ei de familie este de multe ori instabila.

Barbatul

Femeile isi doresc casatoria cu el. Admira mult increderea lui, mandria si comportamentul corect si respectuos fata de partenera. Nu se poate spune ca e un amant ideal, dar este extrem de pasional si excita astfel foarte mult partenera. In pat, el tinde mai mult spre egalitate intre parteneri.

Este deschis pe plan erotic si cauta aceeasi atitudine la femei. Este gelos, dar nu considera ca acest lucru este o slabiciune. In alegerea femeii este, ca si in orice alte cazuri, foarte independent si se bazeaza numai pe experientele proprii. Este aproape imposibil sa fie “sedus”, orice ar incerca femeile.

Barbatul Taur este destept, si are o forma fizica de invidiat pana la batranete. Casnicia lui este una fericita si trainica, fara ca acesta sa depuna prea mult efort.

Compatibilitate perfecta cu: Fecioara, Capricorn, Rac, Pesti
Compatibilitate medie cu: Gemeni
Incompatibili cu: Leu, Varsator, Scorpion, Berbec