Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Taur Horoscop Taur (20 Aprilie - 20 Mai)

Caracter si Temperament Taur

Persoana nascuta in zodia Taur este foarte echilibrata, rationala si are un puternic simt al datoriei. Taurul este bun la suflet, bland si dispune de calitati morale inalte. Este respectat si iubit. In majoritatea cazurilor, faptele lui au la baza mai degraba dragostea, decat o decizie bine gandita. Taurul accepta oamenii cu calitatile si defectele lor, este o persoana foarte calma, iar sentimentalismul lui este ascuns de ochii lumii adanc in interior. Se enerveaza greu, dar si cand o face, manifesta o furie devastatoare.

Influentele planetei Venus si ale Lunii asupra zodiei Taur ii fac pe nativii din aceasta zodie sa fie sensibili, inimosi si echilibrati, inzestrandu-i cu un simt estetic dezvoltat. Hainele Taurilor nu ies in evidenta, dar sunt cusute impecabil. Persoanele nascute in aceasta zodie nu poarta coliere, gulere mari sau papioane, adora parfumurile fine si delicate. O alta calitate interesanta a acestui semn zodiacal este abilitatea de a-si pastra mult timp imbracamintea intr-o stare excelenta.

In general, persoanele din zodia Taur sunt blande, suporta cu stoicism suferinta, durerea si disconfortul. Nevoia de armonie ii determina sa tolereze tot ceea ce se intampla in jurul lor, dar este grav daca rabdarea lor ajunge la limita. Taurii nu suporta dezbaterile purtate pe un ton ridicat si lipsa de armonie.

Dreptatea si corectitudinea au o importanta deosebita pentru reprezentantii acestei zodii. Taurii nu iubesc sa-si analizeze faptele, nu-si incalca promisiunile, au o memorie excelenta si, in comparatie cu alte semne zodiacale, sunt mai putin predispusi spre religie.

Persoanele nascute in zodia Taur sunt precaute, chiar si atunci cand vorbesc mult – vorbesc doar despre subiectul care le intereseaza. Acesti nativi dispun de inalte calitati spirituale, dar, in acelasi timp, sunt zgarciti, dornici sa posede lucruri si sa conduca. Trebuie sa invete regula echilibrului: “oferi – iei”. Sunt inteligenti si perseverenti in realizarea obiectivelor stabilite. Isi urmaresc interesele, ghidati de considerente de castig si profit. Se comporta natural si isi exprima emotiile mai puternic decat reprezentantii altor semne din Zodiac.