Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Taur


(20 Aprilie - 20 Mai)


Caracter si Temperament Taur

Persoana nascuta in zodia Taur are o personalitate foarte echilibrata, un puternic simt al datoriei si o minte treaza. Taurul este bun la suflet, bland si dispune de inalte calitati morale. Este respectat si iubit. In majoritatea cazurilor, faptele lui sunt motivate mai degraba de dragoste, decat de o hotarare corecta, bine gandita. Taurul accepta oamenii cu calitatile si defectele lor, este o persoana foarte calma, iar sentimentalismul este ascuns de musafirii nepoftiti adanc in interior. Se enerveaza foarte greu, dar accesele lui de furie sunt devastatoare.

Influenta planetei Venus si a Lunii asupra zodiei Taur i-a facut pe acesti nativi sensibili si inimosi, echilibrati, cu un simt estetic dezvoltat. Hainele Taurilor nu sar in ochi, dar sunt cusute impecabil. Ei nu poarta coliere, gulere mari si papioane, adora parfumurile fine si delicate. Inca o calitate interesanta a acestui semn zodiacal este abilitatea de a pastra hainele intr-o stare excelenta pentru o perioada indelungata de timp.

In general, persoanele din zodia Taur sunt blande, suporta cu stoicism suferinta, durerea si disconfortul. Nevoia de armonie ii determina sa tolereze tot ce se intampla in jur, dar este grav daca rabdarea Taurilor ajunge la limita. Ei nu suporta dezbaterile purtate pe un ton ridicat si lipsa de armonie. Se bazeaza pe intelegerea lucrurilor din jur si pe viziunea lor, care se bazeaza mai mult pe dragoste decat pe concluzii rationale.

Dreptatea si corectitudinea au o importanta deosebita pentru Tauri. Ei nu iubesc sa-si analizeze faptele ulterioare, nu-si incalca promisiunile, sunt predispusi spre religie mai putin decat persoanele din alte semne zodiacale, au o memorie excelenta.

Persoanele din zodia Taur sunt precaute, chiar si atunci cand vorbesc mult – vorbesc doar despre subiectul care ii intereseaza. Dispun de inalte calitati spirituale, dar, in acelasi timp, sunt zgarciti, dornici sa posede lucruri si sa conduca. Trebuie sa invete regula echilibrului: “oferi – iei”. Taurul este inteligent si perseverent in realizarea obiectivelor stabilite. Isi urmareste interesele, ghidat de considerente de castig si profit. Persoanele din acest semn zodiacal se comporta natural. Manifestarile emotionale sunt exprimate mai puternic decat in cazul altor semne din Zodiac.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...