Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Leu Horoscop Leu (23 Iulie - 22 August)

Horoscop 2023 Leu

Previziuni generale

Pentru cei nascuti in zodia Leu anul 2023 poate fi o perioada tensionanta. In viata lor vor avea loc mai multe evenimente decisive, care vor necesita luarea unor decizii bune de viitor.

Horoscopul anunta un sir de incercari, pe care Leii vor reusi sa le depaseasca cu succes.

Iepurele nu-i va favoriza pe nativii din aceasta zodie, asadar, nu este cazul sa va bazati pe noroc – problemele vor putea fi depasite numai prin munca si perseverenta, iar astrele garanteaza ca Leii vor avea puterea sa o faca.

Anul 2023 ii va face pe reprezentantii zodiei Leu si mai puternici. Nu se anunta incercari grele, care sa le zdruncine vointa si determinarea, dar trebuie sa se pregateasca sa lupte pentru ceea ce-si doresc. Va trebui sa-si apere opinia, sa demonstreze celor din jur ca au dreptate si sa faca tot ceea ce este necesar pentru a capata mai multa autoritate. Astrele le recomanda sa aiba mai multa rabdare, pentru ca doar asa vor reusi sa faca ceea ce-si propun.

In ciuda tututor incercarilor la care vor fi supusi, in anul Iepurelui cei nascuti in zodia Leu se vor bucura de succes in munca si isi vor face multe relatii. Perseverenta si rabdarea lor vor da roade.

La inceputul anului, Leii vor simti o scadere a nivelului de energie, vor traversa o perioada de indoieli si nehotarare. Sarcinile marunte, care vor aparea la fiecare pas, le vor distrage atentia de la rezolvarea problemelor principale.

Pentru a face fata cu succes tuturor provocarilor, astrele le recomanda Leilor sa scape de emotivitatea excesiva, sa aiba rabdare, sa se odihneasca mai mult, sa petreaca mai mult timp in aer liber si sa invete sa-si mute atentia de la lucrurile mai putin importante.

Cariera

Anul 2023 va necesita un angajament mare si multa munca in afaceri si studii. Pentru a obtine rezultatele dorite, Leii vor trebui sa dea dovada de harnicie si perseverenta.

Perioada cea mai tensionanta pe plan profesional va fi sfarsitul primaverii – inceputul verii, cand exista riscul ca nativii din aceasta zodie sa piarda din autoritate. Pentru a evita o asemenea situatie, este necesar sa ia masuri din timp si sa-si consolideze pozitia si relatiile.

Datorita inteligentei si ingeniozitatii innascute, Leii vor reusi sa depaseasca dificultatile aparute fara pierderi, iar daca se vor crea circumstante favorabile, chiar si cu castiguri – multi vor avansa pe plan profesional.

Anul Iepurelui va fi o perioada favorabila pentru autodezvoltare – insusirea unor cunostinte noi, acumularea de experienta, perfectionare. Leii isi pot testa abilitatile intr-un proiect nou, unde isi vor manifesta pe deplin calitatile de lider.

Finante

In anul 2023 veniturile Leilor vor creste, insa oboseala energetica si volumul mare de munca pot duce la risipa. Va trebui sa se gandeasca bine inainte sa cheltuie bani.

Se poate ajunge la o risipa foarte mare, de aceea impulsurile trebuie temperate. Situatia financiara se va imbunatati spre sfarsitul primaverii si atunci Leii vor face ceva cheltuieli, dar rezonabile.

Pentru a-si creste bunastarea cei nascuti in zodia Leu trebuie sa se gandeasca cum sa inmulteasca banii care le intra in conturi. Horoscopul le recomanda sa analizeze optiunile de investitii, sa-si deschida un cont de economii ca sursa de venit pasiv. La sfarsitul verii va trebui sa se abtina sa cheltuie sume mari ca sa nu regrete mai tarziu cumparaturile inutile.

Perioada prielnica pentru achizitii importante va fi toamna, cand investitiile se vor dovedi mai intelepte si vor aduce satisfactiile asteptate.

Dragoste

In anul 2023 succesul Leilor in randul persoanelor de sex opus le va oferi nativilor singuri numeroase oportunitati sa-si aleaga un partener de viata, insa astrele le recomanda sa nu se grabeasca si sa arunce o privire mai atenta asupra anturajului apropiat – jumatatea lor poate fi deja aproape.

Leii care sunt de mult intr-o relatie, trebuie sa incerce sa-si asume mai multa responsabilitate. Anul Iepurelui de Apa va fi o perioada buna pentru luarea unor decizii importante – casatorie sau nasterea unui copil.

Cuplurilor, care se vor casatori in anul 2023, astrele le promit o dragoste sincera si intelegere reciproca.

Goana dupa cariera poate crea tensiuni in relatia Leilor cu partenerul de viata. Reprezentantii acestei zodii vor trebui sa consume o mare parte din energie pe consolidarea relatiei.

Alergand dupa profit si realizari profesionale, nu uitati de persoanele apropiate – aveti grija de ele si acordati-le mai multa atentie.

Chiar daca vor aparea mici probleme, pe plan sentimental totul va fi bine. Certurile si neintelegerile marunte nu au cum sa distruga sentimentele de iubire adevarata.