Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Leu


(23 Iulie - 22 August)


Barbatul Leu

Barbatul Leu realizeaza pe deplin valoarea propriului sau farmec si de aceea nu-l risipeste in zadar. Barbatul Leu se va arata cu placere lumii, admirandu-se in fata ta si in fata oamenilor din jur.

Barbatul Leu intotdeauna incearca sa-si gaseasca o iubita si, datorita acestui fapt, poate fi prins usor intr-o capcana de dragoste. O conversatie romantica, la lumina lumanarilor, impodobita cu entuziasm, admiratie si numeroase laude, si regele arogant al animalelor se transforma intr-un motan bland. Dragostea barbatului Leu va fi nemarginita, te va coplesi cu cadouri si trandafiri, te va invita la banchete si tot felul de evenimente, si va incepe sa-ti trimita mesaje de dragoste.

Barbatul Leu este predispus sa vada infidelitatea in orice situatie nevinovata. Esti proprietatea lui, atat fizic cat si sufletesc. Barbatul Leu va crede de cuviinta sa-ti spuna ce sa folosesti, cum sa-ti faci parul, cum sa te imbraci, ce prieteni sa-ti alegi, cand si unde sa te distrezi. Te va intreba insistent unde ai fost atata timp daca ai promis sa te intorci repede. Barbatul Leu o sa vrea sa stie cu cine si de ce ai vorbit la telefon. Nu te va lasa nici sa visezi linistita, fara sa te intrebe la ce te gandesti.

Nu vei reusi sa avansezi in plan profesional, pentru ca barbatul Leu nu va fi de acord. Daca nu-i vei face pe plac, este foarte posibil ca mirele iti va fugi de la nunta.

Barbatul Leu este generos si inzestrat cu inalte calitati morale. Cand este apreciat, dupa cum merita, Leul devine intruchiparea generozitatii si iti indeplineste orice dorinta. Iubeste-l si atunci s-ar putea sa nu te insele. Este de dorit ca in relatia cu un Leu sa existe bunatate, caldura si tact, acestea vor reusi sa atenueze izbucnirile frenetice de emotii.

Toti barbatii din zodia Leu, fara exceptii, sunt inzestrati cu o calitate unica pentru majoritatea reprezentantilor sexului puternic – sunt mesteri minunati. Daca s-a stricat un aparat de uz casnic sau au aparut probleme cu instalatia, etc. spune-i si va veni in clipa urmatoare sa repare si va reusi.

Barbatii din zodia Leu sunt foarte sensibili, adora tot ce este frumos, de aceea chiar si dupa ce se insoara, nu pot ramane indiferenti fata de femeile atragatoare. Nu-l acuza de infidelitate in public, nu te razbuna flirtand cu barbatii, incearca pur si simplu sa mentii sentimentele profunde si caldura, si nu va pleca de la tine niciodata la o alta femeie. Uneori, fiind prea indragostit de propria persoana, Leul poate sa jigneasca o persoana, dar dupa ce isi va da seama ce-a facut, va incerca sa-si rascumpere vina.

Este ciudat, dar barbatii din zodia Leu deseori fie nu au deloc copii, fie au un singur copil, mai rar doi. Tatal Leu este temperamental, dar nu prea metodic. Face parte din acei parinti, pe care copiii ii adora.

Este de dorit ca sotia Leului sa nu petreaca tot timpul liber numai cu copiii. Daca va vedea ca este neglijat, barbatul Leu va fi dezamagit si se va simti insultat.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...