Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Leu Horoscop Leu (23 Iulie - 22 August)

Barbatul Leu

Barbatul Leu realizeaza pe deplin valoarea propriului farmec si de aceea nu-l risipeste in zadar. Se arata cu placere lumii si nu ezita sa se admire in fata partenerului de viata si a oamenilor din jur.

Barbatul Leu intotdeauna cauta sa aiba o iubita si, din aceasta cauza, poate fi prins cu usurinta intr-o capcana. O conversatie romantica la lumina lumanarilor, impodobita cu entuziasm, admiratie si numeroase laude, si regele arogant al animalelor se transforma intr-un motan bland. Barbatul Leu manifesta o dragoste nemarginita, isi copleseste iubita cu cadouri si trandafiri, o invita la petreceri si tot felul de evenimente, ii trimite numeroase mesaje de dragoste.

Problema e ca barbatul Leu este predispus sa vada infidelitatea in orice situatie nevinovata. Daca esti cu el, esti proprietatea lui atat fizic, cat si sufletesc. Barbatul Leu va crede de cuviinta sa-ti spuna ce sa folosesti, cum sa-ti faci parul, cum sa te imbraci, ce prieteni sa-ti alegi, cand si unde sa te distrezi. O sa vrea sa stie tot timpul pe unde esti, ce faci, cu cine si de ce ai vorbit la telefon. Nu te va lasa nici sa visezi linistita, fara sa te intrebe la ce te gandesti.

Nu vei reusi sa avansezi mult in plan profesional, pentru ca barbatul Leu nu va fi de acord. Daca nu-i vei face pe plac, este foarte posibil ca mirele sa iti fuga de la nunta.

Barbatul Leu este inzestrat cu generozitate si calitati morale inalte. Cand este apreciat dupa cum merita, devine bunatatea intruchipata si iti poate indeplini orice dorinta. Iubeste-l si atunci s-ar putea sa nu te insele. Este de dorit ca in relatia cu un Leu sa predomine bunatatea, caldura si tactul, acestea vor reusi sa atenueze izbucnirile frenetice de emotii.

Toti barbatii din zodia Leu, fara exceptii, sunt inzestrati cu o calitate unica pentru majoritatea reprezentantilor sexului puternic – sunt niste mesteri minunati. Daca s-a stricat un aparat de uz casnic sau au aparut probleme cu instalatia etc., spune-i si se va apuca in secunda urmatoare de reparatii.

Barbatii din zodia Leu sunt foarte sensibili, adora tot ceea ce este frumos, de aceea chiar si dupa ce se insoara, nu pot ramane indiferenti fata de femeile atragatoare. Nu-l acuza de infidelitate in public, nu te razbuna flirtand cu alti barbati, incearca pur si simplu sa mentii dragostea si caldura in relatie, si atunci nu te va lasa niciodata pentru o alta femeie. Fiind prea indragostit de propria persoana, Leul poate uneori sa-i jigneasca pe altii, dar dupa ce isi da seama ce-a facut, intotdeauna cauta sa-si rascumpere vina.

Este ciudat, dar barbatii din zodia Leu deseori fie nu au copii, fie au un singur copil, mai rar doi. Tatal Leu este temperamental, dar nu foarte metodic. Face parte dintre parintii pe care copiii ii adora.

Este de dorit ca sotia Leului sa nu petreaca tot timpul liber cu copiii. Barbatul Leu se va simti dezamagit si ranit daca va fi neglijat.