Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Leu Horoscop Leu (23 Iulie - 22 August)

Horoscop Erotic Leu

Femeia Leu

Cu toate ca este foarte atragatoare si poate sa-i ia mintile chiar si celui mai cumpatat barbat, femeia nascuta in aceasta zodie este departe de a avea firea unei leoaice. In schimb, ea stie sa-si pastreze calmul si da dovada de ratiune in orice situatie.

Barbatul ii poate simti privirea indiferenta chiar si in momente intime. O explicatie ar fi raceala ei fizica si interesul redus pentru sex. Este o femeie practica si il analizeaza pe fiecare partener ca pe un potential sot. Este menita sa fie o buna sotie si mama. Firea ei de leoaica se manifesta atunci cand vine vorba de interese familiale. Atitudinea indiferenta fata de sex poate fi totusi o problema pentru sotul ei. Chiar daca o iubeste, pentru a se bucura de toata gama de senzatii erotice, partenerul femeii Leu o poate insela.

Femeia Leu este geloasa, dar este constienta ca are si ea partea ei de vina daca partenerul a inselat-o. Daca va intalni un barbat cu o atitudine pe plan erotic asemanatoare cu a ei, va avea parte de o casnicie fericita.


Barbatul Leu

Ca si orice Leu, barbatul din aceasta zodie are o multime de slabiciuni. Lumea din jur nici nu banuieste ca in spatele acestui barbat increzator si vesel se afla o persoana nesigura de propriile sale puteri si abilitati. Barbatului Leu ii este tot timpul frica ca la cea mai mica gafa, partenera va rade de el. Mereu se asteapta la o ruptura si din aceasta cauza se afla continuu intr-o stare de tensiune nervoasa.

Daca femeia il va intelege, Leul infiorator se va transforma intr-o jucarie in mainile ei. Pentru a le demonstra celorlalti normalitatea lui, se baga in tot felul de aventuri si relatii dubioase. Adevarata lui putere poate fi dezvaluita doar de o partenera inteligenta si atenta, care il va convinge ca este mai bun decat oricare alt barbat. Aceasta femeie ii va deveni sotie si va primi drept recompensa un sot excelent si un tata grijuliu si gingas pentru copiii ei.


Compatibilitate perfecta cu: Gemeni, Balanta, Sagetator

Compatibilitate medie cu: Capricorn, Scorpion, Fecioara

Incompatibili cu: Taur, Varsator