Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Leu


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop Erotic Leu

Femeia

Este departe de a avea firea unei leoaice, cu toate ca este foarte atragatoare si poate sa ia mintile chiar si celui mai cumpatat barbat. In schimb, ea isi pastreaza mereu calmul si da dovada de ratiune in orice situatie.

Chiar si in momentele intime, barbatul simte privirea ei indiferenta. O explicatie ar fi raceala ei fizica si interesul redus pentru sex. Este o femeie practica si pe fiecare partener il analizeaza ca pe un potential sot. Este menita sa fie o buna sotie si mama. Urmarirea intereselor familiale este domeniul in care se manifesta firea ei de leoaica. Insa indiferenta ei pentru sex este o problema pentru sotul ei. De cele mai multe ori, iubind-o in continuare, el se culca cu o alta femeie capabila sa-i ofere gama intreaga de senzatii erotice.

Femeia Leu este geloasa, dar nu poate sa invinuiasca decat pe ea insasi in cazul in care e inselata. Daca va intalni un barbat la fel ca ea pe plan erotic, casnicia lor poate fi fericita.

Barbatul

Ca si orice Leu, acesta are o multime de slabiciuni. Lumea din jur nici nu banuieste ca in spatele unui barbat increzator si vesel, se afla o persoana nesigura in propriile sale puteri si capacitati. El se teme tot timpul ca la cea mai mica gafa, partenera va rade de el. Mereu se asteapta la o ruptura si din aceasta cauza se afla intr-o stare de tensiune nervoasa vesnica.

Daca femeia il va intelege, Leul infiorator poate deveni o jucarie in mainile ei. Pentru a demonstra celorlalti normalitatea lui, el se avanta in tot felul de aventuri si relatii dubioase. Puterea lui adevarata poate fi dezvaluita doar de o partenera inteligenta si atenta, care il va convinge ca este mai bun decat oricare alt barbat.

Anume o astfel de femeie ii va deveni sotie, primind in recompensa un sot excelent si un tata grijuliu si gingas pentru copiii ei.

Compatibilitate perfecta cu: Gemeni, Balanta, Sagetator
Compatibilitate medie cu: Capricorn, Scorpion, Fecioara
Incompatibili cu: Taur, Varsator