Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Leu


(23 Iulie - 22 August)


Caracter si Temperament Leu

In majoritatea cazurilor, persoanele nascute in zodia Leu sunt inzestrate cu inalte calitati sufletesti, se respecta si sunt foarte perseverente. La prima vedere, pare ca sunt foarte increzatoare, dar in realitate nu este chiar asa. Leii sunt foarte exigenti cu propriul aspect, mai ales femeile-Leu.

Persoana din zodia Leu este generoasa cu cei care ii sunt dragi, le face cadouri, adora distractiile. Nu prea ii pasa de starea interioara a celor din jur si, de cele mai multe ori, nu baga in seama semnele pe care le dau acestia. Uneori, ii lipseste diplomatia, nu ii iarta pe cei care au suparat-o pe nedrept, mai ales daca a fost respinsa. Leul nu-si poate da seama de intentiile ascunse ale oamenilor, increderea lui se castiga cu laude si servilitate. Leul face parte din semnele zodiacale ambitioase, este predispus la comportament provocator, cauta sa fie iubit si sa conduca. Nativul din aceasta zodie este foarte pasional si infocat, nu se multumeste cu roluri secundare, se considera buricul pamantului, centrul universului. Prefera sa conduca, sa dirijeze, sa influenteze, sa aduca noroc, sa faca cadouri, sa protejeze, sa-si petreaca timpul intr-un mod distractiv.

Persoanele din zodia Leu pot da dovada de inalte calitati morale, generozitate, uneori nebuneasca. Ei nu presimt pericolul. Sunt binevoitori, sinceri, inimosi, nu suporta izolarea si au nevoie de sustinere in momentele cand sunt nehotarati. Secretul vitalitatii lor consta in incredere si adevar.

Principalul dusman al Leului este aroganta, mai ales aroganta nejustificata. In astfel de cazuri, apare o stare sufleteasca apasatoare, excentricitatea si glumele nesanatoase. Apare o persoana irascibila si rea, care pedepseste pentru propria nesupunere in fata dorintelor dictatorului. O astfel de persoana devine sclava propriilor slabiciuni, a unei fiinte agitate, lipsite de principialitate, indiferente fata de lumea din jur. Iar sentimentul de inferioritate, generat de imposibilitatea de a-si indeplini dorintele si visurile, ii poate dobora pe acesti nativi.

Mandria si aroganta sunt principalele defecte ale acestei zodii.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...