Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Leu Horoscop Leu (23 Iulie - 22 August)

Caracter si Temperament Leu

Majoritatea nativilor din zodia Leu sunt inzestrati cu calitati sufletesti inalte, se respecta si dau dovada de multa perseverenta. La prima vedere, pare ca sunt foarte increzatori, dar in realitate nu este chiar asa. Leii sunt foarte exigenti in privinta propriului aspect, mai ales femeile Leu.

Persoana nascuta in zodia Leu este generoasa cu cei care ii sunt dragi, obisnuieste sa le faca multe cadouri si suprize, iubeste distractia. Starea sufleteasca a celor din jur nu prea o intereseaza si, prin urmare deseori nu baga in seama semnalele care i se dau. Leul uita uneori de diplomatie, nu ii iarta pe cei care l-au supara pe nedrept si mai ales pe cei care-l resping. Nu stie sa citeasca intentiile ascunse ale oamenilor, increderea lui castigandu-se cu laude si servilitate. Leul face parte din semnele zodiacale ambitioase, este predispus la comportament provocator, cauta sa fie iubit si sa ocupe pozitia de lider. Este un nativ foarte pasional si infocat, nu se multumeste cu roluri secundare, se considera buricul pamantului si centrul universului. Prefera sa conduca, sa dirijeze, sa influenteze, sa protejeze, iubeste sa faca cadouri si sa se distreze.

Reprezentantii zodiei Leu pot da dovada de calitati morale inalte si pot manifesta uneori o generozitate nebuneasca. Nu presimt pericolul. Sunt binevoitori, sinceri, inimosi, nu suporta izolarea si au nevoie de sustinere in momentele in care ezita sa ia decizii. Secretul vitalitatii lor consta in incredere si sinceritate.

Principalul dusman al Leului este aroganta, mai ales aroganta nejustificata. Aceasta duce la aparitia unei stare sufletesti apasatoare, la excentricitate si glume nu tocmai inspirate. Leul devine irascibil si rau, si ii pedepseste pe cei care nu se supun dorintelor sale. Devine astfel un sclav al propriilor slabiciuni, al unei fiinte agitate, lipsite de principialitate, indiferente fata de lumea din jur. Iar sentimentul de inferioritate generat de imposibilitatea de a-si indeplini dorintele si visurile, ii poate dobora pe nativii din aceasta zodie.

Mandria si aroganta sunt principalele defecte ale zodiei Leu.