Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Leu


(23 Iulie - 22 August)


Leul la volan

Gradul riscului de a face accident: Compania de asigurari auto, Insurance Hotline, a dedus o legatura directa intre semnul zodiacal al conducatorului auto si sansele lui de a face accident sau de a incalca regulile de circulatie. Pentru a se asigura ca teoria lor nu este una gresita, specialistii au investigat 100 000 de dosare a clientilor lor care au facut accident. Astfel, expertii au aflat ca mai putine accidente si incalcari ale regulilor sunt facute de Lei (locul 12) !

Si majoritatea, cum se spune, “au pupat” un alt autoturism din spate! Si acest lucru se intampla de obicei pe un drum drept sau aproape liber. Asa ca fiti mai atent, domnule sofer.

Stilul de a conduce: “Accelerez sa alung tristetea” – asta e deviza Leului, care e mereu bine dispus. Strada e proprietatea lui, unde el poate sa defileze si sa conteze pe respectul tuturor din jur. Asta e motivul pentru care ii plac masinile care nu trec neobservate.

Recomandari pentru cel care “sta langa” sofer: Cand urcati in masina, tineti minte: trebuie sa iubiti si sa laudati soferul!

Automobil: Care Leu traieste fara romantism? De aceea, fara sa se gandeasca mult, Leul alege de obicei marca italiana Alfa Romeo. Daca sunteti genul de Leu cuminte – alegeti Scoda. Daca sunteti smecher si periculos – luati un Jaguar. Daca sunteti destept si credeti ca faceti parte din spuma societatii – achizitionati un Cadillac – cu cat mai lung, cu atat mai bine, cu un motor puternic si un volan cu diamante aurit. Mai pe scurt o jucarie, nu masina.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...