Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Leu Horoscop Leu (23 Iulie - 22 August)

Leul la volan

Gradul riscului de a face accident: Compania de asigurari auto Insurance Hotline a dedus o legatura directa intre semnul zodiacal al conducatorului auto si sansele ca el sa faca accident sau sa incalce regulile de circulatie. Pentru a se asigura ca teoria lor nu este una gresita, specialistii au investigat 100 000 de dosare ale clientilor care au facut accident. Astfel, expertii au aflat ca Leii comit mai putine accidente si incalcari ale regulilor, si ocupa locul 12 in rating!

In majoritatea cazurilor, Leii, dupa cum se spune, “pupa” un alt autoturism din spate! Culmea e ca asta se intampla de obicei pe un drum drept sau aproape liber. Asa ca fii mai atent, domnule sofer.

Modelul automobilului preferat de zodia Leu

Stilul de a conduce: “Accelerez ca sa alung tristetea” – asta e deviza Leului care este mereu bine dispus. Strada e proprietatea lui unde el poate sa defileze si sa conteze pe respectul celor din jur. Asta e motivul pentru care-i plac masinile care nu trec neobservate.

Recomandari pentru cel de langa sofer: Cand urci in masina, tine minte ca trebuie sa iubesti si sa lauzi soferul!

Automobil: Care Leu traieste fara romantism? Prin urmare, fara sa stea mult pe ganduri, Leul alege de obicei marca italiana Alfa Romeo. Daca esti genul de Leu cuminte – alege Scoda. Daca esti smecher si periculos – ia-ti un Jaguar. Daca esti destept si crezi ca faci parte din spuma societatii – ia-ti un Cadillac – cu cat mai lung, cu atat mai bine, cu un motor puternic si un volan acoperit cu aur si incrustat cu diamante. Mai pe scurt o bijuterie, nu o masina.