Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Leu Horoscop Leu (23 Iulie - 22 August)

Leul la Serviciu

Leul este cel mai dominant, arogant si cel mai egoist sef din Univers. El se va folosi fara nici o jena de toate trucurile cunoscute pentru a-si indeplini scopurile. El te va ruga sa rescrii planul de lucru sau de buget, iar dupa ce vei lucra o noapte intreaga la acestea, seful tau ii va spune sefului lui ca el este cel care nu a dormit toata noaptea, a lucrat cu documentele si de indata isi va lua liber. Biroul lui va fi infrumusetat cu statuile zeilor bogatiei si prosperitatii africani si cu o canapea de piele pe care sa poata trage un pui de somn dupa masa.

El isi transmite sarcinile subordonatilor sai si se duce sa joace golf cu prietenii si cu oamenii de care are nevoie. Sefii-Lei ii privesc pe angajati ca pe niste sclavi, de aceea ei nu isi pierd timpul cu conversatii sau glume. Cel mult, este in stare sa te intrebe daca iti place cu adevarat costumul lui nou sau inelul ei nou de 10 carate. Colegii tai Lei sunt prea ocupati cu lupta pentru titlul de Cel Mai Bun Angajat al Lunii, ca sa mai atraga atentia si la altceva. In timpul care le mai ramane, ei cauta o prada. O prada poate fi o noua aventura scurta cu o colega sau un sandwich gratuit la cafenea.

Ei nu incearca sa isi indeplineasca sarcinile la timp si lenevesc pana cand seful ii intreaba de un lucru, ce trebuia facut acum cateva saptamani. Atunci, colegul tau-Leu va minti fara sa clipeasca, ca ti-a transmis tie aceasta sarcina, pentru ca el a fost prea ocupat cu lucruri mai importante. Pentru a-l irita pe Leu, refuza sa-l respecti, nu-i mai face complimente si nu-l mai lauda. Fii amabil, dar respecta distanta. Ramai tot timpul calm si nu–l baga in seama pe Leul nervos din spatele tau.

Fa-ti un sandwich din produsele pe care Leul sau Leoaica le tine pe masa sau in frigiderul companiei. Ascunde-i jucariile preferate si asculta-i dupa aceea urletele cu un zambet compatimitor. Spune-i ca seful a interzis calendarele nude la munca si ameninta sa blocheze accesul la retea pentru a scadea numarul de vizite pe site-uri cu continut pentru adulti, in timpul liber. Aceste lucruri ii vor genera un val de activitate, si Leul se va duce imediat sa discute cu seful si cu superiorul. El va tipa, va protesta, si, in cele din urma, va fi dat afara.