Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Leu Horoscop Leu (23 Iulie - 22 August)

Horoscopul Miliardarului pentru Leu

Pentru a se imbogati, Leul trebuie sa aiba serios grija de afacerea proprie, sa investeasca pana la 75% din profit in dezvoltarea si perfectionarea afacerii. Exista cateva superstitii pentru voi: daca ati primit o mare suma de bani atunci cand luna a fost noua, atunci urmatoarele 28 de zile vor fi foarte favorabile pe plan financiar. A doua superstitie: trebuie sa pastrati tot timpul in portofel o bancnota de 1$ pentru a imbunatati situatia financiara. De asemenea, s-a observat ca Leul are darul de a gasi ceva folositor pentru el in orice: cu cat mai mult se imbolnavesc cei din jur, cu atat mai mult castiga Leul – el castiga cand altii se imbolnavesc, adica se ocupa cu furnizarea medicamentelor, isi poate deschide o farmacie proprie sau o clinica. Sau, de exemplu, s-a imbolnavit seful si Leul lucreaza in locul lui, iar patronul sefului observa acest lucru si il promoveaza intr-o functie superioara – exista si alte variante!

Astrele si banii

Cu banii nu cumperi fericirea, dar poti cumpara lucrurile care o inlocuiesc.

O situatie materiala buna este esentiala in viata Leului. Acest semn zodiacal iubeste luxul mai mult decat celelalte semne. In acelasi timp, Leul este nepasator fata de bani, ii cheltuieste in stanga si in dreapta, fara sa se gandeasca sa verifice daca a mai ramas ceva in portofel. Ii place sa joace rolul unei persoane instarite si poate sa risipeasca banii numai de dragul de a face impresie. Spre onoarea sa, trebuie mentionat faptul ca el nu este zgarcit deloc, si cu toate ca este risipitor, este intotdeauna dispus sa ofere sprijin material prietenilor si chiar oamenilor necunoscuti, pe care ii simpatizeaza. Cand nu-i mai raman decat cativa banuti, el nu se intristeaza si gaseste o solutie. Leul prefera sa faca banii la fel de usor cum ii cheltuieste. Nu neglijeaza afacerile speculative. Poate fi deseori vazut prin cazinouri, unde joaca pe mize mari, si norocul de obicei ii zambeste. Leul poate organiza oamenii pentru o afacere profitabila, poate crea o structura financiara insemnata, pe care ar conduce-o chiar el, si de la care, evident, ar lua o parte semnificativa din venit. Cu toate acestea, el este sincer cu partenerii si grijuliu cu subordonatii.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt septembrie si martie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 18 ianuarie 2010 – 6 iunie 2010; 9 septembrie 2010 – 22 ianuarie 2011.