Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Leu Horoscop Leu (23 Iulie - 22 August)

Femeia Leu

Inca din adolescenta, femeia Leu poate deveni un lider pentru cei de varsta ei, iar la maturitate, poate influenta tendintele modei, conceptiile si preferintele.

Daca faci parte dintr-o familie nobila, ai mult mai multe sanse sa te casatoresti cu femeia Leu decat barbatii de rand. Daca ai mai multe complexe, e de dorit sa-ti cauti o femeie mai simpla, pentru ca n-are rost sa speri ca femeia Leu se va transforma intr-o pisica blanda.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci, daca incerci sa castigi admiratia femeii Leu, este s-o coplesesti cu cadouri. Tine minte totusi ca nu o intereseaza ce cadouri ii faci, conteaza sa fie finute si in nici un caz ieftine. In momentul in care ii faci un cadou, trebuie sa semeni cu un print pregatit sa mearga la bal. Nu uita s-o lauzi si sa-i faci complimente, dar tine minte ca nu-i plac vorbele banale.

Nu trebuie sa invinuiesti femeia Leu pentru comportamentul ei arogant si orgolios. Nu e vina ei ca s-a nascut speciala si simte ca este superioara celor din jur. In acelasi timp, Leoaica este atat de placuta si generoasa, si are atatea calitati morale inalte, incat cei din jur prefera sa nu-i bage in seama defectele.

Pentru un barbat sotia Leu este o adevarata comoara. Femeia din aceasta zodie nu te va lasa s-o vezi in momentul in care este in neglijeu cu bigudiuri in cap si cu masca pe fata. Faptul ca nu o vezi in asemenea ipostaze nu inseamna ca nu foloseste produse cosmetice, le foloseste, chiar foarte mult. Preferand lucrurile cat mai scumpe, femeia Leu poate sa-si cheltuie toti banii pe produse de ingrijire a fetei si a corpului si pe coafor. La fel si cu imbracamintea. Hainele ei sunt scumpe, stilate si originale. Aspectul femeii Leu trezeste numai emotii pozitive.

Femeia Leu este o sotie minunata, care pe langa faptul ca gateste excelent, poate sa-si binedispuna si sa-si distreze musafirii. Isi adora copiii si, in acelasi timp, pune un mare accent pe educatia si comportamentul lor. Daca va fi nevoie, isi va apara copilul, dar niciodata nu-si va sacrifica interesele personale pentru el. Femeia din aceasta zodie nu va refuza invitatiile la diverse evenimente si petreceri si, in majoritatea cazurilor, nu va rata sansa sa avanseze pe plan profesional. In acelasi timp, poate sa combine cu succes activitatea profesionala cu educatia copiilor.

Fiind foarte blanda si afectuoasa cu membrii familiei, femeia Leu ii tine pe straini la distanta si nu le permite sa o trateze cu nechibzuinta si lipsa de respect.

Femeia din zodia Leu nu isi va insela iubitul atata timp cat va fi convinsa ca acesta ii este fidel. Dar daca va simti ca este inselata, cu siguranta i-o va plati cu aceeasi moneda.