Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Leu Horoscop Leu (23 Iulie - 22 August)

Horoscop 2022 Leu

Previziuni generale

Tigrul Negru de Apa, care ne va guverna viata in anul 2022, va aduce in viata nativilor din zodia Leu multe lucruri noi si interesante. Leii vor avea parte de o multime de emotii, intalniri si surprize placute.

La capitolul sanatate vor sta foarte bine. Vor fi sociabili si deschisi, si se vor intelege excelent cu lumea din jur.

In anul 2022, Leii vor avea suficient timp pentru a-si atinge obiectivele stabilite si pentru a rezolva diverse probleme. Nativii din aceasta zodie sunt sfatuiti sa-si urmeze planurile pas cu pas si sa-si apere ferm valorile si principiile.

Leii nu trebuie sa le permita celor din jur sa-i forteze sa faca ceva impotriva vointei. De aceea este important sa le dea de inteles celor din jur care sunt prioritatile in viata lor. In anul 2022 de asta va depinde in mare masura succesul in atingerea obiectivelor si realizarea ideilor.

Horoscop 2022 Leu: Cariera

Pentru reprezentantii zodiei Leu, anul Tigrului va fi o perioada, in general, reusita. Va fi un an bun pentru afirmare in plan profesional. Totodata, Leii nu ar trebui sa se apuce de mai multe lucruri deodata, cel mai indicat ar fi sa-si stabileasca un plan clar de actiune si sa-l urmeze intocmai.

La inceputul verii, se intrevad situatii stresante la locul de munca. Pentru a lua decizii rationale, Leii vor trebui sa-si pastreze calmul. Pentru a rezolva situatia, multi nativi vor fi nevoiti sa puna pe pauza proiectele in curs si sa amane problemele mai putin urgente.

In aceasta perioada, ca sa nu-si faca rau singuri, reprezentantii zodiei trebuie sa adopte o atitudine retinuta fata de cei din jur.

In a doua jumatate a anului 2022, Leii se vor concentra mai mult pe propria dezvoltare si evolutie, si acest lucru se va datora in mare parte unor viziuni noi si impartasirii cu colectivul a unor interese comune.

Reprezentantii zodiei Leu vor afla o multime de lucruri noi si vor cunoaste persoane interesante, care ii vor inspira si ii vor pune in miscare.

Horoscop 2022 Leu: Bani

In anul 2022, din punct de vedere financiar, Leii o s-o duca destul de bine. Majoritatea nativilor isi vor permite sa faca o achizitie importanta si sa mearga intr-o vacanta frumoasa. Totodata, ca sa-si mentina stabilitatea financiara, astrele le recomanda sa nu faca prea mare risipa de bani.

Banii trebuie gestionati cu atentie. In plus, Leii trebuie sa invete sa-si tina in secret veiturile si succesele in afaceri si in cariera. Unele persoane din anturajul lor abia asteapta sa-i vada pe acesti nativi mandri si increzatori confruntandu-se cu probleme.

In anul 2022, reprezentantii zodiei Leu trebuie sa-si organizeze activitatea economica si financiara.

Pe la jumatatea verii va trebui sa evalueze evenimentele din prima jumatate a anului. Va fi timpul sa se ocupe de achitarea datoriilor, reorganizarea si echilibrarea treburilor financiare.

Leii vor avea suficienta energie si intelepciune pentru a rezolva toate problemele cu bine. La sfarsitul anului se vor putea bucura de rezultatele eforturilor depuse si va fi momentul sa-si faca planuri de viitor.

Horoscop 2022 Leu: Dragoste

Anul Tigrului Negru de Apa va aduce nativilor casatoriti din zodia Leu suprize neplacute. Astrele anunta atat probleme casnice marunte, cat si mari scandaluri. Neintelegerile dintre soti vor afecta negativ viata familiala. Pentru a minimiza riscul de separare sau certuri, Leii trebuie sa invete sa comunice cu partenerul de viata.

Familia este extrem de importanta pentru Lei, de aceea nativii din aceasta zodie trebuie sa faca tot posibilul pentru a se bucura in continuare de armonie si fericire familiala.

Daca vor gasi un compromis, rezultatele nu se vor lasa asteptate si in viata lor s-ar putea sa apara un bebelus. Asta, bineinteles, va duce la si mai multa agitatie, dar toate dificultatile vor fi depasite cu usurinta, datorita unei baze materiale bune si sprijinului venit din partea familiei.

Va fi un an destul de agitat si pentru nativii singuri din zodia Leu. La inceput nu vor avea timp de relatii, dar prezenta constanta in jurul lor a sexului opus le va induce o dispozitie romantica.

O noua relatie se poate lega toamna, si chiar daca nu va tine mult, va fi o poveste de dragoste frumoasa si emotionanta.