Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022
Zodia Leu Horoscop Leu (23 Iulie - 22 August)

Pietrele norocoase ale zodiei Leu

Cele mai norocoase talismane ale zodiei Leu sunt chihlimbarul, crisolitul, olivina si topazul.

Pietrele norocoase ale zodiei Leu

Chihlimbarul, numit si “ambra galbena”, este o piatra pretioasa de un galben mai mult sau mai putin intens, provenita din rasina fosila secretata de arborii coniferi ai epocilor geologice indepartate.

Se crede ca chihlimbarul are proprietati miraculoase: ajuta la vindecarea rapida a anginei, a bolilor alergice si infectioase, a bolilor de piele, protejeaza impotriva vrajilor, apara de ochiul malefic, combate problemele legate de o respiratie greoaie, regleaza ritmul cardiac, vindeca ranile si trateaza insomnia.

Bijuteriile cu chihlimbar fac nasterea mai usoara pentru femei, cresc puterea si imunitatea copilului.

Pietrele norocoase ale zodiei Leu

Crisolitul este o piatra pretioasa transparenta de culoare verde-aurie sau verde-galbuie.

Crisolitul asigura un somn reconfortant si contribuie la vindecarea patologiei vorbirii. Incadrata intr-o rama de aur, aceasta piatra pretioasa consolideaza starea de spirit si ofera purtatorului viziuni despre viitor – este una dintre pietrele preferate ale astrologilor si clarvazatorilor.

Olivina este o varietate de crisolit, o piatra semipretioasa transparenta, colorata in diverse nuante de verde-masliniu.

Un astfel de talisman contribuie la atingerea echilibrului cu karma celor din jur, ceea ce presupune mai multa bunavointa si iubire, atrage norocul si protejeaza bunurile personale ale purtatorului.

Pietrele norocoase ale zodiei Leu

Topazul este o piatra pretioasa foarte dura, care se gaseste in toate culorile din curcubeu incepand cu galben, galben-maro, maro, verde, albastru, roz, rosu, transparenta si translucida, insa de cele mai multe ori are culoare galbena.

Topazul este talismanul calatorilor, apara de furtuni, ofera o intuitie mult mai puternica purtatorului, il ajuta sa inteleaga intentiile dusmanilor si sa ia deciziile corecte. Topazul opreste accesele de sufocare si acumularea de saruri in articulatii, vindeca insomnia, reduce emotiile negative si furia, ii inzestreaza pe barbati cu intelepciune si inteligenta, iar pe femei cu frumusete si fertilitate, aduce prosperitate si fericire.