Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Leu


(23 Iulie - 22 August)


Dieta Zodiacala pentru Leu

Din pacate, Leul sufera deseori de kilograme in plus. Si le aduna exact atunci cand incepe, dupa parerea lui, sa manance sanatos. Pentru ca este ferm convins: “Cu cat mai multe alimente sanatoase consumi, cu atat este mai bine”, si odata ce a hotarat care sunt produsele sanatoase, isi ia un vagon si cateva carucioare pline de acestea si “slabeste”.

Lucrurile care alunga grasimea de pe burta acestor nativi sunt stresul, adrenalina, activitatea nebuneasca. De aceea Leul ar trebui sa faca sport agresiv, de exemplu, box sau takwando. Nativii mai putin razboinici ar putea sa imite agresivitatea prin taibo sau alte metode cu elemente de lupta, iar daca e sa vorbim de activitati foarte pasnice, ar fi binevenita orice ocupatie care necesita multa miscare sau suprasolicitare.

“Regii” n-ar trebui sa uite nici de sala de fitness, nici inotul nu va dauna (va trebui sa depuna suficient efort fizic).

Cura de slabire astrologica pentru Lei: carnea si mancarea gatita la foc deschis. De asemenea: orezul, nucile, fructele acide si suculente (ananasi, citrice, mere), ceaiul verde.


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: