Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Leu


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop Rautacios Leu

Persoane mai orgolioase nu exista. Se considera centrul Universului sau cel putin – buricul Pamantului. Leul se uita la toate prea subiectiv, considerand ca lumea este asa cum o vede el. Si el vede, in general, ceea ce este aproape de el, si nu are idee de ce se intampla in rest.

Uneori, narcisimul si infumurarea Leului intrec orice limite, lucru de care se folosesc cu succes lingusitorii din jurul lui.

Egocentrismul Leului ii face cele mai mari probleme, facandu-l sa se considere perfect in toate privintele si sa nu suporte parerile celorlalti. “Exista doua pareri – parerea gresita si parerea mea.” “Noi am discutat, si eu am hotarat.” “Cum am spus, asa va fi!” – toate expresiile astea sunt ale Leului. Din aceata cauza Leul se incadreaza mai greu in conceptul de cooperare, el intotdeauna incearca sa conduca toata lumea.

El practic nu stie ce e aia compromis, nu stie sa-si recunoasca greselile, iar o critica, fie ea cat de indreptatita, nu o poate suferi. “Soarele nu are pete” – spune Leul, cu toate ca noi toti stim ca are.

Putem mentiona inca o slabiciune a Leului – epicurismul lui. El iubeste viata, este dornic de placeri si se dedica lor in totalitate, cu trup si suflet, deseori distrugand lucrurile importante in viata.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...