Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Leu Horoscop Leu (23 Iulie - 22 August)

Horoscop rautacios Leu

Persoane mai orgolioase nu exista. Se considera centrul Universului sau cel putin – buricul Pamantului. Leul priveste totul prea subiectiv si considera ca lumea este asa cum o vede el. Iar vede el, in general, ceea ce este aproape de el, si nu are nici o idee despre ceea ce se intampla in rest.

Narcisimul si infumurarea Leului depasesc uneori orice limite, lucru de care se folosesc cu succes lingusitorii din jurul lui.

Egocentrismul Leului ii creeaza cele mai mari probleme, il face sa se considere perfect in toate privintele si sa nu suporte parerile altora. “Exista doua pareri – parerea gresita si parerea mea”, “Noi am discutat, si eu am hotarat”, “Cum am spus, asa va fi!” – toate expresiile astea sunt ale Leului. Asadar, Leul se incadreaza mai greu in conceptul de cooperare si intotdeauna incearca sa-i conduca pe toti.

Nativul din aceasta zodie practic habar n-are ce e ala compromis si nu stie sa-si recunoasca greselile, iar criticile, fie ele cat de indreptatite, il supara rau. “Soarele nu are pete” spune Leul, cu toate ca noi toti stim ca are.

O alta slabiciune a acestui nativ este epicurismul lui. Leul iubeste viata, alearga dupa placeri si se dedica lor in totalitate, cu trup si suflet, distrugand astfel deseori lucrurile importante din viata.