Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Scropion Horoscop Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Horoscop 2023 Scorpion

Previziuni generale

In anul 2023 Scorpionii vor face tot posibilul pentru a-si imbunatati viata din punct de vedere calitativ, iar Iepurele de Apa promite sa-i ajute sa-si atinga obiectivele.

Pentru majoritatea nativilor din aceasta zodie anul 2023 va fi un start pentru atingerea unor inaltimi noi, o perioada favorabila pentru noi inceputuri.

Norocul ii va insoti pe parcursul intregului an, insa, pentru a-si atinge obiectivele, Scorpionii vor trebui sa munceasca mult si perseverent.

In general, va fi un an linistit, favorabil pentru proiecte si inceputuri noi. Astrele le recomanda Scorpionilor sa-si stabileasca corect obiectivele, sa-si defineasca in mod clar sarcinile si sa se apuce de indata de treaba.

Anul Iepurelui este o perioada favorabila pentru autodezvoltare, perfectionare, insusirea unor abilitati noi, schimbarea domiciliului. Iepurele ii va sustine pe nativii din aceasta zodie si dorintele Scorpionilor cu siguranta se vor indeplini, daca acestia nu vor renunta si vor continua sa mearga inainte catre obiectivul propus.

Pe plan profesional, va fi o perioada productiva, insa destul de agitata. Pe parcursul anului vor tot aparea dificultati si obstacole minore, care vor necesita luarea rapida a unor decizii.

In astfel de momente, Scorpionii trebuie sa-si asculte intuitia, sa actioneze cu indrazneala si fara ezitare, dar totodata sa fie cumpatati si sa ia decizii cu calm.

Reprezentantii zodiei isi vor simti puterea si energia, si acest lucru le va permite sa obtina rezultatele dorite. Astrele ii sfatuiesc pe Scopioni sa fie prudenti in relatiile cu persoane mai putin cunoscute si sa-si controleze impulsurile negative.

Vorbiti mai putin despre planurile voastre de viitor si lucrati singuri la realizarea lor, si atunci succesul nu se va lasa mult asteptat.

Cariera

In anul 2023 se anunta schimbari pe plan profesional. Daca doriti de mult sa va schimbati locul de munca, acum este momentul sa o faceti – in anul Iepurelui va aparea o astfel de oportunitate.

O ocupatie noua ii va ajuta pe Scorpioni nu doar sa se afirme, dar sa-si si creasca semnificativ veniturile si statutul social. Va fi o perioada favorabila pentru initierea unei afaceri proprii si actiuni hotarate.

Scorpionii multumiti de sfera lor de activitate ar trebui sa se gandeasca la dobandirea unor cunostinte si abilitati noi, autodezvoltare si perfectionare. Astrele promit sa le aduca mai multe oportunitati, care ii vor ajuta sa creasca si sa progreseze.

Anul 2023 va aduce multe responsabilitati, dar si venituri mai mari.

In relatiile cu colegii de munca, pentru a nu atrage repercusiuni neplacute, Scorpionii trebuie sa dea dovada de rabdare si sa se gandeasca bine inainte sa spuna ceva necugetat. Oamenii de afaceri s-ar putea confrunta cu probleme create de concurenta.

Finante

Scorpionii vor avea norocul de partea lor – se vor bucura de castiguri, venituri neasteptate, cresteri salariale. Angajatii pot conta pe bonusuri generoase si premii pentru realizari profesionale.

In anul 2023 cei mai favorizati vor fi oamenii de afaceri. Acestia vor avea posibilitatea sa ajunga la un nou nivel de dezvoltare si sa-si multiplice astfel veniturile. Totusi, nu va fi cazul sa se relaxeze – mai multi bani implica mai multa munca si mai multe responsabilitati.

Gestionarea corecta a resurselor materiale va avea o importanta esentiala. Banii trebuie sa lucreze, de aceea investitiile, alocarea finantelor pentru dezvoltarea afacerii vor fi cea mai buna optiune pentru cresterea veniturilor si asigurarea prosperitatii materiale in anii urmatori.

Pierderi materiale minore pot aparea la sfarsitul verii. Fiti precauti in aceasta perioada, feriti-va de escroci.

Dragoste

Faptul ca anul 2023 va fi guvernat de planeta Venus nu va aduce mari beneficii Scorpionilor pe plan sentimental. In aceasta sfera vor exista tensiuni si va fi nevoie de multa rabdare.

Nativii care sunt in cautarea sufletului pereche vor incepe sa se demoralizeze. Totusi, astrele vor avea pentru ei o surpriza – intalnirea cu un posibil viitor partener poate sa aiba loc toamna. Chiar daca nu se va ajunge la o relatie de lunga durata, Scorpionii se vor bucura de experienta.

Iarna, in schimb, Scorpionii trebuie sa se pregateasca sa intalneasca persoana, care le va schimba viata. In preajma sarbatorilor, s-ar putea sa cunoasca dragostea adevarata.

Scorpionii casatoriti vor trece prin mai multe incercari. Neintelegerile si certurile pot aparea din cauza luptei pentru rolul de lider. Pentru a evita conflictele familiale, reprezentantii zodiei trebuie sa fie mai blanzi cu partenerul de viata.

Situatia se va imbunatati in a doua jumatate a anului, cand pasiunea, intelegerea si armonia vor reveni in relatia de cuplu si in familie se va reinstala pacea si linistea.