Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Scorpion


(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Cum il cuceresti pe Scorpion?


Printre altele

Scorpionul deseori este atras de o femeie de necucerit, pe care vrea sa o cucereasca. Daca nu iti doresti decat un flirt si distractie, este de ajuns sa fii sincera, deoarece Scorpionul cel mai probabil va fi de acord sa aiba o aventura. Dar pentru o relatie serioasa cu un Scorpion, va trebui sa lupti si sa te lasi invinsa.

Dar exista si o alta varianta – sa-i devii prietena, sa te poti apropia de el si sa lupti cu el impreuna. O astfel de uniune poate in scurt timp sa treaca intr-o lupta in pat, ceea ce va va apropia si mai mult.

Scorpionii sunt indiferenti fata de legalizarea relatiilor, dar exista si exceptii placute. Barbatii Scorpion apreciaza inteligenta si fidelitatea femeii. Cauta o relatie bazata pe incredere, un partener cu care sa aiba dezbateri interesante si care sa-si apere punctul de vedere exact asa cum face el.

Discutiile pot fi intrerupte de partide de sex, prin care Scorpionul descarca atmosfera. Sunt posibile atat certuri dure, cat si impacari blande. Barbatii din aceasta zodie sunt foarte gelosi si vor sa aiba neaparat femeia iubita. Numai inselaciunea sau tradarea ii poate indeparta de ea.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...