Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Scropion Horoscop Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Cum il cuceresti pe Scorpion?


Printre altele

Scorpionul deseori este atras de femei imposibil de cucerit si face tot posibilul pentru a obtine ceea ce-si doreste. Daca vrei numai sa te distrezi, este de ajuns sa fii sincera, pentru ca barbatul din aceasta zodie cel mai degraba va accepta sa aiba o aventura. Pentru o relatie serioasa cu un Scorpion, va trebui insa sa lupti si apoi sa te lasi invinsa.

Exista totusi si o alta varianta – poti sa te imprietenesti cu el ca sa va apropiati unul de altul si sa luptati impreuna. O astfel de uniune in scurt timp s-ar putea sa duca la o lupta in dormitor, iar asta va va apropia si mai mult.

Scorpionii nu pun mare pret pe oficializarea relatiilor, dar exista si unele exceptii placute. Barbatii Scorpion apreciaza inteligenta si fidelitatea partenerei. Cauta sa intemeieze o relatie bazata pe incredere, sa aiba un partener cu care sa poata purta dezbateri interesante si care sa-si apere punctul de vedere exact asa cum fac ei.

Discutiile pot fi intrerupte de partide de sex, prin care Scorpionul descarca atmosfera. Pot avea loc atat certuri dure, cat si impacari blande. Barbatii din aceasta zodie sunt foarte gelosi si isi doresc sa fie neaparat cu femeia iubita. Numai infidelitatea sau tradarea poate sa-i faca sa renunte.