Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Scropion Horoscop Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Horoscop 2022 Scorpion

Previziuni generale

In anul 2022 guvernat de Tigrul Negru de Apa, Scorpionii vor avea mai mult noroc ca niciodata. Va fi o perioada frumoasa, foarte interesanta, activa si dinamica. In anul Tigrului, nativii din zodia Scorpion trebuie sa viseze, pentru ca visurile lor cu siguranta se vor implini. E clar ca vor aparea diverse dificultati si probleme, dar in final efortul va merita.

In comparatie cu realizarile, toate dificultatile vor fi atat de nesemnificative, incat vor trece aproape neobservate.

Pentru Scorpioni anul Tigrului va fi anul alegerilor. Va fi acel moment, in care nativul va decide singur ce trebuie sa faca si ce strategie trebuie sa aplice pentru a-si atinge obiectivele.

Reprezentantii zodiei pot sa faca ceea ce le place, pot sa ia decizii fara sa ezite si vor avea timp chiar sa se si relaxeze putin. Pentru Scorpioni toate drumurile vor fi deschise, acesti nativi isi vor urmari aspiratiile, iar intuitia innascuta ii va ajuta sa ia decizii cat mai bune.

In anul 2022, preocuparea principala a Scorpionilor va fi sa nu-si piarda terenul de sub picioare si sa-si concentreze toata atentia asupra viitorului si a oportunitatilor care apar.

2022 va fi un an bun pentru calatorii, stabilirea unor contacte noi, cariera. Singurul avertisment din partea astrelor este legat de riscuri necugetate si fapte si evenimente neplanificate si neasteptate. De asemenea, Scorpionii trebuie sa fie mai calculati la vorba.

Horoscop 2022 Scorpion: Cariera

Anul 2022 va fi o perioada excelenta pentru autodezvoltare si perfectionare.

Scorpionii vor invata cu usurinta lucruri noi, care le vor fi utile in viitor pentru cariera si dezvoltare profesionala. Este o perioada excelenta pentru extinderea bazei informationale prin studii si cursuri.

Scorpionii focusati pe cariera vor fi la inaltime. Conducerea le va aproba toate proiectele si propunerile. Prin urmare, reprezentantii acestei zodii se pot astepta in anul Tigrului la o promovare si o evolutie notabila.

Anul 2022 va fi o perioada buna si pentru oamenii de afaceri. Majoritatea Scorpionilor vor reusi sa-si dezvolte business-ul si sa lanseze proiecte noi. Trebuie sa-si aleaga insa mai cu grija partenerii pentru a se asigura ca o colaborare cu ei nu implica riscuri.

Horoscop 2022 Scorpion: Bani

In anul 2022, astrele nu le recomanda Scorpionilor sa faca economii. Banii, care le vor intra in conturi, trebuie investiti astfel incat veniturile lor sa creasca constant.

Pentru reprezentantii zodiei anul Tigrului promite a fi o perioada buna din punct de vedere financiar. Situatia materiala a Scorpionilor se poate imbunatati considerabil, cu conditia ca activele lor sa se afle in miscare continua.

O investitie buna ar fi achizitionarea de bunuri imobiliare, care le vor aduce un profit bun in viitor. Scorpionii trebuie sa inteleaga ca norocul nu va dura la nesfarsit si veniturile la un moment dat vor scadea. Prin urmare, in anul 2022 astrele ii sfatuiesc sa nu-si cheltuie banii pe lucruri scumpe si inutile.

La sfarsitul anului, Scorpionii va trebuie sa traga linie, sa-si analizeze reusitele si greselile, si sa se ocupe de trasarea planurilor de viitor.

Horoscop 2022 Scorpion: Dragoste

La inceputul anului 2022, Scopionii isi vor suprima sentimentele de gelozie si nevoia obsesiva de a detine controlul. Aceasta perioada se va incheia, totusi, destul de repede si reprezentantii indragostiti ai zodiei Scorpion, recapatand armonia in cuplu dupa niste zile mai agitate si tensionate, vor incepe sa faca cu partenerii lor de viata planuri de viitor.

In prima jumatate a anului Scorpionii trebuie sa se concentreze pe instaurarea unei atmosfere de liniste si armonie in familie. Reprezentantii singuri ai acestei zodii trebuie sa-si incarce bateriile, pentru ca in a doua jumatate a anului vor avea nevoie de cat mai multa energie si vitalitate.

Pe la jumatatea anului, multi nativi din zodia Scorpion vor dezvolta o puternica dependenta emotionala. Se pot lega relatii pasionale, va fi o perioada foarte interesanta. Cu toate acestea, Scorpionii trebuie sa evite aventurile riscante sau extreme.

In a doua jumatate a anului 2022, Scorpionii casatoriti vor trebui sa acorde mai multa atentie partenerului de viata. Astrele ii sfatuiesc sa petreaca cu el mai mult timp si sa-l rasfete din cand in cand cu jocuri erotice si momente romantice inedite. Experientele noi vor conferi un suflu proaspat relatiei si vor consolida si mai mult casnicia.