Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Scorpion


(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Horoscop Erotic Scorpion

Femeia

Poate fi descrisa ca fiind o femeie “fatala”, “mistica” si extrem de pasionala. Pasiunea ei nu are limite. Toate faptele ei au un singur scop – acela de a obtine satisfactie pe plan sexual.

Este o femeie energica, desteapta si frumoasa. Barbatii “isi pierd mintile” dupa ce o cunosc. De obicei, femeia Scorpion dobandeste experienta sexuala destul de devreme. Cei care viseaza la o femeie “fierbinte” regasesc idealul in ea. De obicei este cumpatata, dar in momentul contactului da la o parte toate prejudecatile si devine o partenera superba in pat. Barbatii cu care se culca se simt la inaltime cu ea si acest lucru ii atrage si mai mult.

Este o femeie periculoasa pentru barbati care, dupa ce au cunoscut placerea sexuala maxima, devin niste sclavi ai acestui sentiment. Din cauza unor astfel de femei se distrug cariere si familii, dar barbatii tot continua sa le caute. Insa, in casnicie femeia Scorpion devine o buna sotie si isi sprijina sotul in toate privintele, ajutandu-l in drumul spre succes.

Barbatul

De cele mai multe ori, e o persoana foarte energica si capabila de fapte imprevizibile. Este un mare jucator si artist. Un partener de sex extraordinar, el niciodata nu se relaxeaza si nu se lasa innebunit de o femeie.

Lucrul cel mai de pret pentru el este libertatea personala. Sexul este pentru el un sport, in care isi foloseste mintea si talentul. Este atras de femeile greu de cucerit, iar satisfactia maxima o simte daca cucereste o femeie la fel de inteligenta ca el, libera si independenta. Mai mult il bucura procesul cuceririi decat cucerirea in sine.

Cu femeile cucerite se poarta frumos, ca un gentleman. Le recompenseaza prin talentul si experienta bogata in sex. Multe femei considera ca a pierde in fata lui este egal cu a castiga. E greu sa-l imaginam ca sot. De cele mai multe ori, el ramane burlac.

Compatibilitate perfecta cu: Capricorn, Pesti, Rac, Fecioara
Compatibilitate medie cu: Balanta
Incompatibili cu: Varsator, Berbec, Leu, Sagetator