Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Scropion Horoscop Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Horoscop Erotic Scorpion

Femeia Scorpion

Femeia Scorpion este genul de femeie “fatala”, este misterioasa si extrem de pasionala. Pasiunea ei nu are limite, iar toate actiunile ei au un singur scop – acela de a obtine satisfactie sexuala.

Femeia nascuta in zodia Scorpion este energica, desteapta si frumoasa. Multi barbatii isi pierd mintile dupa ea. De regula, capata experienta sexuala destul de devreme si este partenera perfecta pentru barbatii care viseaza la o femeie “fierbinte”. Femeia Scorpion este cumpatata din fire, dar in momentul apropierii intime da la o parte toate prejudecatile si devine o extraordinara partenera de sex. Isi face partenerul sa se simta la inaltime si prin asta ii atrage pe barbati si mai mult.

Este o femeie periculoasa pentru barbatii care, odata ce au atins placerea sexuala maxima, devin niste sclavi ai acestui sentiment. Cu toate ca din cauza unor astfel de femei se distrug cariere si familii, barbatii tot continua sa le caute. In casnicie femeia Scorpion devine o buna sotie si isi sustine sotul in toate privintele, ajutandu-l sa-si urmeze calea spre succes.


Barbatul Scorpion

Barbatul Scorpion este, de obicei, foarte energic si destul de imprevizibil. Este un mare jucator si actor. Fiind un extraordinar partener de sex, el niciodata nu se relaxeaza si nu lasa nici o femeie sa-i suceasca mintile.

Lucrul cel mai de pret pentru barbatul din aceasta zodie este libertatea. Sexul pentru el este un sport, in care isi foloseste mintea si talentul. Este atras de femeile greu de cucerit, iar satisfacut la maxim se simte daca cucereste o femeie la fel de inteligenta, libera si independenta ca si el. Procesul de cucerire il bucura mai mult decat cucerirea in sine.

Cu femeile cucerite se poarta frumos, ca un gentleman. Le recompenseaza cu talentul lui si experienta bogata in materie de sex. Multe femei considera ca a pierde in fata lui este egal cu a castiga. E greu sa ti-l imaginezi in postura de sot. De cele mai multe ori, ramane burlac.


Compatibilitate perfecta cu: Capricorn, Pesti, Rac, Fecioara

Compatibilitate medie cu: Balanta

Incompatibili cu: Varsator, Berbec, Leu, Sagetator