Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022
Zodia Scropion Horoscop Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Scorpionul la Serviciu

Fie ca lucrezi pentru un Scorpion, fie pentru mafie – este la fel. Scorpionii sunt, de obicei, retinuti, vorbesc cu calmul Nasului si se asteapta la loialitate neconditionata.

La fel ca si Nasul, Scorpionii-sefi sunt amabili, placuti si bine imbracati. Ei sunt perseverenti, harnici si isi doresc mai degraba sa aiba puterea si controlul decat bani si renume. Pe langa toate astea, ei au inventat si au introdus conceptul de “tranzactie vrajmasa” si “luarea puterii cu forta”. Sefii-Scorpioni nu iubesc sa delege. Ei iti vor da un proiect independent, dar iti vor controla fiecare pas.

Lucrul tau consta in a fi de acord cu deciziile lor, a spune deseori “yes, sir” (sau ma’am) si in a face rost de cafea fierbinte in orice clipa din zi sau din noapte. Niciodata nu vei afla daca seful tau prefera femei sau barbati, daca este insurat sau divortat, cand si unde a absolvit universitatea sau daca a absolvit-o in general. In schimb, vei observa cu mirare, ca privirea fermecatoare si intrebarile discrete ale sefului, te fac sa-i povestesti totul despre viata ta, cainele tau, copilaria, casa si aventuri erotice.

Lucrul cu un coleg-Scorpion seamana cu razboiul rece cu agentul dublu. Singura persoana, careia Scorpionul ii este devotat – este el insusi. El poate sa-ti fie cel mai bun prieten sau un coleg loial, dar daca va hotara ca e momentul sa avanseze in cariera, iar functia ta – este urmatoarea treapta in calea lui, atunci nici nu o sa-ti dai seama de unde va veni lovitura care te va scoate din birou. Scorpionii stiu sa astepte si isi planifica minutios fiecare pas. Fii amabil si prietenos cu un coleg-Scorpion, dar nu uita de pericol. Chiar daca Scorpionul este cel mai bun prieten al tau. Si mai ales daca el sau ea incepe sa iti puna intrebari, nevinovate la prima vedere, referitor la ce vinuri prefera seful.

In principiu, Scorpionii sunt usor de ofticat. Trateaza-i la fel cum ii trateaza ei pe altii: fii politicos, rece si comporta-te cu un oarecare simt de superioritate. Priveste-i lung si ingandurat, pana cand ei vor intelege ca nu te pot speria.