Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Scropion Horoscop Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Scorpionul la volan

Gradul riscului de a face accident: Soferii din aceasta zodie comit 6,8% din accidente rutiere. Majoritatea reprezinta impacturi frontale pe portiuni drepte de drum. Fiti mai atenti cand depasiti. In schimb, toti astrologii afirma intr-un glas: Scorpionii sunt cei mai erotici amanti! Ocupand locul 5 in rating-ul riscului de a face accident, Scorpionii adora strazile late, unde instinctul ii permite soferului sa fie increzator. Dar numai pana in momentul in care este depasit. Astfel de fapte un Scorpion nu iarta – si se incepe raliul.

Modelul automobilului preferat de zodia Scorpion

Stilul de a conduce: Isi conduce masina cu la fel de multa incredere cu cata altii isi manevreaza masinutele de tuns iarba. Stie toate regulile de circulatie si poate determina instantaneu distanta de franare. Mai pe scurt, este aproape perfectiunea si visul oricarui agent de asigurari.

Recomandari pentru cel de langa sofer: Pur si simplu ai incredere in el.

Automobil: “O masina-bestie” iubesc sa spuna Scorpionii adevarati, punand mana pe mult iubitul Porsche sau pe BMW-ul trecut prin numeroase peripetii. In cel mai rau caz – Ford! Scorpionii adora sa puna la incercare tot ce exista (inclusiv automobilul), pentru a vedea cat rezista. Accidentele nu sunt o raritate, dar Scorpionii gandesc optimist: “Intr-o zi o sa imi fac praf masina si o sa merg pe jos.” Totusi, asemanator stapanului, masina “reinvie din cenusa” (din bucati) si traieste o viata noua si palpitanta pana la ultima picatura de benzina, pana la ultimul kilometru al soselei infinite.