Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Scorpion


(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Horoscop Rautacios Scorpion

Semnul Scorpion – este depozitul pasiunilor umane si al viciilor, nu degeaba nativii din aceasta zodie se considera a fi cei mai nesuferiti oameni.

Problema principala a Scorpionului este faptul ca pentru el nu exista jumatati de masura, el nu stie limite. Daca este atasat de ceva sau de cineva, e pana la moarte. Daca uraste – o face cu o pasiune distructiva.

Aprecierile lui sunt cat se poate de subiective, iar Scorpionul in firea lui nu suporta defectele si, practic, nu stie sa ierte. El nu prea ia in calcul dorintele celorlalti, si intotdeauna procedeaza asa cum crede ca e bine pentru el. In plus, deseori se supraapreciaza si isi supraevalueaza posibilitatile, lucru care devine o piedica in intelegerea cu cei din jur.

Epitetele de baza care-i sunt acordate: ironic, sarcastic, veninos, neiertator si razbunator (se razbuna fara sa stea pe ganduri).

Iar despre neincrederea Scorpionilor s-au scris legende. Apropo, aceasta calitate impreuna cu posesivitatea sta la baza geloziei fabuloase a Scorpionilor. Si toate acestea din cauza obsesiei sexuale. Scorpionii sunt pur si simplu un cosmar, nu oameni…Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...