Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Scropion Horoscop Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Horoscop rautacios Scorpion

Semnul Scorpion este un depozit al pasiunilor umane si al viciilor, nu degeaba nativii din aceasta zodie se considera a fi cei mai nesuferiti oameni.

Problema principala a Scorpionului este faptul ca pentru el nu exista jumatati de masura, el nu stie limite. Daca este atasat de ceva sau de cineva, e pana la moarte. Daca uraste – o face cu o pasiune distructiva.

Aprecierile lui sunt cat se poate de subiective, iar Scorpionul in firea lui nu suporta defectele si, practic, nu stie sa ierte. Nu tine cont de dorintele altora si intotdeauna procedeaza asa cum crede ca e bine pentru el. In plus, deseori se supraapreciaza si isi supraevalueaza posibilitatile, ceea ce duce la aparitia unor neintelegeri cu cei din jur.

Principalele epitete care i se atribuie nativului din zodia Scorpion sunt: ironic, sarcastic, veninos, neiertator si razbunator (se razbuna fara sa stea pe ganduri).

Despre neincrederea Scorpionilor s-au scris legende. Combinata cu posesivitatea, aceasta sta la baza geloziei fabuloase a nativilor din aceasta zodie. Totul din cauza obsesiei sexuale. Scorpionii sunt un adevarat cosmar, nu oameni…