Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022
Zodia Scropion Horoscop Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Horoscopul Miliardarului pentru Scorpion

Cand merge vorba despre prosperitatea materiala a Scorpionului, vine in minte bancul: “D-le Ionescu, cum ati reusit sa va-mbogatiti atat de rapid? – Va voi raspunde simplu: am spart o banca!” Adevarul este ca Scorpionul are toate caitatile necesare pentru a deveni miliardar. Acest semn zodiacal – este cel mai promitator in domeniul finantelor, si el stie cum sa faca dintr-un ban – mai multi bani. Pornind de la zero pe la 18-20 de ani, ei ating succesul si se imbogatesc in scurt timp. Pot sa va dau urmatorul sfat: colaborati mai mult cu companiile din strainatate, mergeti mai des peste hotare pentru schimb de experienta sau in delegatii, cel mai bine ar fi sa lucrati la o firma din strainatate sau la o reprezentanta a ei din tara. De ce? Semnul prosperitatii voastre se afla dupa granitele locului in care v-ati nascut.

Astrele si banii

Cel care detine controlul asupra banilor, detine controlul asupra tarii.

Sunt foarte norocosi in activitatea financiara. Scorpionii sunt afaceristi innascuti, bancheri, economisti. Se poate spune ca ei simt banii cu un al saselea simt. Stiu sa ii atraga pe altii sa faca bani, sa faca banii sa lucreze pentru ei, sa-si dezvolte afacerea intr-o masura inimaginabila. De obicei, duc o politica financiara activa si dura. Banii lor tot timpul lucreaza. Bunurile materiale ii incanta pe Scorpioni numai la inceput. Dupa ce ajung sa aiba tot de ce au nevoie, ei incep sa priveasca business-ul ca pe un joc incitant fara reguli. Nu se tem de riscuri, si anume de cele mari, nu le este frica sa se implice in chestiuni financiare periculoase, estimand in prealabil toate variantele posibile de desfasurare a evenimentelor. Isi folosesc banii rational, in general pentru a-si extinde posibilitatile si pentru a ajunge la putere. Rar cand refuza sa dea un credit la cineva, dar tin minte datoriile si nu iarta. Pot deveni sponsori sau pot dona sume semnificative in scopuri caritabile, dar numai daca au o situatie materiala prospera si stabila.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt decembrie si iunie. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 11 iunie 2012 – 26 iunie 2013; 8 noiembrie 2018 – 2 decembrie 2019.