Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Scropion Horoscop Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Dieta zodiacala pentru Scorpion

Scorpionul este un semn emotiv. Deseori tine cure de slabit (despre care a citit in vreo carte desteapta), uitand astfel in totalitate de faptul ca mancarea trebuie sa fie, in primul rand, gustoasa. Nici o dieta de slabire nu aduce rezultatul dorit, daca nu provoaca pofta de mancare. Imediat dupa ce tabu-ul pe delicii se scoate, sarmalele, chiftelutele si alte mancaruri delicioase mult asteptate se consuma intr-o cantitate si mai mare, iar asta imediat se observa pe abdomen si pe cantar.

Scorpionii trebuie sa se abtina sa faca experimente cu mancarea, trecand de la o bucatarie exotica la alta. Pentru acest nativ nu exista nimic mai bun, decat mancarea cu care s-a obisnuit din copilarie. Alimentele aduse din tari indepartate cu siguranta sunt delicioase, dar exista un risc: renuntarea la regimul alimentar obisnuit poate provoca indigestii, iar in cazuri mai grave – chiar si tulburari metabolice. De fapt, oricare ar fi sportul preferat al Scorpionului, rezultatul placut nu va intarzia sa apara sub forma de zveltete si fermitate a corpului. Adevarat este si faptul ca efectul obtinut va disparea rapid odata cu terminarea curei de slabire.

Cura de slabire astrologica pentru Scorpion: fructe de mare si lactate. Fructele cele mai indicate sunt grapefruit-urile si pepenii verzi.