Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Scropion Horoscop Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Femeia Scorpion

Femeia Scorpion face parte dintre acele persoane, carora le poti spune secretele tale fara nici o teama. O sa pastreze in siguranta atat secretele ei, cat si ale altora, si nimeni nu va afla nimic niciodata, nici macar sotul ei.

Comportamentul femeii Scorpion si stilul ei de comunicare cu o persoana depinde de calitatile pe care le descopera la persoana respectiva. Persoanele pe care le considera puternice si demne de atentie se bucura de aprecierea si atentia ei, cei neputinciosi nu au nici o sansa sa fie bagati in seama. Daca se intampla ca femeia Scorpion sa nu se poata casatori cu persoana iubita din anumite motive, sentimentele ei devin si mai puternice si profunde, si nu-i pasa nici o secunda ce crede si ce spune lumea.

In ciuda dorintei puternice de a-si exprima vointa, femeia Scorpion va oferi barbatului privilegiul de a conduce in familie si va profita de orice oportunitate ca sa-l ajute sa ajunga la succes.

Oricat de suparata ar fi, femeia Scorpion nu va face observatii riguroase, nu va recurge la critici si nu-si va exprima nemultumirea de fata cu persoane straine.

Femeile din zodia Scorpion isi iubesc locuinta mereu curata si ordonata, confortabila si primitoare, dar in acelasi timp moderna si sofisticata.

Femeia Scorpion este suspicioasa, de cele mai multe ori fara vreun motiv intemeiat, deseori are dubii cu privire la fidelitatea sotului si daca afla ca a fost tradata, manifesta o furie devastatoare.

Pentru a-si ajuta sotul sa avanseze pe plan profesional, femeia Scorpion isi poate sacrifica propriile dorinte. Poate sa-si paraseasca locuinta, sa plece intr-o localitate necunoscuta, poate sa se impace cu faptul ca o perioada de timp sotul ei nu va face atatia bani cati si-ar dori, daca exista o sansa sa avanseze in cariera la un loc de munca nou.

Fiind foarte atenta la detalii, femeia Scorpion stie sa patrunda in esenta firii umane si sa citeasca gandurile ascunse ale oamenilor. Iata de ce te poti baza fara teama pe opinia ei despre o persoana: dupa ce va sta de vorba cu ea, iti va spune exact ce calitati are si cu ce ar trebui sa ai grija.

In ceea ce priveste bugetul familial, situatia este ambigua. Femeia din aceasta zodie poate sa fie ridicol de economa in unele momente si foarte risipitoare in altele. Trebuie sa intelegi ca femeia Scorpion iubeste frumusetea si confortul, dar deseori reuseste sa le obtina fara sa cheltuie multi bani.

Pe de o parte, pare ca mama Scorpion nu-si arata sentimentele si este indiferenta fata de copii, insa acestia simt ca se afla sub scutul indestructibil al grijii materne. Le va spune cum pot rezolva orice problema in viata si ca succesul poate fi obtinut numai daca depui toate eforturile posibile. Cand copiii vor fi fi mai mari, ii va invata sa inteleaga oamenii si sa le descopere cu exactitate calitatile si defectele. Daca copilul este inzestrat cu vreun talent, mama din zodia Scorpion il va ajuta sa-l dezvolte pana la perfectiune.