Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Scorpion


(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Femeia Scorpion

Femeia Scorpion face parte din acele persoane, carora le poti spune secretele tale fara nici o teama. O sa pastreze in siguranta atat secretele ei, cat si ale altora, si nimeni nu va afla nimic niciodata, nici macar sotul femeii Scorpion.

Comportamentul femeii Scorpion si stilul de ei de comunicare cu o persoana depinde de calitatile pe care le descopera la persoana respectiva. Persoanele pe care le considera puternice si demne de atentie, castiga aprecierea si atentia ei, iar cei neajutorari nu au nici o sansa sa fie bagati in seama. Daca se intampla ca femeia Scorpion sa nu se poata marita cu iubitul din anumite motive, sentimentele ei pentru el devin si mai puternice si profunde, si ii este totalitate indiferent ce crede si ce spune lumea.

In ciuda dorintei puternice de a-si exprima libertatea, femeia Scorpion va oferi barbatului privilegiul de a conduce in familie si va profita de orice oportunitate ca sa-l ajute sa ajunga la succes.

Femeia Scorpion in nici un caz nu va face observatii riguroase, nu va critica si nu-si va exprima nemultumirea de fata cu persoane straine, oricat de suparata ar fi.

Femeile din zodia Scorpion isi iubesc locuinta, mereu curata si ordonata, confortabila si primitoare, insa acelasi timp moderna si sofisticata.

Femeia Scorpion este suspicioasa, de cele mai multe ori nejustificat, deseori are dubii privind fidelitatea sotului si cand afla ca toti au tradat-o, furia ei este teribila.

Pentru avansarea sotului in plan profesional, femeia Scorpion isi poate sacrifica propriile dorinte. Poate sa-si paraseasca locuinta amenajata, sa plece intr-o localitate necunoscuta, poate sa se impace cu faptul ca o perioada de timp sotul ei nu va face atatia bani cati si-ar dori, daca exista o sansa sa avanseze in cariera la un loc de munca nou.

Fiind foarte atenta la detalii, femeia Scorpion poate patrunde in esenta naturii umane si poate sa-i citeasca gandurile ascunse. Iata de ce te poti baza fara teama pe opinia ei despre o persoana: dupa ce va sta de vorba cu ea, iti va spune exact ce calitati are si cu ce ar trebui sa ai grija.

In ceea ce priveste bugetul familial, situatia este ambigua. Femeia din aceasta zodie poate sa fie ridicol de economa in unele momente si foarte risipitoare in altele. Trebuie sa intelegi ca femeia Scorpion iubeste frumusetea si confortul, dar reuseste sa obtina toate astea fara sa cheltuiasca mult.

Dintr-o parte, pare ca mama-Scorpion nu-si arata sentimentele si este indiferenta fata de copii, dar copiii ei simt ca se afla sub scutul indestructibil al grijii materne. Le va spune cum pot rezolva orice problema in viata si ca va succesu poate fi obtinut numai daca-ti depui toate eforturile. Cand copiii vor fi creste mai mari, ii va invata sa inteleaga natura umana si sa determine cu exactitate calitatile si defectele oamenilor. Daca copilul este inzestrat cu un talent oarecare de la natura, mama din zodia Scorpion il va ajuta sa-l dezvolte pana la perfectiune.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...